קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קובץ של תמונות | בחורות | 400 תמונות לחתימות!
    על ידי Orel Abergel בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 22:33
  2. הבעייה : מדברים קצת , יש אדישות מהצד שלה . פיתרון : אימייל , מספיק טוב ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-08-2006, 16:35
  3. חתימה l בחורות
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 19:16
  4. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 18:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

בחורות פאסיביות/אדישות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ברירת מחדל בחורות פאסיביות/אדישות

יצא לי לא פעם לצאת לדייט עם בחורות שהיו אדישות ופאסיביות. היה לי קשה מאוד ליצור איתן שיחה שתזרום. יש לציין שעם כל הבחורות הללו יצרתי משיכה מספקת לפני שיצאתי איתן(ובזה אני בטוח ב100%). אני מניח שזה נובע מביישנות או מלחץ.

בכל פעם שנתקלתי במצב כזה ניסיתי משהו שונה. כשהייתי AFC הייתי מנסה למצוא נושאי שיחה בכוח עד שהגעתי לנושאים בנאליים, ולא רק שלא הייתה שיחה זורמת, הבחורה תפסה ממני בחור משעמם וזה היה ברור לשנינו שאין טעם להיפגש שוב. עם בחורה אחרת יצאתי למסעדה, היא הייתה פאסיבית לחלוטין בשיחה. הנחתי שאולי אני אמור לאתגר אותה - לזרוק לה נגים כדי שתבין שהיא חייבת להתאמץ יותר בשיחה. מה שקרה בפועל הוא שהבחורה לא הבינה למה אני מתנהג אליה ביחס כזה, בוודאי שהיא לא נהנתה איתי, וכמובן שיותר לא נפגשנו.

שאלתי היא - מה עושים במצב בו אתה נמצא עם בחורה שנמשכת אליך, אך ביישנית ולחוצה מכדי לדבר בחופשיות? זה נראה כאילו היא מעוניינת בי, אך מפחדת להראות עניין ומעדיפה לשחק קשה להשגה.

2. קישורים ממומנים

"טוב בקיצר את לא ממש תורמת לשיחה, כדאי שתתחילי לדבר או שנלך אין טעם סתם לבזבז את הזמן היקר שלי"

כמו שלא כל האנשים בעולם הם חכמים אז צא מנק' הנחה שלא כל האנשים בעולם חייכנים\שמחים. אולי זה חלק מהאישיות שלה להיות משעממת, אדישה וכו'?

לטנגו צריך שניים לא? אתה לא יכול להיות 90% מהאינטרקציה ושהיא תהיה 10% זה פשוט לא יעזור.. אם היא לא רוצה אז היא לא רוצה ויש אלף ואחת סיבות למה לא... ויש רק סיבה אחת למה כן

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

"תרשימי אותי, ספרי לי משהו מעניין על עצמך "
    אני לא מומחה גדול בדייטים ואני לא בטוח שהטיפ שלי יעזור לך אבל אני חושב שבפעמים שהשתמשתי במשפט הנ"ל הוא עשה את העבודה (צחוק+משהו מעניין על עצמה שאתה יכול לפתח איתו שיחה)
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    יצא לי לא פעם לצאת לדייט עם בחורות שהיו אדישות ופאסיביות. היה לי קשה מאוד ליצור איתן שיחה שתזרום. יש לציין שעם כל הבחורות הללו יצרתי משיכה מספקת לפני שיצאתי איתן(ובזה אני בטוח ב100%). אני מניח שזה נובע מביישנות או מלחץ.

בכל פעם שנתקלתי במצב כזה ניסיתי משהו שונה. כשהייתי AFC הייתי מנסה למצוא נושאי שיחה בכוח עד שהגעתי לנושאים בנאליים, ולא רק שלא הייתה שיחה זורמת, הבחורה תפסה ממני בחור משעמם וזה היה ברור לשנינו שאין טעם להיפגש שוב. עם בחורה אחרת יצאתי למסעדה, היא הייתה פאסיבית לחלוטין בשיחה. הנחתי שאולי אני אמור לאתגר אותה - לזרוק לה נגים כדי שתבין שהיא חייבת להתאמץ יותר בשיחה. מה שקרה בפועל הוא שהבחורה לא הבינה למה אני מתנהג אליה ביחס כזה, בוודאי שהיא לא נהנתה איתי, וכמובן שיותר לא נפגשנו.

שאלתי היא - מה עושים במצב בו אתה נמצא עם בחורה שנמשכת אליך, אך ביישנית ולחוצה מכדי לדבר בחופשיות? זה נראה כאילו היא מעוניינת בי, אך מפחדת להראות עניין ומעדיפה לשחק קשה להשגה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    "טוב בקיצר את לא ממש תורמת לשיחה, כדאי שתתחילי לדבר או שנלך אין טעם סתם לבזבז את הזמן היקר שלי"
    תוסיף חיוך ונימה טיזרית והנה קיבלת פתרון מצויין.

אם אתה חושב שהיא משחקת איתך במשחקים , שחק איתה חזרה. תהפוך את הגלגל.
    "טוב שמעי.. זה לא הולך ככה..אני היחיד שמדבר כאן.. תוכיחי לי שאת יותר מסתם פרצוף יפה!" (אולי בניסוח טיפה שונה )
    או:
    "טוב שמעי.. כל השורות הרגילות שלי לא עובדות עליך.. את חייבת לעזור לי כאן !"

אם אתה חושב שהבעיה היא במקום אחר ,דבר איתה דוגרי.

אין לך באמת יותר מדי אפשרויות.
    אם היא לא זורמת , אדישה פסיבית,

1. או שתנסה לגרום לה להפתח בצורה עקיפה - בעזרת טיזינג והערות של הפוך-על-הפוך.
    (הזמן שלי יקר..את מבזבזת לי אותו.. את רודפת אחריי ולא אני אחרייך.. אז פתחי ת'פה כבר !)

2. או שתנסה לגרום לה להפתח בצורה הישירה. דבר איתה דוגרי. למה היא כלכך סגורה איתך?
    אני מדבר איתך חופשי , אני רוצה שתרגישי חופשי לדבר איתי גם !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-08-2011 בשעה 06:42.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אתה יכול לעשות לה קריאה קרה על ההתנהגות המסוגרת שלה.
    קריאה קרה זה דבר שבקלות אפשר לפתח איתו שיחות ולדעתי גם תוכל להתחבר אליה אפשר לומר רגשית אם תנסה את הכיוון של הקריאה הקרה בדייט.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

בראשית התעניינותי בפיקאפ למדתי על המירורינג, ומאז בסיטואציות כאלה אני ושה את זה וזה כמעט תמיד פועל [אם לא פועל זה כי אני טועה איפה שהו, ואני שם לב לטעות.]
    עם פתחתי סט 2 על ספסל
    ואחת מהן ישר כשהגעתי הצמידה את הרגליים לגוף [כשהרגליים על הספסל גם] ישר אתה רואה מיגננה
    אחרי קצת שיחה החלטתי שיהיה יותר מעניין לנסות לגרום לסגורה להיפתח מאשר להמשיך את השיחה עם הנחמדה יותר [וגם יפה יותר, אגב]
    בעודי יושב אני מרים רגל אחד למעלה וכאילו מחבק אותה [מצב מגננה] .
    וכמו שברור לכם ששפת הגוף היא דרך לשדר מחשבות
    ככה היא הרגישה שאנחנו שותפים לאותו רגש וחשה הזדהות
    וככה קרה שהיא ישבה רגיל רק עם הגוף נוטה אלי. זה היה שינוי חד, ובנוסף הצלחתי גם להצחיק אותה

זו היתה הפעם הראשונה שביצעתי מירורינג, ומאז שראיתי איך זה שינה את היחס שלה מהקצה אל הקצה, פשוט לא טרחתי לנסות דברים אחרים.

ממליץ לך לקרוא קצת בנושא

בהצלחה =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

זרוק לה משהו מעצבן על האופי שלה מבלי שאתה יודע שהוא כזה...

"אני מנחש שאתה אחרי משבר נורא חזק או שפשוט מעשנת כבדה"

היא בטוח תענה לך על זה, ואז תעביר את הכדור לידיים שלה - תן לה להוכיח לך שהיא לא כזאתי...

"כן.... ולפי ההתנהגות שלך - למה אני אמור לחשוב שאת לא אחרי משבר?!" או סתם כל מני שטויות בסגנון.

אני מודה שאני פשוט אלתרתי עכשיו, כי בדרך כלל הבעיה היא חוסר משיכה, כשהיא נמשכת אליך חזק יותר, זה פשוט לא קורה - ואז אתה לא מתעסק עם החרא הזה.

זה עניין של זמן ואימון...

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect