היי .אני קצת פוחד להתחיל אם בנות מכיוון שאני לא רוצה להיראות כאילו אני מתחיל איתן.ובכללי אני פוחד ולא יודע מה לעשות.והייתי רוצה שתענו לי על השאלה הבאה:
האם בנות רוצות שבנים יתחילו איתן?
אני הכי פוחד גם שבנות ישר ידחו אותי וזה...מה לעשות?
תודה
היי .אני קצת פוחד להתחיל אם בנות מכיוון שאני לא רוצה להיראות כאילו אני מתחיל איתן.ובכללי אני פוחד ולא יודע מה לעשות.והייתי רוצה שתענו לי על השאלה הבאה:
האם בנות רוצות שבנים יתחילו איתן?
אני הכי פוחד גם שבנות ישר ידחו אותי וזה...מה לעשות?
תודה
|
|
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=780000
לפני שאתם שואלים תיראו בלינקיה ובמאמרי פיקאפ נימאסס כבר
אתה שואל אותנו? שאל בחורה !
האמת , שיצא לי לדבר על זה עם כמה בחורות.
הרוב הגדול אומרות שהן לא אוהבות שבנים מתחילים איתן.
הערסים יצרו סטיגמה ש"להתחיל עם בחורה" זה "בובה מה קורה?" או "תגידי אבא שלך גנן?".
ועם זאת , הרשה לי לצטט לך קטע מ-Hitch
no woman wakes up saying : God, I hope I don't get swept off my feet today
או בעברית - אף בחורה לא קמה בבוקר כשהיא אומרת : אלוקים , הלוואי שלא אסחף מרגליי היום.
כל בחורה מחפשת שיתחילו איתה. השאלה היא איך.
(רמז) : לא בחורה אחת ולא שתיים אמרו לי שהן התרשמו כשהתחילו איתן בצורה ישירה. בלי משחקים.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-09-2011 בשעה 20:51.
הייתי פה.
אני רוצה לחזק את דין:
הערסים הAFCים יצרו מצב בו בנות לא אוהבות שמתחילים איתן בגלל דעה קדומה.
לפי דעתי בנות שיתחילו איתן, אחרי הרגלים של שנים מהחברה שלנו, בנות מרגישות טוב עם עצמן כשגברים מתחילים איתן, זה מעלה להן את הערך שלהן בעיניי עצמן (וזה למה נוצר המונח שנקרא Negative Compliment או בקיצור "נג").
אם אתה רוצה ללמוד ולקבל ידע כללי תיכנס לקישור שאריאל נתן לך.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
לא רק שבנות אוהבת שמתחילים איתן הן מתות על זה הן לא אוהבות שלוזרים מתחילים איתן ככה הן אומרות .. למרות שגם אם יפסיקו להתחיל איתן לוזרים הן יתגעגעו לזה כי הן ירצו להגיש מושכות קיצור הן לא סגורות על עצמם ...
ברור שכל הבנות אוהבות שמתחילים איתן גם אם היא תגיד לך שלא היא מ-ש-ק-ר-ת ! ! !
איזה בן אדם לא אוהב להרגיש נחשק? אבל סתכל על זה מהצד של הבנות כל כך הרבה פעמים לוזרים התחילו איתן שזה נמאס
אבל בגלל זה יש את הפיק אפ שמלמד אותך אך לא להתחיל עם בחורה כמו איזה לוזר (למרות שרוב מי שנכנס לתחום הוא באמת לוזר פה נכנס המשחק)
קיצור גם אם תקבל כמה דחיות מה כבר יקרה?כלוםםם די להפוך זבוב לפיל כולה בחורה כולה בחורה (כן אני יודע שכתבתי פעמים רציתי להדגיש כמה ה"איום" לא כזה נורא). יאללה תגיד תודה שאתה גבר ותשתה משהו![]()
אוקיי מצאתי משפט פתיחה להתחיל אם בחורה והייתי רוצה שתגידו מה דעתכםזה הולך ככה:
"סליחה את יכולה לעזור לי רגע אני צריך דעה נשית " היא תגיד כן או לא אני יסתדר ואז אני ישאל אותה:"האים בנות אוהבות שבנים מתחילים איתן ?"ומשם אני אזרום.זה משפט טוב אתם חושבים(כי זה באמת מעניין אותי אז זה לא משפט שקר)
לא פעם ולא פעמיים יצא לי שבחורה הסתכלה עליי במועדון נגיד, ולא עשיתי עם זה כלום בכוונה.
המשכתי כאילו להסתכל עליה, ושיחקתי אותה כאילו מתבייש כל פעם שהיא הסתכלה עליי הזזתי את המבט.
והרבה מאוד פעמים בחורות באו אליי אחרי מקרה כזה ושאלו אותי למה לא עשיתי צעד. וגם הגעתי למצבים שבחורה אומרת לי "לא באמת רציתי משהו איתך, סתם רציתי שתתחיל איתי" בקטע הכי אמיתי...
אז תהיה בטוח שכל אחת רוצה שיתחילו איתה, זה מעלה לה את הבטחון העצמי לשמיים.
ופה אגב נוצרת בעיה חדשה, במסיבה ממוצעת כל ערס מתחיל עם 30 בחורות בערך, בדרך כלל בדרכים שגורמות לבחורה לצחוק עליו.
נגיד יש במקום 50 ערסים וכל אחד מתחיל עם 30 בחורות, נוצר מצב שהתחילו עם כל הבחורות, ואפילו כמה פעמים.
הבחורות כמובן מסרבות, לפעמים עם חיוך לפעמים עם סטירה, ואז הן חושבון לעצמן "פשש כולם מתחילים איתי, אני להיט היום"
שבפועל היא סתם מסריחה
ובקשר למשפט פתיחה, פעם אחת השתמשתי במשהו דומה לזה...
פשוט היתה מסיבת רחוב בפלורנטין והיו איזה 10K אנשים אז עניין אותי לדעת בין היתר כמה גברים התחילו עם בחורה מכוערת, ממוצעת, וכוסית אז ממש עשיתי סקר... אם מישהו רוצה אגב יש לי בפלאפון את הנתונים חח [אמיתי]
קיצר אז השתמשתי במשפט דומה לשלך באחת הפעמים, והבחורה אמרה לי משהו בסגנון של "תלוי, אתה בטוח שלא..." זונה.
נערך לאחרונה על ידי AndroidFan; 05-09-2011 בשעה 01:47.
מה שDINS אמר רשום אצלי בחתימה
בנות רוצות לפגוש בנים בדיוק כמו שבנים רוצים לפגוש בנות
לפעמים לא בא להם אבל כמו כולם הם גם מרגישות בודדות או חרמנויות או כל מה שאתה מרגיש
ההבדל שלרוב לבנות כוסיות יש יותר אופציות
וכשאתה מתחיל עם בנות בין עם זה ישיר או עקיף באיזשהו לב אתה תהיה חייב להיות ישיר, תהיה חייב להראות את המטרות שלך כאן
וגם לעשות צעד
ובנות נהנות כשמתחילים איתן נכון
אגב, י גם כאלה אוהבות את ה"בובה מה קורה?" לא יודע למה, אני לא מתעסק עם בנות כאלה אבל יש
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch