קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 23:38
  2. אני כבר לפני שנתיים
    על ידי 0xyGen בפורום כדורסל
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 22:56
  3. ללמוד לתאוריה?! אני כבר לא כ"כ בטוחה.. חחחח
    על ידי Beauty_Angel בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 22:37
  4. [שאלההה] שמעו אני כבר מת פה לא יודע כבר מה לעשות
    על ידי eliSitBon בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 01:39
  5. אני כבר שנה בפורום =]
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 17:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אני כבר לא מסוגל לסבול את עצמי (16)

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ברירת מחדל אני כבר לא מסוגל לסבול את עצמי (16)

אהלן, שלום לכולם.
    יש לי בעיה עם החיים שלי, אני מרגיש מתוסכל מהם... לא בעניין של להתאבד, פשוט מאוד מתוסכל ומעוצבן.
    דבר ראשון נתחיל מזה שאין לי ממש חברים טובים, יש לי חברים והרבה. אבל לא כאלה טובים שתוכל לסמוך עליהם.
    שיבינו אותי,שיש לי תחומי עניין איתם, חשיבה דומה. ולי יש סתם חברים בשביל לצאת לצחוק קצת ולא להתייבש בבית... אני לא מרגיש איתם בטחון בכלל!
    אני יכול לגשת לבחורה לבד ויזרום לי. וכשאחד אחד מהם מחכה מאחוריי, ורחוק ככל שיהיה, אני מרגיש כאילו בוחנים אותי!

עוד משהו זה הבטחון שלי, יש לי, אבל קצת אבל ברמה נמוכה, אני מאלה שמסתכלים על בחורות ואומרים מהצד "וואיי איזה יפה זאת" / "זאת לא משהו" / "זאת אחת הכוסיות" וכו' וכו'...
    אני לפעמים ניגש לבחורות להתחיל איתם אבל אני מתבלבל הרבה פעמים המילים מסתבכות, ויותר מידי נרגש ומחפש מה להגיד. ולרוב כאילו אם אני לא מתכנן את זה בראש אני מסתבך!
    אבל בתכלס אני מקנא בילדים שיש להם אהבה ויש להם חברה, לא הייתה לי חברה מכיתה ח'.. ובכיתה ח' כמו שאתם יודעים הקשר הוא שונה, יותר סגור וילדותי, אם הרבה שוטיות מפגרות.
    ולא התנשקתי מאז איזה פעם במסיבה בסביבות שנה שעברה (שזה יחסית הרבה זמן) וגם בכללי עד לא אחד שהתנשק יותר מידי בחיים.
    הרוב קטנות והצרפתיות התחילו בסוף כיתה ח' והיו לי כמה בודדות אולי איזה 8.. לא יודע.

אני מכסה תמיד על המחסור שיש לי בבטחון (שוב כי יש לי, רק לא מספיק) עם הומור, רוב החברים שלי במהלך השנים מאז שאני קטן מכירים אותי בתור הבחור השנון והמצחיק.
    העוקצני לעיתים.. אבל שזה מגיע ללנסות ליצור קטע ריגשי, אינטימי או אקט מיני כלשהו אם בחורה, להזמין אותך לרקוד במסיבה או לקחת אותה ולהכיר אותה אני פחות או יותר נרתע מזה...

למשל: הייתי במופע הסיום קוקה קולה סאמר לוב, והחלטתי שאני מכיר לי שם מישהי, לא משנה לי מאיזה עיר היא. פשוט מכיר ומדבר ויוזם קשר, מנסה להגיע לאקט אינטימי מסויים..
    אבל בתכלס הכל דיבורים באוויר. נסיתי לגשת למישהי והיא מיד דחתה אותי. נסיתי עוד אחת ושם זרם יותר אבל לבסוף גם היא דחתה אותי.
    רקדתי עם שתי בנות מההכי יפות שהכרתי בחיים אבל זה לא המשיך יותר מידי, אחת מהם גם נתלתה עליי עם חיבוק ונתנה לי נשיקה בפה אבל משהו קטן ומהיר.

באותו ערב חזרתי הביתה והרגשתי אפס רציתי לשים את הכרית על הראש לישון ולקום בגיל 11. שהכל היה פשוט יותר, להתחיל הכל מחדש.
    ואני פשוט מתוסכל מיזה, עצבני, מדוכה, מאוכזב.. מה לא...

