נכתב במקור על ידי
Fuck The What
אהלן, שלום לכולם.
יש לי בעיה עם החיים שלי, אני מרגיש מתוסכל מהם... לא בעניין של להתאבד, פשוט מאוד מתוסכל ומעוצבן.
דבר ראשון נתחיל מזה שאין לי ממש חברים טובים, יש לי חברים והרבה. אבל לא כאלה טובים שתוכל לסמוך עליהם.
שיבינו אותי,שיש לי תחומי עניין איתם, חשיבה דומה. ולי יש סתם חברים בשביל לצאת לצחוק קצת ולא להתייבש בבית... אני לא מרגיש איתם בטחון בכלל!
אני יכול לגשת לבחורה לבד ויזרום לי. וכשאחד אחד מהם מחכה מאחוריי, ורחוק ככל שיהיה, אני מרגיש כאילו בוחנים אותי!
עוד משהו זה הבטחון שלי, יש לי, אבל קצת אבל ברמה נמוכה, אני מאלה שמסתכלים על בחורות ואומרים מהצד "וואיי איזה יפה זאת" / "זאת לא משהו" / "זאת אחת הכוסיות" וכו' וכו'...
אני לפעמים ניגש לבחורות להתחיל איתם אבל אני מתבלבל הרבה פעמים המילים מסתבכות, ויותר מידי נרגש ומחפש מה להגיד. ולרוב כאילו אם אני לא מתכנן את זה בראש אני מסתבך!
אבל בתכלס אני מקנא בילדים שיש להם אהבה ויש להם חברה, לא הייתה לי חברה מכיתה ח'.. ובכיתה ח' כמו שאתם יודעים הקשר הוא שונה, יותר סגור וילדותי, אם הרבה שוטיות מפגרות.
ולא התנשקתי מאז איזה פעם במסיבה בסביבות שנה שעברה (שזה יחסית הרבה זמן) וגם בכללי עד לא אחד שהתנשק יותר מידי בחיים.
הרוב קטנות והצרפתיות התחילו בסוף כיתה ח' והיו לי כמה בודדות אולי איזה 8.. לא יודע.
אני מכסה תמיד על המחסור שיש לי בבטחון (שוב כי יש לי, רק לא מספיק) עם הומור, רוב החברים שלי במהלך השנים מאז שאני קטן מכירים אותי בתור הבחור השנון והמצחיק.
העוקצני לעיתים.. אבל שזה מגיע ללנסות ליצור קטע ריגשי, אינטימי או אקט מיני כלשהו אם בחורה, להזמין אותך לרקוד במסיבה או לקחת אותה ולהכיר אותה אני פחות או יותר נרתע מזה...
למשל: הייתי במופע הסיום קוקה קולה סאמר לוב, והחלטתי שאני מכיר לי שם מישהי, לא משנה לי מאיזה עיר היא. פשוט מכיר ומדבר ויוזם קשר, מנסה להגיע לאקט אינטימי מסויים..
אבל בתכלס הכל דיבורים באוויר. נסיתי לגשת למישהי והיא מיד דחתה אותי. נסיתי עוד אחת ושם זרם יותר אבל לבסוף גם היא דחתה אותי.
רקדתי עם שתי בנות מההכי יפות שהכרתי בחיים אבל זה לא המשיך יותר מידי, אחת מהם גם נתלתה עליי עם חיבוק ונתנה לי נשיקה בפה אבל משהו קטן ומהיר.
באותו ערב חזרתי הביתה והרגשתי אפס רציתי לשים את הכרית על הראש לישון ולקום בגיל 11. שהכל היה פשוט יותר, להתחיל הכל מחדש.
ואני פשוט מתוסכל מיזה, עצבני, מדוכה, מאוכזב.. מה לא...
טוב פרקתי... שחררתי... אבל זה לא שינה את ההרגשה.
ואת האמת אני לא יודע מה כן ישנה אותי ואם בכלל איי פעם אשתנה!
תודה רבה לכל מי שיקרא.. ועוד יותר תודה גם למי שיביע דעה בנושא ויגיד לי מה לעזזל נסגר איתי.