שלום לכולם!
האשכול הזה הוא המשך פריקה לאשכול הקודם שלי: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=777821
קודם כל אני רוצה להגיד תודה ל-Flame ו-Buy The Way... תודה רבה שעזרתם מתי שהייתי צריך עידוד, לא היה לי חברים שיעשו את זה. אז אתם עשיתם במקומם ועל זה אני מודה לכם.
אז הפעם זאת פריקה טובה, לאחר האשכול הזה, התגובות שכתבו לי שם גמרו לי לחשוב, לעומק, מה אני עושה עם החיים שלי איך אני זז מהבוץ החברתי הזה...
אין לי חברים אמיתיים. לא כאלה שאני באמת מרגיש לצידם שווה בין כולם, בטחון, כיף, נוח... אין לי!
אין לי אהבה. דבר שלא היה לי כל-כך הרבה זמן ואני ממש רוצה לחוות את זה שוב!
אז התחלתי לצאת לכיוון אחר, לעט לעט גרמתי לקשר שהיה לי אם אלה שאני יוצא איתם לדאוך, כי זה לא התאים לי, לא היה באלי הצביעות הזאת מצידם כלפיי ומצידי כלפייהם.
נשארתי עם חבר אחד מהחבורה הזאת שהוא באמת אחלה גבר ואני הרגשתי ששווה להישאר איתו בקשר!
התחלתי לדבר עם ידידות שלי, ולהדק איתם קשר וככה הם הזמינו אותי ליציאות עם כל החברה ומשם זרמתי... מקבוצה אחת לשנייה וכך הלעה...
הכרתי לי שם כמה ילדים שוואלה אני באמת מרגיש איתם פחות או יותר בנוח, עדיין קשה לי לסמוך ב-100% אני לא ישקר, אבל אני מרגיש שיהיו לי אחלה חברה' עכשיו. כאלה שאני יוצא איתם כי טוב, כי פנאן, כי צחוקים, כי יש לי הרגשה של בטחון של נוחיות ושל הבנה מהם.
אז חברים וידידות והכל סבבה, לי יש קטע שעם אני מצליח להתחבר. זה קורה מאוד זריז, ואם לא אז לא. כי מי שמסתדר עם האופי שלי יאהב אותי מאוד. ומי שלא ישמור על קשר זעיר מרחוק... והפסד שלו.
בקיצור בגלל שהתחברתי מהר עשינו מלא דברים התחלתי ללמוד לגלוש (מהם.. בלי חוג, אין לי זמן בגלל הקרב מגע וכיתה יא' שבפתח)
אנחנו יכולים לצאת לבלות ולדבר שעות על כל מיני דברים. ופשוט להנות מזה.
ולגביי חברה, הכרתי שם מישהי, חברה של ידידה שלי שלא הייתה מסתובבת איתנו ולא מזמן התחילה.. עשיתי עליה כמה רוטינות ותרגילי פיקאפ שלמדתי פה ומבן דוד שלי שהוא אמן בזה.
וזה עובד, אני שם לב שאני מסקרן אותה, שיש משיכה ואני חושב שאולי יצא מזה משהו.. אם לא סיפור אהבה של כמה חודשים, אז רומן סוער של איזה שבוע.
בקיצור אני מרגיש עכשיו הרבה יותר טוב, וזה רק משתפר... והכל בגלל כמה תגובות שלכם חברה'
אתם הרמתם אותי מהקרשים.

Emilia Attias
ציטוט ההודעה