ארסנל - ליברפול
מסגרת:
הליגה האנגלית - מחזור 2
תאריך:
20/08/2011 - יום שבת
שעה:
14:45
שידור:
ספורט 1 (54)
אצטדיון:
אצטדיון האמירויות, לונדון
ארסנל לקראת המשחק:
ארסנל מגיעה למשחק לאחר ניצחון 0:1 נגד אודינזה בפלייאוף ליגת האלופות ולאחר תיקו 0:0 מאכזב מול ניוקאסל במחזור הפתיחה של הליגה.במשחק עצמו ארסנל תחסר את אבו דיאבי וג'ק ווילשייר הפצועים, מה שהופך את חוליית הקישור לדלילה במיוחד. גם ג'רביניו המושעה לא יוכל לשחק, אחרי האדום שספג מול ניוקאסל. ליברפול תשחק ללא סטיבן ג'רארד, גלן ג'ונסון ומרטין סקרטל הפצועים. הקיץ הנוכחי בסימן עזיבתו של ססק פברגאס, כאשר גם סמיר נאסרי נמצא בדרך החוצה. בעקבות האירועים זכה המאמן ארסן ונגר ללא מעט ביקורות על מדיניות הרכש שלו. לפוחת כלפי חוץ הצרפתי לא מתרגש: "זה חלק מהמקצוע ואין לי בעיה עם הביקורות. אני מתמקד בלקבל את ההחלטות הנכונות עבור ארסנל. אני לא מתכוון לעזוב את המועדון". זה ידוע שכנראה לא משנה איזה מקום תיגמור ארסנל, חוץ ממקום ראשון או מקום שני כנראה שזאת תיהיה עונתו האחרונה של ונגר לאחר שש עונות בלי זכייה בליגה.
ליברפול לקראת המשחק:
ליברפול מגיעה למשחק הזה בכושר לאחר שהיא השנה אל משחקת בשום מפעל אירופי חוץ ממשחקים שקשורים לאנגליה. במזחור הפתיחה ליברפול גמרה בתיקו 1:1 מאכזב מאוד עם סנדרלנד בביתה, לאחר שהחלטות לא טובות של השופט מנעו מליברפול את הניצחון ומלאו הנק'. מגן הימני גלן ג'ונסון נמצא בספק להתמודדות, ובליברפול יצטרכו כמובן להסתדר ללא הקפטן סטיבן ג'רארד שמחלים מפציעה וצפוי לשוב בתחילת ספטמבר. ייתכן כי דלגליש יעניק את המקום בהרכב למרטין קלי ודירק קאוט על חשבונם של ג'ורדן הנדרסון וג'ון פלאנגן.
הימור אישי:
לדעתי המשחק יהיה צמוד וליברפול למרותשארסנל מאחרת תשלוט במשחק זה ולדעתי יגמר בתוצאה 0:2 לליברפול לאחר משחק טוב של שתי הקבוצות אבל ליברפול תיהיה יותר עירנית ומפוקסת למשחק.

ספוילר: