קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד - הבעיה היא כזאת.....
    על ידי יוני89 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-08-2011, 11:12
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2008, 00:05
  3. [דיון] הבעיה בנבחרת היא בניון ?
    על ידי Twix בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-11-2007, 14:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הבעיה היא אצלי ? או ש....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הבעיה היא אצלי ? או ש....

תשמעו יש לי מעין בעיה כזאת .. אני יתן דוגמה .. חבר שלי אמר לי לבוא איתו לאיזה בר שם נפגשנו עם מישהי שהוא יוצא וחברה שלה
    היה מצחיק נחמד .. לפי דעתי חברה שלה חמודה .. ונראית סבבה אבל אני תמיד רואה כמה פאקים שמפריעים לי .. אני יודע שאף אחד לא מושלם , אבל אני גם לא רוצה להתפשר ! עכשיו חברה של זו שחבר שלי יצא איתה אמרה לי "ואי איך בא לי שתהיו ביחד" כלומר יש לי פירגון גם של חברה שלה ונראה לי שאם אני ירצה אפשר להתחיל פה משהו.

אבל הבעיה שלי זה שאני מרגיש שאני מתפשר קצת וזה גורם לי לבוא ממקום לא טוב .. כי אני מחפש משהו , את הבחורה שתגרום לי להרגיש טוב עם עצמי ולהרגיש טוב שהיא לידי ... אתם יודעים למה אני מדבר . אנ לא רוצה להתפשר .
    אבל זה ככה כבר הרבה זמן אני לא ממש היה לי קשר עם בחורה בשנים האחרונות . כאילו אני מחכה לאחת או משהו .. ואיך שהו אני בסוף נשאר לבד.

מה אתם אומרים , אני אשמח לדעות וייעוצים מה לעשות ..
    האם הבעיה נמצאת בי ? שכאילו "הסטנדרטים" שלי כאלה גבוהים .. שקשה לי להשיג אותם -- כי אני יגיד לכם אין לי יותר מדי נסיון עם בנות
    בקשר , לא הייתה לי חברה מאז הגן נראה לי ...
    או שאני בעצם צודק.. שברגע שהבחורה הנכונה תופיע .. אני אשמח להשקיע הרבה יותר.. ואני בטוח שזה גם ירגיש אחרת .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

מי שממיין לא מזיין...

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אתן לך עצה מהניסיון האישי שלי אני
    גם לי אין ניסיון רב עם בנות והפאק שלי הוא בעצם מה שאני מפחד שיקרה לך לי היו לא מעט בנות שהתחילו איתי אבל תחילה לא הייתי מעוניין כי חיפשתי קשר ממבט ראשון וגם לאחר קצת זמן לא סמתי לב לזה ולאט לאט התחלטי לאמץ גישה רעה מה שגרם בהמשך לפחד גישה וחוסר יכולת חברתיות ברמה מאוד לא נעימה

עכשיו זה טוב מאוד שאתה לא מתפשר ומחפש משהוא אמיתי וסטנדרטים טובים אבל הנקודה שגם אני נפלתי בה וחזק זה שהרבה פעמים אתה לא יכול לדעת עם אתה מתפשר או לא לפני שנכנסתה לקשר עם משהיא

כמו שכל הבנות בין עם כונפות או לא מחקות לאביר ען סוס לבן שירים אותם מהרגליים עם הגוף המושלם המטוס הפרטי והדוקטורט בMIT ושעדיין יהיה מאוהב בהן ויחשוב שהן אלוהים
    כך גם אנחנו הגברים צריכים להבין שלא נמצא את הבת המושלמת ושהיא טיפול לידיים שלנו.
    ושאני אומר לא נמצא זה שלא נראה את זה ממבט ראשון

בלי להשוויץ אני בחור עם הרבה מאוד שכל ובתחילת הדרך חיפשתי מישהיא שתוכל להתחרות בי מבחינה שכלית ושגם אני אמשך אליה
    אבל עם נגררתי עם בחורה לפסים שיטחיים חשבתי שהיא שיטחית וכך הרסתי לעצמי סיכוי עם בחורה שהסתברה כמו כל מה שחיפשתי

כמו שבנים עושים אקט של ליצן שחצן כדי להסיג בחורות כך גם בחורות משנות את ההתנהגות שלהם כדי שהיא תיהיה יותר מקובלת חברתית
    וזה לצערי שווה לשיטחית

מה שאתה צריך לעשות

ועם דילגתה על הפוסט אז תתחיל לקרוא כאן

זה לחפש את המשיכה בפגישה או בדייט הראשון ואת כל הרמות האחרות של האישיות כולל עומק הרפתקנות מסירות ועוד בתוך הקשר

אני ובטוח שגם אתה לא יכול להראות את כל הצדדים שיש באישיות שלך בחצי שעה שעה באיזה בר רועש אז איך אפשר לצפות מהבנות שיעשו את זה

ועם אתה רוצה עוד פידבאק או עצות בתחום אני אשמח לשמוע ואתה מוזמן לפנות אלי
    נערך לאחרונה על ידי SubText; 19-09-2011 בשעה 00:24.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

זה שיש לך סטנדרטים גבוהים זה מצוין, אבל לפעמים, מה לעשות, לא רואים את התמונה הכללית במבט ראשון.
    מה שאתה מחפש זה להתאהב לפי מה שאני קורא.
    ואת זה אתה לא תמצא עד שתכיר את הבחורה לעומק, זה בטוח.

נכון לעכשיו הדבר שאני במקומך הייתי עושה זה מנמיך ציפיות.
    ככה גם תזיין יותר וגם אולי תראה בבחורות דברים שלא ראית, כי לא רצית להמשיך קשר.

תשב עם עצמך, אפילו תעשה לך רשימה [אני מאוד אוהב רשימות, אני עושה לכל שטות רשימה זה מסדר לי את הראש] של תכונות שאתה מחפש ב"דרים-דייט" שלך, בבחורה האידיאלית, זאת שתרצה להקים איתה בית בישראל אפילו.
    משם תראה במה אתה מוכן להתפשר ובמה לא, אני בטוח שתמצא דברים שטותיים שלא באמת יגרמו לך לפסול בחורה.
    אם תקדיש לזה קצת מחשבה, ובנוסף תגיע להבנה שעדיף למצוא מישהי "טובה מאוד" במקום "האחת", אתה רק תהיה יותר מאושר.

מקווה שעזרתי, בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחח סטנדרטים גבוהים.
    ברגע שיש מישהי ויש משיכה כלשהי מצדך אליה אז תתקדם אחר כך תחליט.(רגע לפני שאתה מתעלס איתה ושניכם ערומים)
    אתה מתקדם רק כדי להתאמן על זה שברגע שתבוא מישהי אחרת שאתה כן רוצה תדע מה לעשות.
    ולא היא לא אובייקט שניכם נהנים מזה באותו רגע אז למה לא? עזוב את המחוייבות היא לא חייבת לבוא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לפי מה שהבנתי אתה רוצה קשר רציני....יופי זה לא הכל בחיים....לך תדע אולי אחרי שתכיר אותה יותר לעומק פתאום יצוץ לך משהו...
    אני מדבר מתוך ניסיון וזה כבר קרה לי עם מישהי....

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אתה שם יותר מדי דגש על מערכות יחסים, סטנדרתים זה טוב, אבל לא כל בחורה שאתה פוגש או שאתה יוצא איתה או שאתה שוכב איתה תהיה אישתך לעתיד, סטנדרטיים זה טוב ואני לא אומר לצאד עם גריזלדה, אבל 2 דייטים או סטוץ או אפילו מערכת קצרצרה לשבועים יכולה להיות גם עם בכורה עם קצת פאקים, לא כל אחת חייבת לסובב לך את העולם, מגיע לך גם להנות ממערכות יחסים לא רציניות

חוץ מזה אני מסכים שמערכת יחסים טובה ואהבה וריגושים זה משהו שנבנה, אבל אתה בדרך כלל יכול לראות אם זאת מישהי שאתה רוצה לבנות איתה משהו כזה, אז דוקא סטנדרטים זה טוב
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 19-09-2011 בשעה 14:00.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,957 | הודעות: 8,201,550 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect