קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מוכר]משמש ל2moons האמריקאי!!!
    על ידי bloodey בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-02-2008, 14:53
  2. קונדום - למה משמש? מה הוא מונע? היכן לקנות? כמה הוא עולה?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 22:49
  3. [שאלה] לאיזה משחקים משמש ההגה וכן על 3D Driving-School
    על ידי עוזי1 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 21:07
  4. מוכר משמש בסרבר wowisrael
    על ידי Oman בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 23:25
  5. [מכרז] משמש CS מקורי ! החל מ 100 נק' !
    על ידי The 0ne בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 20:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ככר משמש ופקאן

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    3,693
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון
    מין: זכר

    ברירת מחדל ככר משמש ופקאן

    ככר משמש ופקאן

    המתכון הזה זכה במקום ראשון בתחרות עוגות בניו אורלינס. התחרות חולקה לקטגוריות שונות,וככר המשמש ופקאן זכתה בקטגוריה של עוגות יבשות (הכוונה ללא קרם) שאוכלים עם קפה של אחר צהריים...
    הפרס הראשון ניתן על שילוב של קלות הכנה מצד אחד, וטעם טוב מצד שני.

    במתכון משתמשים בנקטר משמשים סמיך, אבל לא הצלחתי למצוא משהו כזה אצלנו. אולי יש, אז תחפשו. אני השתמשתי במקום זה בנקטר אפרסקים, אותו קל להשיג, והיה טעים מאד.

    הנה כך מכינים:

    ככר משמש ופקאן

    המצרכים
    2 כוסות קמח רגיל
    כוס ורבע סוכר
    כפית וחצי אבקת אפיה
    חצי כפית סודה לשתיה
    3/4 כפית מלח
    1 ביצה טרופה
    2 כפות שמן
    3/4 כוס נקטר משמשים, ואם אין - החליפו בכל נקטר סמיך אחר
    2 כוסות משמשים מיובשים קצוצים לקוביות קטנות
    1 כוס אגוזי פקאן גרוסים גס

    אופן ההכנה
    בקערה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפיה והסודה לשתיה והמלח
    מוסיפים את הביצה, השמן, הנקטר - מערבבים היטב
    מוסיפים את המשמשים והפקאנים
    משמנים קלות תבנית אינגליש קייק חד פעמית, מעבירים לתוכה את העיסה
    אופים בחום נמוך, 160-170 מעלות, כשעה אחת.

    הערה: אצלי, תבנית אינגליש קייק אחת לא הספיקה. חששתי שזה יגלוש, אז חילקתי לשתי תבניות - אבל מאידך, אין בזה מספיק לשתי תבניות, ולכן כל ככר יצאה לי קצת נמוכה.
    בפעם הבאה שאכין אני אנסה בכל זאת בתבנית אחת ואקווה לטוב. ואתם - פעלו לפי שיקול דעתכם..

    בתיאבון!

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    28
    הודעות
    12,483
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect