נכתב במקור על ידי -Ben- איזה מאגניב נכתב במקור על ידי TheSecret אתה ספרדי באמא ש'ך.... ווואלה בוא נחליף אני צרפתי נכתב במקור על ידי -Ben- הספרדים עושים jajajaja וגונבים טלוויזיות וישראלים עושים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואנריקאים עושים hahahah ובכול מקום גונבים טלוויזיות
נכתב במקור על ידי TheSecret תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !? ישגכיגשכי54קיג
נכתב במקור על ידי TheSecret תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !? גכיקארט53'4מנק קרא
נכתב במקור על ידי TheSecret תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !? 4'5ידכקגזכ4ט3ט5
נכתב במקור על ידי TheSecret תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !? גשכעש4קרשא3כ'DGS
נכתב במקור על ידי -Ben- גשכעש4קרשא3כ'DGS מה איכפת לי העיקר תקבל באן י'מזדיין
נכתב במקור על ידי TheSecret מה איכפת לי העיקר תקבל באן י'מזדיין
נכתב במקור על ידי -Ben- תמשיך..............................................................ותקב ל באן תירד מניהול ותעבוד בצומת
נכתב במקור על ידי -Ben- What's your problem man?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי TheSecret תמשיך..............................................................ותקב ל באן תירד מניהול ותעבוד בצומת
אני מתגעגע לגולדה!!!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
בן אתה תאכל קנס
נכתב במקור על ידי Heracles אני מתגעגע לגולדה!!! על תזכיר אפילו...
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display על תזכיר אפילו... אני נכנסתי לפרופיל שלו, זה עצוב אחי
חוקי הפורום