הלינק הוא 7 GB.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
תבדוק אם הסיסמא הזאת עדיין עובדת : amb2rbdwtb אם כן הרווחת אם לא, לא קרה כלום
נכתב במקור על ידי -Eliran- תבדוק אם הסיסמא הזאת עדיין עובדת : amb2rbdwtb אם כן הרווחת אם לא, לא קרה כלום לא עובדת אחי. שכחתי לציין לא חייב שתפתחו לי את הלינק,אפשר גם לתת לי סיסמא ליום או משהו כזה.
נכתב במקור על ידי Display לא עובדת אחי. שכחתי לציין לא חייב שתפתחו לי את הלינק,אפשר גם לתת לי סיסמא ליום או משהו כזה. אני פותח לינקים ל Letitbit תציע נקודות! או תביא סקייפ ונדבר
נכתב במקור על ידי adir052 אני פותח לינקים ל Letitbit תציע נקודות! או תביא סקייפ ונדבר yan5065 אני יבוא לך 30 נק' תפתח לי את הלינק של הGTA IV
נכתב במקור על ידי Display yan5065 אני יבוא לך 30 נק' תפתח לי את הלינק של הGTA IV עם יש לך תביא סקייפ או משהו יותר נוח לדבר ככה ותישלח ת'לינק לפרטי!
נכתב במקור על ידי adir052 עם יש לך תביא סקייפ או משהו יותר נוח לדבר ככה ותישלח ת'לינק לפרטי! תפתח.
אני יםתח לך עם אתה רוצה יותר מאוחר!
נכתב במקור על ידי adir052 אני יפתח לך עם אתה רוצה יותר מאוחר! ואז תישלח לי ת'נקודות!
נכתב במקור על ידי Display תפתח. אם אתה מוריד GTA IV אז ההורדה צריכה להיות יותר כמו 13~14 GB לא 7 GB.. רוב הסיכויים שאתה מוריד חלק מהמשחק.
נכתב במקור על ידי adir052 אני יםתח לך עם אתה רוצה יותר מאוחר! נכתב במקור על ידי adir052 ואז תישלח לי ת'נקודות! דאבל.. וכבר אזהרתי אותך. אתה מקבל אזהרה ראשונה (קנס 20 נקודות), תיזהר להבא. נכתב במקור על ידי Mr. Ron אם אתה מוריד GTA IV אז ההורדה צריכה להיות יותר כמו 13~14 GB לא 7 GB.. רוב הסיכויים שאתה מוריד חלק מהמשחק. הוא יודע מה הוא עושה, לא צריך להספים.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 25-08-2011 בשעה 14:41.
נכתב במקור על ידי -Eliran- דאבל.. וכבר אזהרתי אותך. אתה מקבל אזהרה ראשונה (קנס 20 נקודות), תיזהר להבא. הוא יודע מה הוא עושה, לא צריך להספים. אני רק אומר כדי שאחרי זה הוא לא ישלם סתם.
UPP.
חוקי הפורום