שלום , היום אני יראה לכם איך להעביר דרך אינטרנט קבצים כמו סרטים ותמונות ושירים לאקסבוקס 360 שלכם אז בואו נתחיל :
שלב 1:
כנסו לאתר - www.xbox.com/pcsetup
ושם אתם תיראו כל מיני סוגים של מערכות הפעלה , ביחרו במערכת ההפעלה שלכם , עכשיו הוא יגיד לכם שאתם צריכים את ה-zone software ,
תורידו אותו ותתקינו אותו , לאחר שהתקנתם אותו ויש לכם על המסך סמל כזה :
ליחצו עליו והיכנסו לתוכנה .
לאחר מכן תלחו לאן שמסומן בתמונה :
לאחר שלחצתם תעשו מה שבתמונה הבאה :
ושם תבחרו בתיקייה שממנה אתם רוצים למשוך סרטים , את התיקייה שממנה אתם רוצים למשוך שירי ם, ואת התיקייה שממנה אתם רוצים למשוך תמונות (תחת כל קטגוריה שימו את התיקייה שאתם רוצים ) למשל תחת הקטגוריה vidoes שימו את התיקייה שלכם שיש בה סרטים .
שלב 2. הכנת האקסבוקס .
כדי שזה יעבוד אתם צריכים שגם המחשב וגם האקסבוקס יהיהו מחוברים לאותה רשת אינטרנט גם אם זה קווי וגם אם זה אל חוטי . אחרי זה אתם שוב נכנסים ל-setting כמו בתמונה השנייה והפעם תלחצו על זה :
![]()
שמה אתם תסמו v בדיוק כמו שאני סימנתי , מתחת לזה תירשמו את השם שלכם (באקסבוקס זה יופיע arad computer כי קראתי לזה arad ) ותסמנו נקודה על המשפט הראשון.
עכשיו פיתחו את האקסבוקס שלכם וכמובן הוא צריך להיות מחובר לאותו אינטרנט כמו שאמרתי , לכו לקטגוריה my xbox ושם לכו נגיד ל- vidoes (במידה ובתוכנה שמת תחת קטגוריה זאת תיקייה עם קבצי וידאו) ושם תחלצו על האפשרות האחרונה (דרך מחשב) הוא יזהה את המחשב שלכם ואז יראה לכם את התיקייה , בתוך התיקייה אתם תיראו את קבצי הוידאו ששמתם בתוכנה באותו שם והכל , ככה גם עם השירים והתמונות .
חברה השקעתי במדריך הזה אז תגיבו !!!!!!!!!!!!
כל הזכויות שמורות לי !!! אין להעתיק!!!

ציטוט ההודעה