קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איזה חרא!!!
    על ידי Xer0 בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:48
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:42
  3. חח איזה חרא נחמד
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:01
  4. תראו איזה חרא אנשים גונבים לי תניק Zoom17
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חרא של תקופה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל חרא של תקופה.

טוב,אז מזה הרבה זמן אני מרגיש חרא,אני לא כותב בשביל לקבל תגובות בונות כי אני יודע שהכל עניין של זמן עד שהכל יסתדר אבל..
    לפעמים יש תקופה כזו שבה הכל חרא ואני כרגע נמצא בה.
    הצבא הבן זונה הזה כבר משגע אותי,אני בן 19 וחצי ועדיין לא התגייסתי,הם מוציאים לי את המיץ ושולחים לי זימונים פעם לחודש ומשחקים איתי,אני יכול שלא להתגייס אבל מצד שני לא יהיה לי מה לעשות בחיים,אני לא רוצה לקרוע את התחת שלי כל החיים בשביל 5 אלף שקל..(ככה זה כשאין לך כלום ביד-תואר או משהו,היום גם אנשים עם תואר מפגינים ורעבים)
    אני בעיקרון "בונה" על הצבא ורוצה להמשיך קבע כי היום רק עובדי מדינה מסתדרים בחיים,אני לא רוצה להסתמך על מזל אני חושב על העתיד.
    ובכלל לא בטוח שאני אקבל את מה שאני רוצה.
    בנוסף,בן דודה שלי נרצח לפני שבוע(היה על זה בחדשות)מאוד כואב לי על דודה שלי,זה הילד השני שהיא מאבדת.
    היא עדיין לא יצאה מהאבל של הבן הראשון ועכשיו היא מתאבלת על הבן השני(עבר מאז 10 שנים) אני לא אתפלא אם היא גם תישבר ותלך בעצמה..
    מה עוד? אין כל כך עבודה בזמן האחרון וזה מאוד קשה לי מבחינה כלכלית,יש לי חברה ואני מתחזק מכונית שהיום מבוגרים לא מצליחים לתחזק אותה(רכב של מנוע 2000 עם 150 כוחות סוס) ואתם יודעים שהדלק עלה,לאלה שיציעו למכור אותה ולקנות משהו יותר קטן אני לא יכול כי הרכב לא שלי אלא של אמא שלי,אני ביקשתי אותו בכדי להיות יותר נייד ולא לשלם כל הזמן כסף למוניות או להיות תלוי באנשים,חוץ מזה שיש עוד הוצאות כמו אירועים ולכלכל את עצמי וכו',אני לא מבקש שקל מההורים שלי מכיתה י' כי יש להם את "הצרות" שלהם(שלושה ילדים חוץ ממני)
    מכרתי פלאפון למישהו ועכשיו הוא טוען שעבדתי עליו שהוא גנוב והוא לא מפסיק לשגע אותי שהוא נחסם לו.
    אני לא מפחד ממנו או משהו אני פשוט מפחד שהוא ילך למשטרה ואני יתחיל להסתבך וללכת לחקירות וכל החרא הזה,אין לי כח בשביל זה,מצד שני שאני מכרתי לו את הפלאפון הוא היה בסדר גמור ומה שקרה אחר כך זה כבר באחריותו,אבל פשוט אין לי כח לכל זה.
    מה עוד?היחסים עם החברה בזמן האחרון לא משהו,כמעט כל יום רבים על שטויות וזה מתחיל להימאס כבר(נקודת אור קטנה היא שהשלמנו והכל בסדר)
    זהו בעיקרון.
    אני יודע שאנשים אחרים היו מתחננים לבעיות כמו שיש לי,אני אומר תודה כל יום שיש לי משפחה,ואני לא גר ברחוב,ואנחנו במצב כלכלי טוב שיש לנו בית של 2 קומות ושלושה רכבים,משפחה טובה וחברה.
    אבל בתוך עצמי אני מרגיש חרא בגלל כל המצבור של הבעיות שתוקפות את כל כולנו בזמן האחרון,אני בן אדם חזק,אני יודע שאני בחיים לא אשבר כי זה האופי שלי,אבל כן מדכא אותי כל המצב הזה ויש איזשהי מועקה קטנה בלב,מן הרגשה בבטן כזו של באסה,לא יודע איך לתאר את זה.
    טוב תודה לכל מי ששמע את הזיון מוח.
    העניינים עם החברה
