קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] הסנפת הורמון צמחי יכולה לגרום לנזק?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 18:08
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 23:00
  3. לגרום למישהי להבין שאני מעוניין בה!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 14:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 20:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לגרום לה להתעניין בך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לגרום לה להתעניין בך

האלן, אני חדש פה בפורום ובכל התחום וזה הפוסט הראשון שלי, אז יש לי שתי שאלות, ואתגר למי שמוכן להעתר...
    כל הקטע של פיתוי נועד לגרום לאישה להתעניין בך.. אז חשבתי לעצמי על כמה רעיונות, והנה השאלות:
    אני חושב שאם הופכים את כיוון המעגל וגורמים לאישה לרדוף אחרייך זה יוצר משיכה דיי רצינית, לא?
    בכל מקרה חשבתי על למה לא להשתמש בפתקיות כאלה מסוגננות כמו של כרטיס ביקור קטן או משהו כזה ולכתוב עליהם את השם והמספר שלך מאחורה ולהסתובב עם איזה כמה כאלה בכיס, ואני אשתמש במקרה שקרה לי כדי להדגים את השימוש:
    אני בצבא, ואני הייתי על אזרחי, פגשתי איזו חיילת במשרד שלה בשביל איזה משהו ודיברנו והיה כיף, בכל מקרה בסוף אמרתי לה: לא אמרת לי עדיין למה את על אזרחי
    היא: התפקיד שלי דורש שאני אהיה לפעמים על אזרחי
    אני:{מסתכל עליה שניה משועשע} אז את בעצם סוכנת חשאית
    היא: כן, אני סוכנת חשאית
    אני: גם אני, איך לא נפגשנו אפעם?
    מכאן דיברנו עוד טיפה ואז הלכתי בלי לנסות לסגור מספר או משהו, אבל אחר כך חשבתי שאם היה לי כרטיס כזה בכיס יכולתי נגיד להגיד לה: טוב, אם תשתעממי מכל העניין הזה של סוכנות חשאית תתקשרי אלי: ואז לזרוק לה על השולחן בנונשלנטיות תוך כדי עזיבה את הכרטיס עם המספר שלי..
    היא בטח הייתה המומה אם הייתי עושה דבר כזה, עכשיו או שהיא הייתה חושבת שאני מוזר או שהיא הייתה מתלהבת לדעתי מהרעיון ומהגישה..
    והתוצאות? לדעתי או שהיא לא הייתה מתקשרת, אבל אם בנית את השיחה נכון והיא נמשכת אלייך לדעתי אחרי כמה התלבטויות עם עצמה אם יש לה אומץ וזה שזה שובר מוסכמות חברתיות היא הייתה מתקשרת אלייך, וזה כבר היה נותן לך נקודת פתיחה מעולה, שהיא רודפת אחרייך. מכאן כמובן צריך לקחת את הקשר הזה כמו כל קשר לקחת את המושכות לידיים, לא לתת לבחורה להוביל אלא להחליט בעצמך ולקדם את הקשר הזה כמו שאתה יודע לעשות..

שאלה שניה שלי זה בנוגע לאיזו כתבה שראיתי היום בעיתון: איזה אחד בפולין כתב מכתב אהבה מרגש אחרי שהוא נפרד מחברה שלו, שם אותו בבקבוק, זרק אותו לים ואחרי כמה זמן איזו מישהי מצאה אותו והתרגשה נורא ועכשיו היא מחפשת אותו נואשות, אז חשבתי על הדבר הבא.. סתם רעיון מגניב, לכתוב מכתב מרגש כזה שמוציא אותך רגיש ועמוק.. מכתב קצת פואטי וכללי כזה, בלי שם של מישהי ספציפית שאתה מתגעגע אליה או משהו.. מה שבחורות רוצות לשמוע בכללי, ולשתול אותו לא במקרה בכלל בסביבה של איזו מישהי שאתה מעוניין להתחיל איתה, נגיד בחוף הים.. בסוף של המכתב לכתוב מי אתה או מספר טלפון משורבט בצד, אבל זה באמת נראה מוזר, מספר טלפון בצד, אז אולי מקום שאתה הולך להיות בו נגיד תוך כדי המכתב אתה מזכיר את זה שאתה תהיה מחר בערב באיזה בר נגיד ב11 ותשב במקום הקבוע שלך.. השולחן הקיצוני ימני בפאב.. בכל מקרה לארגן את הסיטואציה ככה שהבחורה תמצא את הבקבוק עם המכתב שנשטף על החוף ומשם דברים יתגלגלו לבד... אני יודע שזה המון לטרוח סתם כדי להתחיל עם בחורה שאתה רוצה וזה המון סיכון שהיא אפילו לא תגיע או משהו כזה ולמה לא פשוט ללכת ולהתחיל איתה אבל זו דרך מגניבה ומעניינת להתחיל עם מישהי שאם היא גם תגיע היא בטח תגיע עם טונות של מסתורין ועניין ורומנטיקה כבר בכל העניין.. וזה סתם רעיון אפשר לחשוב על עוד רעיונות מגניבים ליצור ככה סיטואציה נורא מיסטורית ומעניית כבר מההתחלה וזה תחום שמעניין לפתח אותו..

ולאתגר: אני עובד בקייטרינג ולא היתה לי היום הסעה הביתה, בשלוש בלילה אז אני לא אעבוד, לא נורא, זה נתן לי רעיון לאתגר.
    מי אמן הפיק אפ שירים את הכפפה וילך לעבוד במקום שהוא יודע שאין לו איך לחזור הביתה ימצא את הבחורה הכי כוסית באירוע יתחיל איתה וישן באותו לילה כבר אצלה במיטה.. בהצלחה חברה: הפרס למנצח: הבייצים שלך ישקלו כ"כ הרבה שלא תוכל לזוז מהמיטה שלה בבוקר. בקיצור הישג אישי נחכה לדוחות השטח שלכם חברים.

ועל הרעיונות האחרים, מה אתם חושבים? גם אם אתם חושבים שהם לא יעבדו אז תגידו למה ואם אתם חושבים שאפשר לשנות אותם קצת או לפתח את הרעיון, אז בכיף, תגידו ונחשוב ביחד איך אפשר לשכלל את זה שזה יעבוד. צאו'.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

מסוג הפוסטים שבעוד כמה שבועות אתה תחזור אחורה ותשאל "מה לעזאזל חשבתי?"
    זה בסדר, כולנו היינו כאלה פעם

ציטוט נכתב במקור על ידי omnivore צפיה בהודעה
    מי אמן הפיק אפ שירים את הכפפה וילך לעבוד במקום שהוא יודע שאין לו איך לחזור הביתה ימצא את הבחורה הכי כוסית באירוע יתחיל איתה וישן באותו לילה כבר אצלה במיטה.. בהצלחה חברה: הפרס למנצח: הבייצים שלך ישקלו כ"כ הרבה שלא תוכל לזוז מהמיטה שלה בבוקר. בקיצור הישג אישי נחכה לדוחות השטח שלכם חברים.
    קודם כל, תתבע את המנהל שלך אם הוא לא דואג לך להסעה.
    ברמת הפיקאפ- been there done that
    זה תרגיל שאפילו כבר המלצתי עליו כמה פעמים פה בפורום, אבל אולי כדאי שתחכה עם זה. זה לא למתחילים ברמה שלך.
    לא לדאוג, אני מספיק חזק בשביל לזוז מהמיטה.
    דרך אגב, ככה מיסטרי התחיל לפתח את התאוריה שלו בתקופה שהיה קוסם באירועים.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

וואו , כל כך קצת נכון בכל כך הרבה שורות...

בקשר לכרטיס אישי ,אני בספק אם הבחורה באמת תתקשר.
    מה שכן - זה מקורי , לא-רגיל , בלתי צפוי.
    תנסה את זה על כמה בחורות ותחזור לדווח מה התוצאות. אם עלה לך רעיון שאתה חושב שהוא טוב , תנסה אותו.
    אל תיתקע בשלב של התאוריה , של "זה טוב או לא?" , "כדאי לנסות?"
    תנסה. טוב טוב ,לא טוב לא טוב.
    אין לך באמת מה להפסיד. כשתנסה , תראה תגובות של בחורות שונות ולפי זה תדע אם השיטה טובה או לא.

בקשר למכתב אהבה וכל הבולשיט הזה.. יותר מדי קולנועי לדעתי.
    קשה לי להאמין שה"שיטה" הזאת (אם לקרוא לזה בכלל שיטה) תתפוס.

קח שיטה יותר טובה - תרשום את השם שלך עם המספר על 1000 פתקים , תעמוד בגג של עזריאלי ופזר את הכל. זה יתפזר בכל תל אביב ובטוח בחורה כוסית תמצא את הפתק..
    תחזור לדווח לנו מה התוצאות
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

dins8 אני חושב שאני באמת ינסה את הקטע עם הכרטיס האישי הזה אבל עוד כמה זמן אחרי שאני כבר אהיה בטוח לגמרי במשחק שלי, כשלא יהיה לי ספק שהבחורה רוצה שאני אקח את המספר שלה.. בכללי הרעיון הזה זה סוג של חתול וחוט.. ובקשר למכתב אני בעצמי יודע שמכתבי אהבה הם חרטה שלא עובדת אף פעם ואף בחורה לא רוצה לקבל גם אם היא תגיד שהיא רוצה.. אלא אם אתם בקשר כבר הרבה זמן.. אבל סתם חשבתי על דרכים לא באנליות שאולי אפשר לפתח כדי שיהיה לעצמך קצת יותר מעניין לדעתי.. ובשביל העניין התיאורטי
    וכבוד kutaly
    תודה חברה

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

תשמע זה יפה שאתה חושב, אבל תקרא קצת על פיק אפ ומה צריכה להיות הגישה שלך.
    אם אין ספק שהבחורה רוצה שתיקח את המספר שלה, פשוט תיקח את המספר שלה, למה להסתבך?. אני מכיר בחורות שלא יתקשרו בחיים. או מביישנות או הקטע שברגע שהו מתקשרות אתה יודע שהן ממש רוצות, וזה נותן לך מין 'יתרון' עליהן. וגם החלק שהן לא אוהבות לקחת אחריות על המעשים שלהן אז אם אתה מתקשר יש להן תירוץ. בקיצור, אם יש אפשרות, תיקח אתה את המספר.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

כל הרעיונות חמודים יש בעייה אחד שיכולה להיווצר
    you can't put your money where your mouth is
    אז תשאיר לה כרטיס ביקור והיא תתקשר ובסופו של דבר אתה תגיד לה "לא אני סתם חייל, לא אני" למרות שהמשמפט "תחלס רק רציתי להתחיל איתך" הוא לא רע אבל, הוא היחיד שיוכל להוציא אותך מהמצב
    בקשר לבקבוק, משעשע אבל יותר מדי עבודה בשביל בחורה, כשתחלס פשוט לדבר איתה יעשה את אותו דבר

בקיצור 2 הרעיונות הם בזבוז אנרגייה על משהו שלא מצריך בזבוז אנרגייה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect