נכתב במקור על ידי Uploadin Dream Theater , כמובן. Numb ולא של LP. Disturbed In This River
נכתב במקור על ידי Regression Disturbed In This River black label society animal
נכתב במקור על ידי AndroidCheats black label society animal של פרל ג'אם? Time
נכתב במקור על ידי Regression של פרל ג'אם? Time נכון D: פינק פלויד .. The Animal
נכתב במקור על ידי AndroidCheats נכון D: פינק פלויד .. The Animal היחידי שאני מכיר הוא של Disturbed.... אז Disturbed חחח whispers
נכתב במקור על ידי VeilSide היחידי שאני מכיר הוא של Disturbed.... אז Disturbed חחח whispers UNSUN היחידים שאני מכיר אם השיר הזה ... rebirthing
Skillet Sworn to a Great Divide
נכתב במקור על ידי Regression Skillet Sworn to a Great Divide Soilwork Cowboys From Hell
Pantera מן הסתם With or Without You
נכתב במקור על ידי Regression Pantera מן הסתם With or Without You u2 XD אחד החברים שלי פרסם את זה היום XD ! perfect
נכתב במקור על ידי AndroidCheats u2 XD אחד החברים שלי פרסם את זה היום XD ! perfect גם אחד החברים שלי פרסם o.O Simple Plan. Simple Man
נכתב במקור על ידי Uploadin גם אחד החברים שלי פרסם o.O Simple Plan. Simple Man Lynyrd Skynyrd ? someday
נכתב במקור על ידי AndroidCheats Lynyrd Skynyrd ? someday כן, ליינרד אחלה להקה! וSomeday זה ניקלבק... Thoughtless
נכתב במקור על ידי Uploadin כן, ליינרד אחלה להקה! וSomeday זה ניקלבק... Thoughtless של אבנסנס ? the trooper
נכתב במקור על ידי AndroidCheats של אבנסנס ? the trooper לא לא. תנחש נכון ואני אמשיך. רמז - הופיעו בOzzfest שהיה פה שנה שעברה..
חוקי הפורום