נכתב במקור על ידי Sexy_DJ זה לא הוא... 0_0 למה לנחש? בעצם זה לא הוא איזה פדיחה
נערך לאחרונה על ידי idan_hason; 17-08-2011 בשעה 23:53.
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
נכתב במקור על ידי TheBigBang 700 הודעותת צעיר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Display אין לו טעם בבנות. רק בבנים. הציקה החדשה שלי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Display אין לו טעם בבנות. רק בבנים. ידעתי שהוא ניסה להתחיל איתי
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הציקה החדשה שלי מכוערת עש. עשיתי דווח,על תדאג זה לטובתך !
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display מכוערת עש. עשיתי דווח,על תדאג זה לטובתך ! היאכוסית ובן זונה אני בוגד באישה שלי בגלללך
הציקה החדשה וסופית שלי עד שATACK יעשה לי חתימה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היאכוסית ובן זונה אני בוגד באישה שלי בגלללך כי אתה מתרומם+אני יגיד לה את זה.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הציקה החדשה וסופית שלי עד שATACK יעשה לי חתימה סתום ת'פה ש'ך הוא עושה לי קודם.
סראבק, משו כמו שעה שעה וחצי ויש לכם 11 עמודים מלאים בחרא! לא משעמם לכם?
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היאכוסית ובן זונה אני בוגד באישה שלי בגלללך נכתב במקור על ידי Display כי אתה מתרומם+אני יגיד לה את זה. אני יעזור לו להגיד לה
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אני יעזור לו להגיד לה אללללללללללללה.
נכתב במקור על ידי Display אללללללללללללה. אני מכין פופקורן ,זה הולך להיות מענייין
נכתב במקור על ידי Display אללללללללללללה. 2 זונות אתה והוא ינעל השמנה הזאת
חוקי הפורום