מסכים איתך
|
|
ראיתי בכתבה של גלעד שליט והראו שרוב מי שהשתחרר חזר לפגוע ביהודים...
כל אחד חושב ככה בתוך עצמו למרות שהלב אומר אחרת ההיגיון בסוף צודק.
אבל מצד שני ,תחשוב איך אתה הייתה מרגיש ורוצה שהמדינה תפעל אילו אתה תיהיה שמה במקום גלעד שליט.
מה באמת היה עובר לך בראש?
הייתה חושב על זה שידעת מה הסיכונים או שהחלטת החלטה להתגייס לצבא?
כל אחד הולך לצבא בשביל לשרת את המדינה ולמה? :
כי זה חובה ! והרוב לא בוחרים בזאת בגלל חובותיהם למדינה וזה כמובן חבל.
ותאמין לי ( ככה אני חושב ) שגלעד שליט היה בוחר לא להתגייס אילו היה יכול וכך גם כל כך הרבה אזרחים.
אז תן לי להגיד לך משהו ,מה שהיה עובר לך בראש זה שהיית נותן הכל אבל הכל בשביל לחזור הבית וכך גם בראשם של ההורים שלך.
גלעד שליט אפשר להגיד "הקריב" את חייו למען המדינה.
תחשוב על זה ככה :
אם היה לך חבר שהיה מציל אותך מבעיה כלשהי ,ואז הוא היה נקלע לצרה לא היית עוזר לו?
תלמד ,בדמוקרטיה הרוב קובע והרוב בעד שיחרור גלעד שליט.
בין אם אתה רוצה ובין אם לא זה יקרה מתישהו.
וכמובן שבעקבות זה יש מאמרים ,תהלוכות ,דיונים והסכמים למיניהם שאתה אחי.. לא תוכל למנוע.
אני עצמי חושב שראשי המדינה שלנו היא חבורה של קוקסינלים שלא יודעים איך לנהל משא ומתן ,מדינה בכלל ,ואין להם ביצים בשיט.
אבל.. זה בעיה שלהם למרות שבתוצאות אנחנו נישא ( כמו שאתה אומר ).
לגלעד שליט מגיע לחזור הבית כי הוא בנאדם שזכה בזכות הזאת בעקבות מעשיו - נקודה.
עריכה :
עכשיו יצא לי ככה לקרוא תגובות של אנשים אחרים וראיתי שרוב מה שאמרתי כבר נאמר ,בכל מקרה בואו נגיד שסיכמתי את הכל בתגובה אחת.
נערך לאחרונה על ידי DarkOfWolf; 22-07-2011 בשעה 10:12.
וואלה צודק אחי אם נשחרר 1400 אסירים בשבילו נכון שזה ישמח את המשפחה והרבה אנשים אבל מצד שני
זה 1400 מחבלים שהרגו ילדים של הורים.. אתם חושבים שההורים ישמחו שישחררו את האיש שהרג את בנם בשביל שיהרוג עוד?
כאילו זה די ברור שהמחבלים שישחררו לא ישבו בבית פתאום ויראו טלוויזיה.
הם יחזרו לעשות פיגועים.
אווטר&חתימה שלי
בואו נסכם את זה ככה:
כן לשחרר אבל לא בתמורת מחבלים .
וזה שמשפחת שליט (שאני מבינה את הסבל שלהם) עושים הפגנות וכול הדברים האלה .. זה רק מעיד על חולשה מהצד שלנו תארו לכם אם אנחנו נחטוף מחבל שלהם ונבקש עליו חייל אחד אולי שניים הם באמת היו צוחקים לנו בפנים הם מתייחסים לאנשים שלהם כאל חיילי פלסטיק שאפשר לקנות בחנות.. החיות האלה אשכרה מביאים כסף למשפחות של המחבלים המתאבדים כדי שילכו להתאבד ..
יש לנו פה עסק עם חיות לא בני אדם! פשוט חיות במובן של חיות!
אבל תחשבו על זה רגע .. נגיד ואם שיחררנו אלף מחבלים ( נגיד!) .. מאיפה לנו לדעת שהוא כבר לא שוכב מת באיזה תא איי שם בעזה ..?
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
חח חשבתי שאתה חכם אבל מסתבר שאתה סתם פוץ
...
לא צריך לשחרר את גלעד בכל מחיר אבל להגיד שזאת אשמתו ? אתה דביל
איך הוא היה מחזיר מלחמה ידבע פוצצו לו תטנק כל החברים שלו מתו הוא במצב קשה זה לא משחק רשת שאחרי שאתה מת אתה חוזר לחיים או שאתה פצוע אחרי 15 שניות אתה בריא קאלק אבל היה לו אקדח וm16 ורימון XD לו היה לו כתף + זה לא בידיוק 2 ילדים ערבים קטנים שחטפו אותו זה ערבים עם רובים שיודעים מה הם עושים ... אז עכשיו לך ותקרא עוד מידע על החטיפה למה אתה טמבל
אני לא בעד שיחרור האסירים וזוכרים שהחמאס עשו סירטון שהוא יחזור
בקבר אז ניראה לי הוא כבר מת (סליחה דעה שלי)
שישחררו אותו כבר!!!ומי שכותב שהיה לו נשק וסכינים וכול זה הוא היה פצוע!![]()
צודק ב 100%
אבל אין מה לעשות, זה לא קל לשחרר אלפים של ערבים תמורת 1..
הוא סובל שם.
הממשלה שלחה אותו לשם
זה לא אשמתו המקרה בפוגל וכול הפיגועים שהיו.