אז ככה, היה לי השבוע הכי מטורף בחיים מבחינת פיק-אפ.
בשבוע האחרון הייתי בחפש"ש [ויום חמישי השתחררתי אגב, אז תנו מזל טובים] אז התפטרתי מהעבודה המסריחה שהייתה לי, שעבדתי בה כי הסתדר לי עם השעות של הצבא, והקדשתי את השבוע לבית זונות!
כל יום קמתי בבוקר, נסעתי לים [לפעמים גם לבד], בצהריים נסעתי לבחורה מהרזומה, ובלילה מסיבה.
אני לא ייכנס לפרטי פרטים כי בכל זאת, אנחנו לא ב"דיווחי שטח" אבל בוא נגיד שמתוך שבוע של פורענות יצאתי עם 2 זיונים, משהו כמו 10 טלפונים, ו5 נשיקות.
ואם יש משהו שלמדתי בשבוע הזה זה שבחורה תמיד, אבל תמיד אומרת לא!
מהר מהר, לפני שתחשבו שאנסתי את כל הבחורות הנ"ל תמשיכו לקרוא, עד שתרדו לסוף דעתי, או שסתם תרדו
ביום הראשון לא סגרתי הרבה, רק נשיקה וטלפון ועוד 2 טלפונים [בים טלפונים ובמועדון נשיקה וטלפון].
עד כאן בסדר, פשוט נהנינו והכל זרם אז הביאו מה שהביאו.
ככה גם בשאר הימים, פה ושם נשיקות, טלפונים על ימין ועל שמאל...
ביום חמישי, ביום שהשתחררתי, איזה אחת [ההיא עם הכומתה אם מישהו זוכר] שיגעה אותי שאני יישאר איתה במשרד קצת, היא תסיים לעבוד וניסע לאנשהו. אז נשארתי איתה, מן הסתם. רוב הזמן ישנתי אצלה במשרד כי הייתי גמור מעייפות, אבל בשלב מסויים היא סיימה את העבודה והעירה אותי בגל של נשיקות. אני כמובן ניצלתי את ההזדמנות והתחלנו להתחרמן, אחרי כמה דקות הורדתי לה את החולצה, ואחרי עוד כמה דקות באתי להוריד לה את המכנס. פתאום היא כזה כאילו קיבלה סיבוב "לא, אני לא יכולה, אני לא אחת שנותנת ככה".
עכשיו למי שזוכר, גם מהפוסטים הקודמים, היא יזמה את הכל, אני לא באמת התאמצתי בשבילה. אז מה את פאקינג משחקת אותה נזירה?!
אבל בכל זאת, כיבדתי אותה, ודי ירדתי מהקטע, אבל שיחקתי אותה נעלב. היא המשיכה לנשק אותי ואני נשארתי אדיש, פשוט ישבתי ונתתי לה לנשק אותי... ואז היא התחילה לשלוח ידיים. אז שוב, אני מנסה לחתור למטה, ושוב היא אומרת לי אני לא יכולה.
פה אכלתי תסביך, קמתי כזה הורדתי אותה ממני ואמרתי לה "מה נראה לך?! את לא רוצה אז ביי אל תעשי לי פה משחקים של ילדה גדולה/ילדה קטנה, זה כבר לא עובד עליי".
היא כמובן התבאסה, וכזה עזבה אותי וחזרה למחשב, שיחקה אותה כאילו היא ממשיכה לעבוד.
פתאום אכלתי תסביך, אמרתי זין שלי אני לא מוותר על זה, אז הלכתי אליה התחלתי לנשק אותה וזה.
שורה תחתונה, בסוף שכבנו במשרד שלה.
מאז אותו מקרה, באותו ערב באו אליי הביתה 3 בחורות [הייתי עם עוד 2 חברים] שראיתי בפעם הראשונה.
עכשיו בנינו - בית ריק, אלכוהול, לילה, 3 על 3, למה באתן אם לא לקבל זין?!
אני התחלתי לפעול עם אחת מהן, בסופו של דבר עלינו אליי לחדר, נישקתי אותה קצת, ואז עוד בזמן שאני מנשק אותה פתאום היא זזה אחורה ואומרת לי את אותו משפט "אני לא אחת שככה מתנהגת בפעם הראשונה" ו"אני לא כזאת" וכו'
עם זאת כבר לא היה לי כוח, אמרתי לה טוב לא חשוב בואי למטה.
ירדנו לסלון איפה ששאר החברים, והיא פתאום כל שנייה לוקחת לי את היד ומלטפת וזה, עד שהיא הרחיקה לכת קצת ושמה את היד שלה משהו כמו סנטימטר מה*** שלי. אז חייכתי ואמרתי לה "לא חמודה, אני לא איזה גוש בשר, אני בנאדם עם רגשות. לא בפעם הראשונה". והוצאתי לה את היד.
[מי ישמע כאילו אני מזיין 5 פעמים ביום חחח היה בא לי עליה רצח]
יום אחרי זה במועדון התנשקתי עם מישהי והיא אמרה לי אותו דבר, רק שבסוף הבאתי אותה אליי הביתה, ובוא נגיד שהיא לא תמימה.
מאותו שבוע, אני את שלי למדתי - בחורות אומרות "לא" לא בגלל שהן לא רוצות, הן לא רוצות להיראות זונות.
בקיצור, בחיים לא חפרתי ככה, ואני מתנצל מראש.
אגב, למרות שיש פה המון אבל המון "דיווחי שטח" איכשהו היה נראה לי יותר הגיוני לשים את זה פה...

ציטוט ההודעה