נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם לילה טוב אנג'י
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם בואי למסן ילדתי הקנה
קרדיט לFRENZY
פעם ראשונה נראהלי שאת מקשיבה לי אנג'ינג'ית נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם לילה טוב כוסית (מותר לי ליקרוא לך כוסית פה זה אשכול ספאם)
נכתב במקור על ידי By The Way באמא שלך... אז תהומו
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי freshair לילה טוב כוסית (מותר לי ליקרוא לך כוסית פה זה אשכול ספאם) בכל מקרה שמור על כבוד..היא בת
נכתב במקור על ידי freshair לילה טוב כוסית (מותר לי ליקרוא לך כוסית פה זה אשכול ספאם) who said that?@!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep בכל מקרה שמור על כבוד..היא בת ניקו יא אביר....
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep כה חחעחעחחחחחחחחחXD אבל הוא לא LITTEL זה הבעיה... כן אבל אין SAY HELLO TO MY TINY FRIEND אז תצטרך להסתדר
נכתב במקור על ידי Display אז תהומו אני לא רואה wwe אז אני חולק על דעתך...(וכן מי שרואה wwe הומו)...
כוס=זונה בערבית כוסית=שרמוטה=זונה בערבית
נכתב במקור על ידי freshair כוס=זונה בערבית כוסית=שרמוטה=זונה בערבית באמת כל הכבוד ישר כוח...
חזרתי
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
נכתב במקור על ידי By The Way אני לא רואה wwe אז אני חולק על דעתך...(וכן מי שרואה wwe הומו)... סתום כבר כושלאמא שלך,בכל מקרה אני לא רואה קרבות אני רואה את זה " Smackdown Vs Raw 2011
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ניקו יא אביר.... אני האביר על הסוס הלבן שלך
חוקי הפורום