אני אסביר לך,כמו שטענת בתחילת ההודעה אתה לא ספאמר,ההודעה שלי הייתה חמורה מאוד בכידי לזעזע את אותם משתמשים אשר לעגו לילד הירוק,אתמול קבלנו טלפון מקרובת משפחה שהילד ומשפחתו סובלים ממה שקורה פה,והילד שהוא ילד בן 9 פשוט לא מפסיק לבכות,פנינו בלא מעט אשכולות לשתמשים בכידי שזה יפסק,אבל זה לא עזר,לכן השתמשתי בנוסח שכזה,ידעתי שאם המשתמשים יכעסו עליי,הם ינסו לפגוע בי,ויניחו לילד בשקט,תחשוב על זה שאם היו פוגעים באחיך בן ה9,איך אתה היית מגיב?
אז נכון שהוא לא אחי,אבל הוא ילד קטן,בפעם הקודמת שלעגו לילד בפייס אותו ילד התאבד,מקרים כאלה אני אנסה למנוע גם במחיר שכל המשתמשים יקללו אותי,או יפגעו.חיי אדם קודמים לכל.
ואולי זה ישמע לך קיצוני,אבל אנחנו לא יכולים לדעת כיצד מוח האדם פועל,ובמיוחד של ילד קטן שסה"כ שימח את אחיו בסרט בר מצווה.
מקווה שהבהרתי את עצמי.
בוקר טוב