נכתב במקור על ידי red orbach2 יא שונא בני אדם! אז מה אם הם נטחנים מאחורה?! למה לשנוא? היי, אני חצי צרפתי נולדתי ככה
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם ליייייייי יעיגענאחיעגענגאחיענרגחינרגחננגרחייגרוןחע עכלגחםככמהןכ גם לי גם לי...
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם ליייייייי יעיגענאחיעגענגאחיענרגחינרגחננגרחייגרוןחע עכלגחםככמהןכ יבש פה מה את רוצה..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi יבש פה מה את רוצה.. אז יאללה מסיבה!!
נכתב במקור על ידי Uploadin אז יאללה מסיבה!! איזה מסיבה ואיזה נעלים?
נכתב במקור על ידי GialloRossi יבש פה מה את רוצה.. בוא בוא לפייס ניגעה
קרדיט לFRENZY
לילה טוב.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep בוא בוא לפייס ניגעה בוא.
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם ליייייייי יעיגענאחיעגענגאחיענרגחינרגחננגרחייגרוןחע עכלגחםככמהןכ אתה יודעת מה בוואי נעשה דייטאינטרנטי ססבבה!
נערך לאחרונה על ידי TheSecret; 27-08-2011 בשעה 00:24.
נכתב במקור על ידי Uploadin אז יאללה מסיבה!! אאאאאאאללללללללללללההההההההההההה בבאאאלללגגגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
למה? למה? למה להגיד למישהי שהיא כוסית זה חוצפה ועלבון ויכול לגרום לאח שלה לבוא לתת בך מכות? זו מחמאה!!! לא ככה? =-O
תביאו מסןןןןןןןןןןןןןן
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אאאאאאאללללללללללללההההההההההההה בבאאאלללגגגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! אלללללללללללללללללללללללההה DJ!!!!! תקפיץ אותנווווווווווווווווווווווווו
נכתב במקור על ידי red orbach2 למה? למה? למה להגיד למישהי שהיא כוסית זה חוצפה ועלבון ויכול לגרום לאח שלה לבוא לתת בך מכות? זו מחמאה!!! לא ככה? =-O are u still gay fish?
נכתב במקור על ידי By The Way תביאו מסןןןןןןןןןןןןןן yonirobass@walla.co.il אבל אין לי כח להתחבר עכשיו
חוקי הפורום