פישינג לפייסבוק עובד מאה אחוז !! 10 נקודות והעלאת מוניטין
נכתב במקור על ידי קליט פישינג לפייסבוק עובד מאה אחוז !! 10 נקודות והעלאת מוניטין עם אחריות? כי אני קונה ומה הכתובת? תישלח לי בפרטי
נערך לאחרונה על ידי ron_bonder; 15-09-2011 בשעה 19:30.
נכתב במקור על ידי ron_bonder עם אחריות? כי אני קונה ומה הכתובת? תישלח לי בפרטי יש אחריות על כך שהפישינג יעבוד .
תביא קישור או תמונה שהפישנג עובד תבייא לפרטיי.
נכתב במקור על ידי JustMs תביא קישור או תמונה שהפישנג עובד תבייא לפרטיי. אין קישור ואני נותן לכם באחריות מנסיון אישי הפישינג עובד !
נכתב במקור על ידי קליט אין קישור ואני נותן לכם באחריות מנסיון אישי הפישינג עובד ! אז תביא לפחות תמונה שזה מראה תסיסמא והפרטיים
נכתב במקור על ידי JustMs אז תביא לפחות תמונה שזה מראה תסיסמא והפרטיים קיצר אתה רוצה או לא? אומר לך עובד אתה חושב יש לי זמן לשטויות האלה בשביל עשר נקודות ? זה עובד אתה לא מאמין אל תקנה
יודע מה? סבבה אחיי תבייא... אבל יש לו איחסון? ולאיפה מגייעות כל הסיסמאות?? תבייא תפישנג ואז תקבל תנקודות
נכתב במקור על ידי JustMs יודע מה? סבבה אחיי תבייא... אבל יש לו איחסון? ולאיפה מגייעות כל הסיסמאות?? תבייא תפישנג ואז תקבל תנקודות אחסון אתה צריך להשיג בעצמך אחסון אכותי עולה כסף סיסמאות? יש קובץ מיוחד שבוא נשמרות כול הסיסמאות של הכניסה שלח תנקודות תקבל .. אחרי הרכישה תצטרך עזרה תקבל ..
נכתב במקור על ידי קליט פישינג לפייסבוק עובד מאה אחוז !! 10 נקודות והעלאת מוניטין שלח ואני משלם ומעלה מוניטין
נכתב במקור על ידי ron_bonder שלח ואני משלם ומעלה מוניטין שלח ותקבל
שלחתי, תן את הפישינג
לפתיחת אתר מאוחסן ומעוצב עם דומיין Com&Co.iL לבחיתרכם חינם לחצו כאן להורדת התוכנה שיוצרת Virtual Credit Cards בחינם + מזייפת זהויות לחצו כאן
נכתב במקור על ידי Funy שלחתי, תן את הפישינג קיבלת
נכתב במקור על ידי קליט קיבלת שים לי על אחסון ושזה יעבוד תקבל 20
נכתב במקור על ידי Origin שים לי על אחסון ושזה יעבוד תקבל 20 אני מוכר לך תעלה לאחסון לבד אני לא מעלה על שום אחסון ואני מתחייב על זה שהוא עובד.
חוקי הפורום