טוב פרקתי... שחררתי... אבל זה לא שינה את ההרגשה.
    ואת האמת אני לא יודע מה כן ישנה אותי ואם בכלל איי פעם אשתנה!
    תודה רבה לכל מי שיקרא.. ועוד יותר תודה גם למי שיביע דעה בנושא ויגיד לי מה לעזזל נסגר איתי.
    נערך לאחרונה על ידי Fuck The What; 21-08-2011 בשעה 03:35.

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck The What צפיה בהודעה
    אהלן, שלום לכולם.
    יש לי בעיה עם החיים שלי, אני מרגיש מתוסכל מהם... לא בעניין של להתאבד, פשוט מאוד מתוסכל ומעוצבן.
    דבר ראשון נתחיל מזה שאין לי ממש חברים טובים, יש לי חברים והרבה. אבל לא כאלה טובים שתוכל לסמוך עליהם.
    שיבינו אותי,שיש לי תחומי עניין איתם, חשיבה דומה. ולי יש סתם חברים בשביל לצאת לצחוק קצת ולא להתייבש בבית... אני לא מרגיש איתם בטחון בכלל!
    אני יכול לגשת לבחורה לבד ויזרום לי. וכשאחד אחד מהם מחכה מאחוריי, ורחוק ככל שיהיה, אני מרגיש כאילו בוחנים אותי!

עוד משהו זה הבטחון שלי, יש לי, אבל קצת אבל ברמה נמוכה, אני מאלה שמסתכלים על בחורות ואומרים מהצד "וואיי איזה יפה זאת" / "זאת לא משהו" / "זאת אחת הכוסיות" וכו' וכו'...
    אני לפעמים ניגש לבחורות להתחיל איתם אבל אני מתבלבל הרבה פעמים המילים מסתבכות, ויותר מידי נרגש ומחפש מה להגיד. ולרוב כאילו אם אני לא מתכנן את זה בראש אני מסתבך!
    אבל בתכלס אני מקנא בילדים שיש להם אהבה ויש להם חברה, לא הייתה לי חברה מכיתה ח'.. ובכיתה ח' כמו שאתם יודעים הקשר הוא שונה, יותר סגור וילדותי, אם הרבה שוטיות מפגרות.
    ולא התנשקתי מאז איזה פעם במסיבה בסביבות שנה שעברה (שזה יחסית הרבה זמן) וגם בכללי עד לא אחד שהתנשק יותר מידי בחיים.
    הרוב קטנות והצרפתיות התחילו בסוף כיתה ח' והיו לי כמה בודדות אולי איזה 8.. לא יודע.

אני מכסה תמיד על המחסור שיש לי בבטחון (שוב כי יש לי, רק לא מספיק) עם הומור, רוב החברים שלי במהלך השנים מאז שאני קטן מכירים אותי בתור הבחור השנון והמצחיק.
    העוקצני לעיתים.. אבל שזה מגיע ללנסות ליצור קטע ריגשי, אינטימי או אקט מיני כלשהו אם בחורה, להזמין אותך לרקוד במסיבה או לקחת אותה ולהכיר אותה אני פחות או יותר נרתע מזה...

למשל: הייתי במופע הסיום קוקה קולה סאמר לוב, והחלטתי שאני מכיר לי שם מישהי, לא משנה לי מאיזה עיר היא. פשוט מכיר ומדבר ויוזם קשר, מנסה להגיע לאקט אינטימי מסויים..
    אבל בתכלס הכל דיבורים באוויר. נסיתי לגשת למישהי והיא מיד דחתה אותי. נסיתי עוד אחת ושם זרם יותר אבל לבסוף גם היא דחתה אותי.
    רקדתי עם שתי בנות מההכי יפות שהכרתי בחיים אבל זה לא המשיך יותר מידי, אחת מהם גם נתלתה עליי עם חיבוק ונתנה לי נשיקה בפה אבל משהו קטן ומהיר.

באותו ערב חזרתי הביתה והרגשתי אפס רציתי לשים את הכרית על הראש לישון ולקום בגיל 11. שהכל היה פשוט יותר, להתחיל הכל מחדש.
    ואני פשוט מתוסכל מיזה, עצבני, מדוכה, מאוכזב.. מה לא...

טוב פרקתי... שחררתי... אבל זה לא שינה את ההרגשה.
    תודה רבה לכל מי שיקרא.. ועוד יותר תודה גם למי שיביע דעה בנושא ויגיד לי מה לעזזל נסגר איתי.
    קודם כל שתהיה בעיניים יש כאלה אנשים שאפילו מה שעשית הם לא חוו... ויש הרבה אנשים אז יש לך מה להיות אופטימי!
    תראה זה יבוא עם הזמן...תנסה למצוא לעצמך חבר טוב זה קשה אבל אין מה לעשות...
    הכי הכי חשוב שזה המוטו שלי בחיים זה להיות אופטימי!
    אל תכניס את עצמך לדיכאון כי קשה לצאת מזה ואתה סתם תרחיק את עצמך מאחרים ותעשה עוד יותר נזק...
    קודם גם תעשה סדר עדיפויות מה יותר חשוב לך, בנות או חברים? (זה חשוב!)
    תתמקד במשהו אחד ואז תעבור לשני...
    כל עזרה בפרטי אני אשמח לעזור !
    בהצלחה!

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck The What צפיה בהודעה
    [U][B]טוב פרקתי... שחררתי... אבל זה לא שינה את ההרגשה.

אם תתיאש ותשקע ב"בוץ", אתה תגלה שיהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו, רק תקווה שאתה לא עמוק מידי בפנים כדי שתוכל להשתחרר מהעילה הזו..
    שים לב מה זה עושה לך! אני חושב שהבעיה היחידה שלך היא שזה נשמע מאוד לחוץ, של כאילו אם לא היום אז לעולם לא, גישה שכמובן לא נכונה.
    אתה כנראה מחפש את הדברים מהר, ואני חייב להגיד לך מנסיון שדברים טובים לא באים מהר.
    תפסיק להיות לחוץ, אנחנו עוד נערים, ואנחנו לוקחים המון דברים היום בצורה מאוד מלחיצה ולא בריאה
    תפוס ת'זמן, תהיה... סטלן אח יקר!
    תראה שדברים מתנהלים בדיוק כמו שהם אמורים להתנהל אז מה הלחץ?
    אני רואה עליך, לפי איך שאתה כותב ומתבטא שאתה בנאדם שהוא תותח על, ולא פחות
    אז כאילו... מה בוער?
    חכה, זה יבוא ובגדול ועד אז אח יקר שלי, אני כאן איתך!

ולגבי השינוי הזה שאתה מקווה לעבור, אתה יכול תמיד לעבור אותו, אתה לא צריך אותנו כדי שנגיד לך מה אתה רוצה להיות, אני רק יכול להגיד לך בוודאות, שאם לא תתחיל את השינוי, הוא לא יתחיל (נשמע אידיוטי? יש כאלה שלא שמים לב שהם כ"כ רוצים את השינוי אבל מעולם לא התחילו אותו...)
    מחר? תעלומה, מי יודע מה יוליד יום?
    אתמול? לא יותר מזיכרון שנישא באוויר
    היום? היום אח שלי! היום! עכשיו! זה הזמן הטוב ביותר להתחיל את השינוי!

אז שיהיה לך באמת בהצלחה יא גבר!
    מקווה מאוד שעזרתי, אני כאן בשבילך
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 21-08-2011 בשעה 20:09. סיבה: הוספתי ציטוט
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ווואייי שמעו תודה רבה לכל אחד מיכם, קראתי וזה עזר לי להרגיש הרבה יותר טוב.. חוץ מהתגובה של אנונימי, שאני מצטער בשבילך אבל אני ואתה פחות או יותר באותו מצב.

Buy The Way - תודה רבה, התגובה שלך נתנה לי לחשוב לכמה כיוונים, ואני חושב שכרגע מהסביבה של החברים שלי שאני נמצא בא עכשיו אשים בראש סדר העדיפויות למצוא לי חבר או שתיים טובים כאלה שאני באמת באמת מרגיש איתם הכי משוחרר שיש. הכי "זהב".
    אני חושב שאם זה יצליח ואני באמת ימצא אז יתגבר הבטחון.
    נ.ב.
    Can't stop addicted to the shin dig. Cop top he says I'm gonna win big

Flame - אתה מלך, וואלה יצאת פה שפיץ. תודה רבה רבה על התגובה.. ושיגיעו לפורום הזה עוד 20 כמוך כי צריך!
    אני אתחיל את השנוי ובאמת יתחיל לחשוב על כאן ועכשיו במקום על עבר ועתיד.. כי עתיד יש לי מספיק ממנו. והעבר מת.
    אני באמת מקווה שאני יתחיל עכשיו משהו חדש, אשנה קצת גישה בחיים ומהפה שלך למעלה הכל יבוא בטוב ובאיזי..

אנונימי - ממ.. תודה אל השיתוף, תקרא את מה ששניהם כתבו ואני מקווה שגם לך יעזור אחי!

תודה רבה רבה לכם, וואלה עזרתם לי מאוד!

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect