הPS3 שלי ניפרץ ע''י CW לפי המדריך שבפורומים שכאן ,כיצד אני מעביר לכונן החיצוני משחקים ומשתמש בכונן החיצוני להרצת המשחקים ?
כמו כן ,הבנתי שאני צריך לפרמט את הכונן החיצוני לFAT32 דבר שאי אפשר לבצע כי הכונן הוא 500 ג'יגה וכונני FAT32 הם עד 32 ג'יגה
הPS3 שלי ניפרץ ע''י CW לפי המדריך שבפורומים שכאן ,כיצד אני מעביר לכונן החיצוני משחקים ומשתמש בכונן החיצוני להרצת המשחקים ?
כמו כן ,הבנתי שאני צריך לפרמט את הכונן החיצוני לFAT32 דבר שאי אפשר לבצע כי הכונן הוא 500 ג'יגה וכונני FAT32 הם עד 32 ג'יגה
|
|
אתה צריך לברר מאיפה ה-Backup Manager שאתה מעוניין להשתמש בו טוען משחקים, לפתוח תיקייה כזאת ולהעביר אליה את תיקיות המשחק.
בדר"כ זה GAMEZ או GAMES.
וכן, יש בעיה בווינדוס לפרמט ל-FAT32 כוננים שגדולים מ-32 GB, כדי לפתור את זה תצטרך פשוט להשתמש בתוכנה חיצונית שתפרמט בשבילך את הכונן(כמו Partition Magic).
כן הצלחתי ,אני פשוט מחלק את הכונן הקשיח לכמה כוננים קשיחים של 32 ג'יגה כשכל אחד מכיל כמות קטנה של משחקים ,על כל פנים ,עכשיו הבעיה החדשה שלי היא שכאשר המשחק ניקלט בMANAGER שהביאו כאן בדיון של CFW (הפריצה החדשה ) ,אני לוחץ להפעיל אותו ,זה מראה שהקבצים שלו ניקלטו בהצלחה ,המסך נהייה שחור ואז חוזר לתפריט הראשי ,יש רעיון איך לפתור את הבעיה?ניסיתי כבר להריץ את הLV2 הזה שהיה רשום בדיון כדי למנוע תקלות עם המנג'ר ,אבל זה לא עוזר
איך הצלחת לחבר כונן של wd לסוני??? עשית משהו מיוחד?
נערך לאחרונה על ידי shirazi3; 04-03-2011 בשעה 20:15.
רשמתי לך כבר בדיון שלך איך ,בתקווה שזה יעזור לך ...בבקשה תענו על השאלה והבעיה החדשה שלי :{