טוב אחרי קריאת חומר תיאורטי במשך כמה ימים ערב שישי אמרתי יאללה יוצאים לשטח..על האש לחבר

בתחילת בערב כדאי ליצור יותר INNER GAME שאלתי כמה אנשים מה השעה כדי להיות יותר חברותי
הגעתי למקום..מברך את כולם (שלום שלום) רואה אנשים חדשים גם אותם ושואל לשמם..בהתחלה ראיתי כמה בנות אבל אמרתי משתלבים מדבר עם כמה אנשים...אחרי זה ניגש לזוג בנות השתמשתי ברוטינה "מה דעתכם לקחת בחורה בדייט ראשון לסרט" ואז היא סיפרה לי שהיא לי מפה ומאיפה שהיא באה זה קצת שונה...היא אמרה גם שהיא הייתה יוצאת איתי אבל לא יודע אםזה בצחוק או רציני..היתי יכול לפתח פה קצת לא?...זרמנו בשיחה(כן אני יודע שזה טעות להשאיר את חברה שלה מחוץ לשיחה וישר לגשת למטרה ישר אבל בגלל שזאת יותר מסיבה כזאת של חברים ניראה לי זה היה בסדר)..ליצור קצת קינו יאללה תמונות עם הבנות כמובן קצת שוטים במהלך הערב אבל לא יותר מידי...בהמשך מתקדם של הערב ראיתי את המטרה קצת לבד באתי דיברתי איתה
שמתי לב שהשפת גוף שלה ממש מתלהבת ויותר פונה אליי שהצעתי לה לשחק משחקים אתם יודעים ליצור קינו..ניסיתי להפגין תכנות של אלפא (להוביל אותה לרקוד שהייתה מוזיקה...אבל לא הלך טוב)
ניסיתי לבודד אותה קצת אבל היא נתנה לי תרוץ כזה של "אני עייפה ,אני לא רגילה ללכת הרבה" ניראה לכם שהייתי יכול להתעלות על זה?
טוב סגרתי על פייס ,הייתי צריך ללכת עם חברים לעוד מסיבה ניפרדנו לשלום...

מסיבה הבאה שבאתי כבר חברותי דיברתי עם כמה חברים כולי מפגין שמחת חיים..רואה מישהי רוקדת פתחתי ב"את חייבת להפסיק לגנוב לי את המהלכים" היא המשיכה לדבר אבל קצת היה קשה לפתח שיחה במיוחד שכבר היה מאחוריה מישהו...לא לוקח את זה קשה ממשיך לרקוד ולהיות חברותי קולט מישהי יושבת בצד..ניגש אליה איתה מפתח קצת שיחה ניסיתי לבודד אותה ...לא הלך טוב ...לא לוקח את זה קשה מידי ממשיך לרקוד..אחרי קצת זמן חוזר אליה "ההצעה עדין בתוקף" היא אמרה לי שהיא צריכה ללכת שבאתי מאוחר מידי כי באמת באתי אחרי הרבה זמן שהתחיל שאלתי אותה מה היה קורה אם הייתי בא מוקדם יותר. היא ענתה שהינו יכולים לצאת לסיבוב...ואז עשיתי PC
ניראה לי שהיא יראתה לי קצת IOI שאלה בן כמה אני

דיווח טוב?

אני מאוד שמח ..השגתי את המטרה לסגור טלפון...חבל רק שכול המטרות שלי להערב מחוץ לעיר