קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-05-2007, 08:41
  2. שירררררר שאני לא מוצאאאאא באף מקום
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 17:28
  3. [קונה]אין מספיק מקום להסביר בכותרת...כנסו בבקשה...
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 15:24
  4. [קונה]משו...ארוך אין פה מקום לפרט הכול
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אין באף מקום מדריך שמפרט קצת על סקס ראשון

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ברירת מחדל אין באף מקום מדריך שמפרט קצת על סקס ראשון

חח אני לא המסטר בעניינים האלו אז אני מבקש מאחד שקצת יותר יכול לפרט לנו איך ומה לעשות בסקס ראשון.

אני יודע שזה בא עם הניסיון ובאמת צריך פשוט לזרום וכל בחורה זה קצת שונה - אבל עדיין יש את הדברים שנכונים כמעט בכל מצב ואף אחד לא כתב אותם אז אם מישהו יכול אני אשמח

כמו: מי גומר ראשון? - מתי? - איפה? (בתוכה? מבחוץ? בפה? על המיטה? או זה לא רלוונטי?) - מתי להקשיב לה ומתי לא? נגיד אם היא אומרת לא אנחנו מתקדמים מדי.. - איפה לגמור? - מתי להוציא קונדום מבלי לעורר אצלה LMR..
    איך לתת לה הרגשה טובה לפני ואחרי הסקס, איך לחדור? מה הן הכי שונאות ומה הן הכי אוהבות? איך לדעת אם היא מוכנה ולא יהיה בלוק.. - לעשות מהר או לאט? - עם הלשון או סתם לנשק בצ'ופצ'ופ? - איך לענג אותן כמה שיותר? מתי להפסיק? מה להגיד אחרי? - איך לצאת טוב גם אם אתה מזיין גרוע? -והכי חשוב: איך לזיין טוב?!!
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 21-02-2011 בשעה 15:49.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

2. קישורים ממומנים

כדי לזיין טוב אתה פשוט צריך לזיין, לדאוג כמה שיותר לבחורה, לא לעצמך, לבחורה, לגעת בה תוך כדי, לנשק אותה, להעביר את הידיים שלך בכל מקום אצלה, תענג אותה, כל אחת אוהבת משהו אחר, יש כאלה שאוהבות שחונקים אותן ויש כאלה שאוהבות שמלטפים להן את התחת, כל אחת זה אחרת.

אם זאת הפעם הראשונה של הבחורה אז כנראה שהיא לא תגמור, אם זאת הפעם הראשונה שלך אתה תגמור אבל גם כנראה שהיא לא, כדי שהיא תגמור אתה צריך לעשות יותר פור פליי(משחק מקדים), תחרמן אותה לפני, תרד לה, תשקיע בבחורה יותר, ככה היא תגמור, בכל מקרה כנראה שאתה תגמור ראשון אבל תמיד אפשר לגמור יותר מפעם אחת, זה שגמרת לא אומר שנגמר הסקס.
    איפה לגמור זה די מובן מאליו, אם היא מוצצת לך תגמור לה בפה, אם אתה בלי קונדום תגמור בחוץ ואם אתה עם קונדום תגמור בפנים.

סך הכל אחי, בלי לחץ!
    כולה סקס, אני יכול להגיד לך שאני הייתי בינוני בפעם הראשונה שלי, רק מהניסיון לומדים באמת, פשוט תזרום ואל תחשוב על מה לעשות כי תאמין לי אתה לא תהנה מזה אם תחשוב כל הזמן מה לעשות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

XANAX כתב איזה מדריך פעם
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=712080

למרות שאני חייב לציין שמדריכים.. במיוחד לפני סקס ראשון, הם משהו שאתה ממש ממש לא צריך והם סתם ילחיצו אותך
    המדריכים האלו יכולים לעזור רק אם אתה כבר יודע מה פחות או יותר הולך שם

מין ראשון רוב הסיכויים שיהיה בינוני מינוס, ואין לך דרך להמנע מזה, הוא לא יהיה בינוני מינוס, רק אם תהיה רגוע

כל השאלות שלך זה מאד תלוי בבחורה

מה שחשוב הוא שאתה תהנה והיא תהנה
    לא שכל רגע יתרוצץ לך בראש "רגע ומה עכשיו.. אה נכון שים יד על התחת ואז אני.. כן... אני עושה פרצוף של נהנה ואז אני.."
    לא!!
    פשוט (אני אגיד את זה שוב) תנסה להתענג ולהנות ולנסות לגרום לה להנות
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 21-02-2011 בשעה 18:12.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

סטריט, תודה - הוספתי בבלוג שלי, הרבה לאחרונה פונים בנושא הזה.

סקס ראשון אני יכול לומר לך מה אני עשיתי - דחפתי לה תזין עד שגמרתי. אמרתי ככה , גם ככה אני לא יודע לזיין, אז למה לנסות? בוא נהנה כמו בפורנו...בסוף היא אמרה שנהנתה מאד והיא לא ידעה כמובן שזה פעם ראשונה שלי היא התחילה לחפור ולשאול עם כמה היית רואים שיש לך ניסיון ובולשיט כזה.

אז במידה ואין לך מושג מה לעשות - העיקר שתעשה משהו ותאמין בדרך שלך.

XAN -

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

פעם ראשונה תמיד תהיה גרועה, מזה משנה?

תדחוף תזין וזהו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בואו נחשוב רגע ביחד (כי אני שם לב שכשאנחנו חושבים לבד אנחנו עושים זאת דיי בטימטום והתוצאה היא פוסטים מהסוג הזה):

לא מעט טוענים כאן שמרוב שהבחור קורא כלכך הרבה מאמרים, הוא כבר לא מסוגל לתפקד כמו שצריך בשטח וברגע שהוא מנסה לבצע מאמר בפועל הוא מסתבך ומאבד כיוון וכככה מפסיד הזדמנויות. אמרו זאת כאן בפורום במילים אלו או אחרות לא מעט פעמים.

אז אם לגשת, לדבר או לקחת מספר מבחורה זה דבר שלומדים ע"י נסיוןושאם תקרא מאמרים אתה סתם תסתבך.. מריו מבקש עוד מאמר על כיצד לבצע סקס? סקס זה דבר בהרבע יותר רגיש, אינטימי, אינדיבדואלי!
    לדעתי, מאמרים זה יפה.. אבל עד הסקס!! את הסקס שלך תלמד לבצע ע"י ניסיון נטו והנאה מהתהליך!
    אם בכל זאת אפשר לציין כאן משהו לגבי סקס - נסה לעשות זאת עם רגש!

אגב, חבל שיתחילו להריץ כאן מאמרי סקס, זה יהיה חומר מאוד עסיסי לפמיניסטיות להאשים אותנו שאנחנו מתייחסים לאישה כאובייקט ולנושאים רגישים כמו סקס כנושאים של מה-בכך ושכל מאמר כזה רק יהרוס אותנו ובלה בלה בלה, שמוט-פיטפוט.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

איי איי.
    א' - סקס זה עניין של תפיסה ושל טכניקה. אם אתה מגיע בראש של "ככל שהיא תהנה יותר אני אהנה יותר", אתה מגיע עם תפיסה נכונה, וגם אם לא תדע מה לעשות בסופו של דבר לא יהיה נורא. טכניקה זה עניין שמגיע עם זמן, ידע (שאפשר למצוא בערך במליון מקומות ספרים מאמרים וסרטים באינטרנט - ולא, פורנו זה לא ידע), ונסיון.

ב'- אחרי שיש לך תפיסה ויידע הסקס משתפר עם היכרות, אם אני יודע מה עושה לבחורה ספציפית טוב, אני לא אתבחבש עם דברים שלא עושים לה טוב. כל בחורה היא קצת אחרת ויש לה דברים אחרים שמסובבים אותה.

ג' - בסוף בסוף, יש אולי את הנושא של הרגש, כי בסכ"ה כשיש רגש , גם אם הסקס פחות טוב, אפשר להתעלם. אבל זה לא משהו שאפשר לעבוד עליו, או שיש, או שאין...

בנוגע לתגובות של אנשים...

לא חושב שצריך לזרוק זין בפעם הראשונה, כי אז מה ההבדל בין הפעם הראשונה לשניה ולשלישית, אבל זה אני והתפיסה המפגרת שלי שסקס זה בשביל הבת זוג ולא בשבילי. אני מרוויח יותר אם היא נהנת. אז תגמור אחרי פימפום וחצי, אם היא גמרה קודם לפחות הרווחת נקודות על אכפתיות.

מסכים שהוא יהיה בינוני מינוס, מסכים שתצא עם הרגשה של "זה כל הביג דיל?". לא מסכים עם זה שמדריכים ילחיצו אותך, או יגרמו לך להתבלבל. כל דבר אחר להתרכז בו (כמו.. "אה, אז זה מה שקורה ששמים פה את האצבע..!") יעזור לך. יותר טוב מלהסתכל על כוס כמו שבחורה מסתכלת על מכסה מנוע. (2 נקודות למי שאומר לי מאיפה זה.. שחכתי...)

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

לא יודע אולי זה בא בקלות אבל הפעם הראשונה הייתה מעולה.
    פשוט תזיין...תנשק אותה תלטף אותה תלקק אותה תהפוך אותה תחליפו תנוחות...תנשך אותה תשרוט אותה
    זה מה שעשיתי ועד היום לא השתנה הרבה חוץ מקצת ניסיון...עכשיו אני מכיר יותר נקודות שהן אוהבות ומרגיש יותר בנוח לזיין אותן...

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה, חבר'ס אני דיי מבין תעניין עכשיו - לגבי סוניק, אני מצטער על הרושם שיצא פשוט לא היה לי כח לכתוב יותר מדי אבל כמובן שבחורה זה לא כלי וצריך לכבד אותה ולאהוב אותה כמו שאני עושה כמובן - אף פעם לא להיעלם אחרי סקס ראשון ולזכור תמיד לדאוג לה ולצרכים שלה ולדעת שאם היא אומרת "לא" - פרושו לא! ומגיע לה יחס הרבה יותר מתחשב, אכפטי, חם ואוהב מצידי! - (פנימיסטיות, נרגעתן? )

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אבל זה אני והתפיסה המפגרת שלי שסקס זה בשביל הבת זוג ולא בשבילי.
    זאת גם התפיסה ה"מפגרת" של התורה.
    לפי הדת, על הגבר חלה החובה לענג את הבחורה ולא להיפך!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-02-2011 בשעה 19:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    This is the strangest life i've ever known

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפי הדת על הגבר חלה החובה לענג את הבחורה ולא להיפך!
    אתה רציני?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Kurdinaie צפיה בהודעה
    אתה רציני?
    אין לך מושג עד כמה!
    בדוק את זה בעצמך.. תבלוש מעט.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפי הדת על הגבר חלה החובה לענג את הבחורה ולא להיפך!
    זה נכון, אבל יש לזה נימוק והנימוק הוא כזה: הבחורה הרבה יותר זקוקה למין מאיתנו בגלל - א': שהיצר שלה לזה הוא הרבה יותר חזק מהיצר שלנו (עובדה שנשים יותר חרמניות מבנים ויותר נהנות בסקס) - היצר מביא אותה לכדי מצב שהיא לא יכולה ללא סקס.
    ב': לפי התורה יש מצווה לענג את האישה מכיוון שלפי התורה זו היא שצריכה לעשות את רוב הדברים הקשים בבית - והבעל רק ללמוד תורה!
    ג': מצוות פרו ורבו מקויימת על ידי כך שאתה מזיין את אישתך ואתה זה שמחליט אם אתה רוצה בזאת או לא - המצווה היא גדולה ושכרה רב.

יש עוד סיבות אבל זה מספיק.
    משום מה למרות שאני לא דתי ולא כופר מי יודע מה בעניין הספציפי הזה (ובעוד כמה עניינים) אני יוצא להגנת התורה הקדושה - (חבר'ס תעשו טובה תנו קצת כבוד לקודש שיש לנו) - זה שהאנשים לא עושים מזה שימוש נכון והתקשורת מציגה את זה באור שלילי לא אומר שזה ככה..
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 22-02-2011 בשעה 20:39.

הרבה מאוד אנשים אידיוטים חושבים שגברים יותר חרמנים מבחורות רק כי הם מראים את זה, ועם זאת אין סקס חד צדדי למרות שגם אני בעד לענג למישהי את הצורה (אולי אחת הסיבות שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר מושכת/יפה).

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

נו משהו השתנה מאז שפתחת את האשכול חח?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect