אחי למדתי מרב אחד שאם חומר במקרה שלנו עצם נשארת בחומר אחר מספיק זמן למשל 2000 שנה זה יכל להארות 70000000 שנים
אחי למדתי מרב אחד שאם חומר במקרה שלנו עצם נשארת בחומר אחר מספיק זמן למשל 2000 שנה זה יכל להארות 70000000 שנים
|
|
אז לא הבנתי דתיים מאמינים באבולוציה? ובאפשרות לחיים מחוץ לכדור הארץ (אפשרות שיש חייזרים) או לא?
תראה לי מקום אחד שאומר שהיו חיות בתוהו ובוהו... לפי מה שידוע לי תוהו ובוהו זה פשוט בלגן אחד גדול, כמו שרשי אומר מלשון שאדם תוהה ומשתומם על מה שהוא רואה. והתוהו ובוהו הזה היה עד לפני 5771 שנה. אבל לפי מה שידוע לנו היום לא היה לא תוהו ולא בוהו, היה עולם רגיל, ולפני 5771 שנה גם היו בני אדם מודרנים (הומו ספניאס). חוץ מזה שבהמשך ה' בורא את השמש והירח, אחרי התוהו ובוהו. אז אתה רוצה להגיד לי שהיו חיות בכדור הארץ לפני השמש? כדור הארץ עצמו לא היה לפני השמש!!!!
מה קורה בדיוק בזמן שה' מחריב עולמות? את מה הוא מחריב?? את כדור הארץ? את היקום? את החיים? מה הוא עושה?
אתה יכול לתת לי מקור מדעי שאומר כזה דבר?
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
זה ידוע שהעולם קיים פחות או יותר 5 מיליארד
שנים....
נשאר לו עוד 5 מיליארד עד שהשמש תתפוצץ ומערכת השמש שלנו כנראה תכחד :X
רוצים לדעת יותר על אתאיזם? רוצים לדון איתי ולהתמקח?
שלחו הודעה פרטית ואני יצור אתכם קשר, לרציניים שרוצים להתעניין בנושא!
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
בואנה...הדתיים פה אומרים "העולם לא קיים 5700 שנה.."
מישהו פה אז מוכן להסביר לי מזאת אומרת שנת התש"ע?
ואם לא לבריאת העולם? אז מה זה מסמל??? סתם מספר????
ואו, שימו לב כמה תירוצים מונפצים אתה שולפים כדי לעמוד בקצב התפתחות הידע האנושי.
אלוהים ברא ת'עצים בגיל מסויים, בני האדם טיפשים מדי כדי להבין... בלה בלה בלה.
![]()
קודם כל, בהתחלה, כתוב, ויהי אור, ואיפה מקור האור? השמש, רק מה, שתדעו להבא, השמש לא נוצרה תוך כמה שניות לכזו כמו שהיא כיום, היו תהליכים של מיליוני ואולי גם מיליארדי שנים, וכמובן, שכדור הארץ המימי (עדיין ללא אדמה), כבר נוצר לפני שהשמש קיבלה את צורתה של היום, אפילו האדמה כבר הופיעה בשל תהליכים תכתוניים, לפני כן, אז לגבי כרונולוגיה, בכלל של כל סיפור הבריאה, בדרך מדהימה, היא כרונולוגית תואמת את "גרסת" המדע (מבחינת סדר אירועים). ולגבי ההומו ספיאנס, רק שתדע, שיש שתי קבוצות שבקעו מההומו ספיאנס, האדם הנבון, והאדם הניאנדרתלי, אז לקרוא לאדם בתור בריאת הההומו ספיאנס, זאת טעות, איך כן אפשר לקרוא לו, זה אדם נבון מודרני.תראה לי מקום אחד שאומר שהיו חיות בתוהו ובוהו... לפי מה שידוע לי תוהו ובוהו זה פשוט בלגן אחד גדול, כמו שרשי אומר מלשון שאדם תוהה ומשתומם על מה שהוא רואה. והתוהו ובוהו הזה היה עד לפני 5771 שנה. אבל לפי מה שידוע לנו היום לא היה לא תוהו ולא בוהו, היה עולם רגיל, ולפני 5771 שנה גם היו בני אדם מודרנים (הומו ספניאס). חוץ מזה שבהמשך ה' בורא את השמש והירח, אחרי התוהו ובוהו. אז אתה רוצה להגיד לי שהיו חיות בכדור הארץ לפני השמש? כדור הארץ עצמו לא היה לפני השמש!!!!
מה אתה נלחץ? זה יהיה בעוד אלפי דורות, האנשות עד תתאכלס לכוכבי לכת אדירים, או שאולי אפילו תוכל להרחיק את השמש הקיימת, וליצור שמש מלאכותית במקום, לך תדע.כדור הארץ יהרס לפחות עוד 1.5-2 מליארד שנים כשהשמש תתחיל להתרחב, היא פשוט תהיה ענקית ותבלע אותו, את מאדים ואת חמה.
כשהשמש תתפוצץ היא תהרוס את שאר כוכבי הלכת..
ועוד משהו, 5771 שנה לסיום בריאת העולם, לא לתחילת.