קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] שתי שאלות
    על ידי elgorky12 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2009, 21:22
  2. [שאלה] שתי שאלות על החלפת אייקונים
    על ידי ShantiBanti בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-04-2009, 14:46
  3. [שאלה] שתי שאלות
    על ידי WeedMe בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-01-2009, 14:35
  4. [שאלה]שתי שאלות
    על ידי Fucker123 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-11-2008, 12:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[שאלה] שתי שאלות

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [שאלה] שתי שאלות

אהלן חבר'ה
    יש לי שתי שאלות:
    1.עד לפני כמה חודשים היה קשה לי לקבל החלטות מהקטנות ביותר עד לגדלות כי תמיד הייתי מתלבט והייתי רוצה את הדבר הטוב ביותר סוג של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה,היום אחרי שעבדתי על זה אז אני הרבה פחות הססן אבל היום יש לי שאלה גדולה הרבה יותר אני אמור בעיקרון להתגייס עוד חודשיים לג'וב כלשהו ובמידה ואני לא יעלה את הפרופיל אז אני יירשם לאוניברסיטה הפתוחה ישתחרר מוקדם מהצבא ויעשה תואר בשלוש שנים הללו,אך מצד שני הייתי רוצה להתגייס לקרבי מן רצון פנימי כזה ובשביל החוויה להרגיש שלא פספסתי כלום ואני שם לב שתמיד בהחלטות גדולות אני מפחד לקחת צעד כלשהו על מנת לא להפסיד משהו אחר,איך אני יוכל לגבש החלטות יותר בקלות והכי חשוב להרגיש שלם איתן?

2.שמתי לב שכשאינ שותה עם חברים אז אני הופך להיות למשל יותר זורם שזה אומר מתחיל עם בנות יותר,יותר דומיננטי,יאני הופך להיות יותר נינוח מבפנים כאילו אני זורם ולוקח הכל באיזי ובגדול אני מאושר,אני יודע שאי אפשר להגיע לרמות כאלה ללא אלכוהול אבל הייתי רוצה להיות נינוח וזורם כפי שהייתי שותה רק ללא שתייה, איך אני יכול להיות באמת כזה? אני מדבר גם כלפי פנים להיות עם שלווה פנימית?
    תודה רבה לכל העוזרים!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

1. לך עם הלב.
    (אז לא ,אתה לא מרקו ואתה לא מחפש את אמא ,אבל זה מה שהכי נכון).
    אם לקחת החלטה כי זה מה שאתה מרגיש חושב ומאמין שצריך לעשות , אתה תהיה שלם איתה.
    אם צדקת? תרגיש בעננים.
    אם טעית? תדע לפחות שעשית מה שחשבת שהכי נכון ! סמכת על עצמך. לא על אף אחד אחר. עשית את זה כי זה מי שאתה וזה מה שאתה מאמין בו.

2. לטווח הקצר = תשתה ,אבל אל תגיע למצב של שיכרון , איבוד זיכרון , הקאה וכו'.
    תשתה עד שתשחרר. אתה לא תפחד לעשות שטויות , ותראה איך הבחורה מגיבה. כשזה יקרה , תתחיל להפחית את המינון ותראה איך שלאט לאט אתה כבר יודע מה לעשות , ועושה את זה גם בלי האלכוהול.
    בעצם , תשתמש באלכוהול (עם כמה שכל ה"פיקאפרים" יקפצו עליי עכשיו) בשביל להתגבר על המחסום של הפחד. תשתחרר בעזרת זה.
    תלמד , תתנסה ומאוחר יותר תפסיק.
    תבין שלא צריך באמת אלכוהול. אבל יש כאלה שעד שישתחררו "באופן טבעי" הם יתייאשו , או לחילופין זה כבר יהיה מאוחר מדי.
    (ואל תזרקו לי קלישאות של "מי שמתייאש לא מגיע לא להצליח" או "אף פעם לא מאוחר מדי")

מקווה שעזרתי בחור יקר ,ולכל שאלה - אל תתבייש לפנות
    הייתי פה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי itzik360 צפיה בהודעה
    אהלן חבר'ה
    יש לי שתי שאלות:
    1.עד לפני כמה חודשים היה קשה לי לקבל החלטות מהקטנות ביותר עד לגדלות כי תמיד הייתי מתלבט והייתי רוצה את הדבר הטוב ביותר סוג של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה,היום אחרי שעבדתי על זה אז אני הרבה פחות הססן אבל היום יש לי שאלה גדולה הרבה יותר אני אמור בעיקרון להתגייס עוד חודשיים לג'וב כלשהו ובמידה ואני לא יעלה את הפרופיל אז אני יירשם לאוניברסיטה הפתוחה ישתחרר מוקדם מהצבא ויעשה תואר בשלוש שנים הללו,אך מצד שני הייתי רוצה להתגייס לקרבי מן רצון פנימי כזה ובשביל החוויה להרגיש שלא פספסתי כלום ואני שם לב שתמיד בהחלטות גדולות אני מפחד לקחת צעד כלשהו על מנת לא להפסיד משהו אחר,איך אני יוכל לגבש החלטות יותר בקלות והכי חשוב להרגיש שלם איתן?

2.שמתי לב שכשאינ שותה עם חברים אז אני הופך להיות למשל יותר זורם שזה אומר מתחיל עם בנות יותר,יותר דומיננטי,יאני הופך להיות יותר נינוח מבפנים כאילו אני זורם ולוקח הכל באיזי ובגדול אני מאושר,אני יודע שאי אפשר להגיע לרמות כאלה ללא אלכוהול אבל הייתי רוצה להיות נינוח וזורם כפי שהייתי שותה רק ללא שתייה, איך אני יכול להיות באמת כזה? אני מדבר גם כלפי פנים להיות עם שלווה פנימית?
    תודה רבה לכל העוזרים!!
    נהיית הססן לכיוון השני
    בגלל שהחלטת שאתה הססן (מה שנכון או לא) הגעת למסקנה שאסור לך להיות כזה
    כך נשימה עמוקה בענין שלך יש פה אישו ענקי כל אחד צריך לחשוב רבות בנושא זה לא בגלל האישיות שלך
    צבא או אוניברסטיה זה חלק ענקי מהחיים שלך לא איזו החלטה שאתה מהסס בא

-

להחליט שאתה כזה, כשאתה שותה אתה א' מרגיש נינוח , זורם וכפי וכמובן פחות הססן , אך מה שיותר חשוב זה
    שאתה מחליט שבגלל ששתית כל זה בסדר
    מה שעליך לעשות הוא א' להחליט לנסות להיות כזה במציאות ובאמת לנסות וב' להחליט שזה בסדר שאתה זורם עושה פדיחות וכל זה
    גם בלי האלכוהול
    -
    מקווה שעזרתי , לכל דבר אתה יותר ממוזמן לפנות אלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    1. לך עם הלב.
    (אז לא ,אתה לא מרקו ואתה לא מחפש את אמא ,אבל זה מה שהכי נכון).
    אם לקחת החלטה כי זה מה שאתה מרגיש חושב ומאמין שצריך לעשות , אתה תהיה שלם איתה.
    אם צדקת? תרגיש בעננים.
    אם טעית? תדע לפחות שעשית מה שחשבת שהכי נכון ! סמכת על עצמך. לא על אף אחד אחר. עשית את זה כי זה מי שאתה וזה מה שאתה מאמין בו.

2. לטווח הקצר = תשתה ,אבל אל תגיע למצב של שיכרון , איבוד זיכרון , הקאה וכו'.
    תשתה עד שתשחרר. אתה לא תפחד לעשות שטויות , ותראה איך הבחורה מגיבה. כשזה יקרה , תתחיל להפחית את המינון ותראה איך שלאט לאט אתה כבר יודע מה לעשות , ועושה את זה גם בלי האלכוהול.
    בעצם , תשתמש באלכוהול (עם כמה שכל ה"פיקאפרים" יקפצו עליי עכשיו) בשביל להתגבר על המחסום של הפחד. תשתחרר בעזרת זה.
    תלמד , תתנסה ומאוחר יותר תפסיק.
    תבין שלא צריך באמת אלכוהול. אבל יש כאלה שעד שישתחררו "באופן טבעי" הם יתייאשו , או לחילופין זה כבר יהיה מאוחר מדי.
    (ואל תזרקו לי קלישאות של "מי שמתייאש לא מגיע לא להצליח" או "אף פעם לא מאוחר מדי")

מקווה שעזרתי בחור יקר ,ולכל שאלה - אל תתבייש לפנות
    תודה רבה אחי!
    הלב שלי רוצה ללכת לקרבי אבל אני יודע שבגלל שאני ירגיש חוסר בהתפתחות ובמיצוי כי זה שלוש שנים שאני מחוץ לבית ובגלל המסגרת הנוקשה אני ירגיש ששגיתי בהחלטה וחוסר שלמות מה שיגרום לי לתסכול,ומצד שני אם אני ילך לג'וב אני ירגיש שאני מפתח את עצמי אבל אולי פספסתי חוויה שונה כי יש לי את כל החיים ללמוד וגם זה יגרום לי לסוג של חוסר שלמות.. חחח אני יודע שזה מתסבך פשוט כל החברים שלי שלמים עם ההחלטות שהם לקחו רק אני מתלבט ולא מרגיש שלם

לגבי האלכוהול יש במה שאתה אומר משהו אני בהחלט ינסה אותו זה רעיון טוב בעיניי, אני יעדכן לגבי זה בהמשך תודה רבה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי subwave צפיה בהודעה
    נהיית הססן לכיוון השני
    בגלל שהחלטת שאתה הססן (מה שנכון או לא) הגעת למסקנה שאסור לך להיות כזה
    כך נשימה עמוקה בענין שלך יש פה אישו ענקי כל אחד צריך לחשוב רבות בנושא זה לא בגלל האישיות שלך
    צבא או אוניברסטיה זה חלק ענקי מהחיים שלך לא איזו החלטה שאתה מהסס בא

-

להחליט שאתה כזה, כשאתה שותה אתה א' מרגיש נינוח , זורם וכפי וכמובן פחות הססן , אך מה שיותר חשוב זה
    שאתה מחליט שבגלל ששתית כל זה בסדר
    מה שעליך לעשות הוא א' להחליט לנסות להיות כזה במציאות ובאמת לנסות וב' להחליט שזה בסדר שאתה זורם עושה פדיחות וכל זה
    גם בלי האלכוהול
    -
    מקווה שעזרתי , לכל דבר אתה יותר ממוזמן לפנות אלי
    תודה רבה על התגובה אחי!
    אתה צודק שזו החלטות גדולות ובגלל זה אני מהסס בהם זה כביכול דבר נורמטיבי לא חשבתי על זה אבל יש בזה גם הרבה היגיון
    ולגבי האלכוהול זה בדיוק מה שהתחלתי לעשות אני ינסה לשלב בין שתי התגובות ונראה אני יעדכן בהמשך, תודה!!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

תודה רבה על התגובה אחי!
    אתה צודק שזו החלטות גדולות ובגלל זה אני מהסס בהם זה כביכול דבר נורמטיבי לא חשבתי על זה אבל יש בזה גם הרבה היגיון
    ולגבי האלכוהול זה בדיוק מה שהתחלתי לעשות אני ינסה לשלב בין שתי התגובות ונראה אני יעדכן בהמשך, תודה!!
    שמח שנפטרו לך הבעיות
    העקר זה חיים מלאי שמחה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תודה רבה אחי!
    הלב שלי רוצה ללכת לקרבי אבל אני יודע שבגלל שאני ירגיש חוסר בהתפתחות ובמיצוי כי זה שלוש שנים שאני מחוץ לבית ובגלל המסגרת הנוקשה אני ירגיש ששגיתי בהחלטה וחוסר שלמות מה שיגרום לי לתסכול,ומצד שני אם אני ילך לג'וב אני ירגיש שאני מפתח את עצמי אבל אולי פספסתי חוויה שונה כי יש לי את כל החיים ללמוד וגם זה יגרום לי לסוג של חוסר שלמות.. חחח אני יודע שזה מתסבך פשוט כל החברים שלי שלמים עם ההחלטות שהם לקחו רק אני מתלבט ולא מרגיש שלם

לגבי האלכוהול יש במה שאתה אומר משהו אני בהחלט ינסה אותו זה רעיון טוב בעיניי, אני יעדכן לגבי זה בהמשך תודה רבה!
    שמחתי לעזור
    ובקשר לקרבי/ג'וב.
    אם אתה רוצה ללכת לקרבי , תעשה את זה. אל תחשוב אפילו.
    אם תצליח שם או לא , זה כבר משהו אחר.
    אני אישית הולך לממרם. זה משהו שמראש סימנתי כדבר שיכול לעזור לי אחרי צבא. רציתי? עשיתי.
    ברוך השם ,גם התקבלתי.
    להגיד לך את האמת? איך יהיה שם? אני לא יודע. אתה לא יודע. אף אחד לא יודע.
    (טוב נו ,אלה שהיו שם יודעים.. אבל עזוב ירידה לקטנות )

שורה תחתונה מה שאני מנסה להגיד לך זה שבחיים יש מכשולים. מכשולים שאתה צריך לעבור. לא לנסות לדלג ולעקוף מהצד.
    רצית קרבי? לך על זה. אתה לא תצטער.
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

שים לב שבפוסט שלך ישנן שלוש נקודות עיקריות שעליך להפריד ביניהן ולמשול:

1) הססנות.

2) הרצון להצליח/הרצון שהכל יצא בצורה המוצלחת ביותר.

3) שלווה פנימית + סיפוק.

לגבי השאלות הספציפיות שלך אני לא אענה מכיוון שקיבלת כאן תשובות נפלאות מאנשים נפלאים עוד יותר.
    (בלי קשר, אני מעוניין להוריד את ההתערבות שלי בכל פוסט ופוסט אבל זוהי סיבה אישית שלי).

בכל זאת, חשוב לי לתת לך מספר שאלות לחשוב עליהן:

לגבי ההססנות + הרצון להצליח:
    1. נניח ותקבל החלטה והיא תהיה שגויה, מה אז?
    2. האם כל החלטה בחייך עד היום הייתה נכונה, קולעת ומוצלחת?
    3. אם לא, מהן היו ההשלכות?
    4. במידה ולא היה בך הדחף להצליח כלכך, האם היית משוחרר יותר לפעול?

לגבי השלווה הפנימית:
    1. במה היא תלויה לדעתך?
    2. האם האנשים השלווים והמסופקים הם בהכרח המוצלחים יותר, העשירים יותר או החזקים יותר?
    3. מתי בפעם האחרונה הגדרת לעצמך מהי "שלווה פנימית" עבורך?
    4. בכל הקשור לשלווה פנימית, למה יש יותר משקל, לתוצאות החיצוניות או להרגשות ולמחשבות הפנימיות שלך?
    (למשחק הפנימי או החיצוני?).

שתי שאלות מסכמות:
    1. האם נראה לך שאדם יכול גם להיות החלטי ללא היסוס, גם לקבל תמיד החלטות נכונות ומוצלחות וגם להיות שלוו מבחינה פנימית?
    2. ישנו אדם הססן, האם ההססנות שלו מונעת ממנו לקבל את ההחלטות הנכונות?
    (שאל את עצמך מהו המניע להססנות).
    ואם אדם מקבל החלטות שגויות, האם זה מונע ממנו להיות שלוו מבחינה פנימית?

במידה ותבהיר לעצמך תשובות ברורות לשאלות אלו, אני מאמין שיהיה לך בהרבה יותר קל לפעול וצוואר הבקבוק ישתחרר לך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 31-08-2011 בשעה 19:51.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,546 | הודעות: 8,151,128 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect