המילה ״אושר״ כבר מזמן הפכה לטרנד.. תענו על זה כך - ״אושר הוא...״ - מה הלב אומר לכם?
המילה ״אושר״ כבר מזמן הפכה לטרנד.. תענו על זה כך - ״אושר הוא...״ - מה הלב אומר לכם?
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
|
|
אושר.
ברגע שהוא יקבל הגדרה הוא יאבד מהחשיבות, מהיופי ומהאפקט שלו.
לא ממליץ לאף אחד לרוץ לויקיפדיה.
אושר הינו רגש שמשמעותו שהחיים שלך הם מה שאתה רוצה שהם יהיו לאורך זמן(בעצם אתה עושה מה שאתה רוצה לאורך זמן וממה שאתה עושה קורה מה שאתה רוצה).
שמחה זהו בעצם אושר לזמן קצר.
ושאלה לי לסוניק.
איך הוא יאבד מן האפקט והחשיבות שלו?
אם הוא רגש וכידוע רגש הוא אין סופי ותמיד יש יותר לאן לשאוף.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-08-2011 בשעה 00:56.
ההגדרה שלי לאושר - בריאות, מוקף בחברים וידידות, כסף, עבודה שאני יהנה בה, אהבה, בחורות,בילויים וחופשות לעיתים קרובות
נערך לאחרונה על ידי FirstTime; 23-08-2011 בשעה 02:40.
כשאני יתעסק באיזה יופי שיש לי את מה שיש לי ולא באוף למה אין לי את זה ואת זה ואת זה בלי לנסות לעשות את זה.
אלביס המלך"משהו לעשות ,מישהו לאהוב ומשהו לצפות לו"![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 23-08-2011 בשעה 14:23.
הייתי פה.
לאדע מה זה אושר , אבל אם אפשר בא לי לדבר קצת ..
האדם נולד בחיו מחפש אחר מטרה אחת , אושר , כי מבחינתו אושר הוא הגדרת ה"יש" . אם אין לו אושר הוא הגדרת ה"אין" .
ואני ידגים , מי שקורא עכשיו את מה שאני כותב מתחלק לשתיים , הראשון הוא מחפש המסקנה הסופית של מהו אושר , והשני הוא האדם הנהנה מהטקסט שאני כותב - אושר הקריאה נקרא לזה .
מבחינת סוג האדם הראשון , אם לא מצא תוכן ממשי בהודעה שלי משמע שמצא פה רק "אין" , וכרגע הוא לא מאושר .
ואילו מבחינת סוג האדם השני , הוא זכה ב"יש" מכיוון שמצא אושר בקריאת הטקסט הזה , גם אם כביכול לא מצא תשובה סופית .
יוצא מכך , שאושר הוא בחירה , אבל בחירה קשה . לא קל להפוך לאדם הנהנה מהכלום לכאורה ,אך קל מאוד ליפול לצד הנהנה מהקיים ואך ורק מהקיים .
אם אתה יכול לבלות בחוסר תועלת מושלם
אחר-צהריים שהוא חסר תועלת באופן מושלם,
הרי למדת איך לחיות.
(מתורת הדאו)
יש אדם אחד שאושר בשבילו זה נישואים.
יש אדם אחר שדיכאון בשבילו זה נישואים (נגמרו החיים הטובים, ללא המחויבויות, הריגושים וכו').
אז מה זה אושר? תכלס, גם מה זה דיכאון?
המשפט הכי טוב שמבטא בצורה מעולה את הקונפליקט הוא
"הזבל שלך הוא אוצר לאחר".
בשל-כך, לדעתי לפחות, אסור להגדיר מהו אושר, לכל אחד יש את ההגדרה שלו.
מצד שני, מורי הצלחה רבים טוענים כי כל עוד לא תדע מהו אושר, לא תוכל להגיע אליו.
אני אסכם ואומר שאושר הוא דבר אינדיבידואלי עבור כל אדם.
האנשים שהצליחו להגיע לרמה רוחנית גבוהה זו לרוב נחרטים בדפי ההיסטוריה, קראתי רשימת אנשים כאלו פעם הכוללת את:לא קל להפוך לאדם הנהנה מהכלום לכאורה
משה רבנו, ישו, סבתא תרזה, הדלאי למה, מהטמה גנדי, הרשב"י ועוד.
ישנם המון אנשים המבצעים מדיטציות כשמטרתם היא להגיע ליכולת הזאת של ליהנות מהכלום, ממה שיש או במילים אחרות - להיות מאושרים ללא כל סיבה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-08-2011 בשעה 17:03.
אושר הוא מצב בוא כל דבר מסבבך פשוט זוהר,וגם אתה,אבל אין לך שום הסבר ללמה זה קרה.
אין כזה דבר אושר קבוע
ובתור אחד שחשב עמוקות על מה הוא יעשה בחיים , כדי לא לחיות לריק, וחשב כיצד אצליח להפיק את המירב מהחיים
הבנתי שאושר הוא דבר רגעי ביותר
החלטתי להפסיק לחפש איפה אמצא את האושר
כשהגעתי למסקנה שמה שיש לי לעשות בחיים אלה זה ליהנות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אושר זה שלמות וביטחון כלומר מעגל של רצון (חיסרון), אמונה שלמה במילוי שמגיע, מילוי, רצון חדש....
אושר: משהו לעשות, מישהו לאהוב ומשהו לצפות לו
מתוך שלושת אלה אני הכי מתחבר למשהו לצפות לו
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אז לא הבנתי, בסופו של דבר, מהו "סימן ההיכר של האושר" המוסכם על כולם?
אושר זה פשוט תגובה כימית במוח
אולי אתה מתכוון מה גורם לו לקרות?
אז לפי דעתי אתה מאושר כשאתה עושה דברים שאתה אוהב ולא עושה דברים שאתה לא אוהב
דרך אגב מציע לכם לקרוא ספר שקוראים לו סיפור שמתחיל בדמעות של אושרת קוטלר
אושר הוא כשאתה יכול לחייך חיוך גדול ולחשוב וואלה טוב לי
ואף אחד לא יכול להרוס את זה![]()