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 08-09-2011 בשעה 03:59.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    טוב,אז מזה הרבה זמן אני מרגיש חרא,אני לא כותב בשביל לקבל תגובות בונות כי אני יודע שהכל עניין של זמן עד שהכל יסתדר אבל..
    הצבא הבן זונה הזה כבר משגע אותי,אני בן 19 וחצי ועדיין לא התגייסתי,הם מוציאים לי את המיץ ושולחים לי זימונים פעם לחודש ומשחקים איתי,אני יכול שלא להתגייס אבל מצד שני לא יהיה לי מה לעשות בחיים,אני לא רוצה לקרוע את התחת שלי כל החיים בשביל 5 אלף שקל..(ככה זה כשאין לך כלום ביד-תואר או משהו,היום גם אנשים עם תואר מפגינים ורעבים)
    אני בעיקרון "בונה" על הצבא ורוצה להמשיך קבע כי היום רק עובדי מדינה מסתדרים בחיים,אני לא רוצה להסתמך על מזל אני חושב על העתיד.
    בנוסף,בן דודה שלי נרצח לפני שבוע(היה על זה בחדשות)מאוד כואב לי על דודה שלי,זה הילד השני שהיא מאבדת.
    היא עדיין לא יצאה מהאבל של הבן הראשון ועכשיו היא מתאבלת על הבן השני(עבר מאז 10 שנים) אני לא אתפלא אם היא גם תישבר ותלך בעצמה..
    מה עוד? אין כל כך עבודה בזמן האחרון וזה מאוד קשה לי מבחינה כלכלית,יש לי חברה ואני מתחזק מכונית שהיום מבוגרים לא מצליחים לתחזק אותה(רכב של מנוע 2000 עם 150 כוחות סוס) ואתם יודעים שהדלק עלה,לאלה שיציעו למכור אותה ולקנות משהו יותר קטן אני לא יכול כי הרכב לא שלי אלא של אמא שלי,אני ביקשתי אותו בכדי להיות יותר נייד ולא לשלם כל הזמן כסף למוניות או להיות תלוי באנשים,חוץ מזה שיש עוד הוצאות כמו אירועים ולכלכל את עצמי וכו',אני לא מבקש שקל מההורים שלי מכיתה י' כי יש להם את "הצרות" שלהם(שלושה ילדים חוץ ממני)
    מכרתי פלאפון למישהו ועכשיו הוא טוען שעבדתי עליו שהוא גנוב והוא לא מפסיק לשגע אותי שהוא נחסם לו.
    אני לא מפחד ממנו או משהו אני פשוט מפחד שהוא ילך למשטרה ואני יתחיל להסתבך וללכת לחקירות וכל החרא הזה,אין לי כח בשביל זה,מצד שני שאני מכרתי לו את הפלאפון הוא היה בסדר גמור ומה שקרה אחר כך זה כבר באחריותו,אבל פשוט אין לי כח לכל זה.
    מה עוד?היחסים עם החברה בזמן האחרון לא משהו,כמעט כל יום רבים על שטויות וזה מתחיל להימאס כבר(נקודת אור קטנה היא שהשלמנו והכל בסדר)
    זהו בעיקרון.
    אני יודע שאנשים אחרים היו מתחננים לבעיות כמו שיש לי,אני אומר תודה כל יום שיש לי משפחה,ואני לא גר ברחוב,ואנחנו במצב כלכלי טוב שיש לנו בית של 2 קומות ושלושה רכבים,משפחה טובה וחברה.
    אבל בתוך עצמי אני מרגיש חרא בגלל כל המצבור של הבעיות שתוקפות את כל כולנו בזמן האחרון,אני בן אדם חזק,אני יודע שאני בחיים לא אשבר כי זה האופי שלי,אבל כן מדכא אותי כל המצב הזה ויש איזשהי מועקה קטנה בלב,מן הרגשה בבטן כזו של באסה,לא יודע איך לתאר את זה.
    העניינים עם החברה
    שום זיוני מוח.....לא נורא יש את זה לכולם

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    זהו בעיקרון.
    העניינים עם החברה
    מצטער לשמוע שזה מצבך...
    למה אתה לא מתגייס בכלל?
    אולי תנסה למצוא עבודה אחרת שתתן לך תעסוקה טובה יותר?
    חבר שלי שהוא כולה בכיתה יא עובד במקדונלס ולחצי שנה 8 אלף מרוויח על 3 משמרות בשבוע שזה די הרבה...
    בהצלחה אושרי!

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    החיים הם לא דבש וחייבים להלחם כדי לחיות.
    אחלה משפט

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,416 | הודעות: 8,150,998 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect