נכתב במקור על ידי Heracles הנה שיר: מצידי שאת בלונדינית, מצידי שאת מפגרת, העיקר שאת בלונדינית שנותנת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי לך שאני לקוח את זה!!!!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי red orbach2 אנשים! היה כיף! לילה טוב! אמן יבוא הבוגימן יאכל אותך בלילה !!! ואז יבוא הבלולו ויאכל לך תבית ! ואז יבוא גוזילה ויפליץ עליך !
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי לך שאני לקוח את זה!!!!!
נכתב במקור על ידי F16Fighter אמן יבוא הבוגימן יאכל אותך בלילה !!! ואז יבוא הבלולו ויאכל לך תבית ! ואז יבוא גוזילה ויפליץ עליך ! מיזה בלולו? הוא נשמע מפחיד.
נכתב במקור על ידי F16Fighter אמן יבוא הבוגימן יאכל אותך בלילה !!! ואז יבוא הבלולו ויאכל לך תבית ! נכתב במקור על ידי F16Fighter ואז יבוא גוזילה ויפליץ עליך ! וואו אחי הגזמת יש גבול לכל דבר
נכתב במקור על ידי F16Fighter [vbe.com/watch?v=heJIL9ESDqM&feature=related[/video] פיייייייי איזה ידיים .
אז....... אתם באים לפה הרבה? דרושים מנהלים לקט' פנאי ותחביבים! לפרטים שילחו הודעה פרטית! תקבלו תשובה מחר
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי לך שאני לקוח את זה!!!!! כע זה אדיר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
איזה פיגור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Heracles כע זה אדיר יותר מידי.
נכתב במקור על ידי `SelecTioN אז....... אתם באים לפה הרבה? דרושים מנהלים לקט' פנאי ותחביבים! לפרטים שילחו הודעה פרטית! תקבלו תשובה מחר כבר דיברנו ביננו.
נכתב במקור על ידי Display כבר דיברנו ביננו. שלח הודעה
נכתב במקור על ידי `SelecTioN שלח הודעה רוצה שלישיה ? קבל
חוקי הפורום