שלום חברים,
בלי חפירות מיותרות -
על מה הייתם רוצים לקרוא? איפה אתם מרגישים שיש יותר מידי תאוריה ופחות מידי פרקטיקה?
תרגישו חופשי לזרוק תכנים שתרצו לראות מאמרים יותר מקיפים עליהם.
שיהיה המשך ערב מצויין,
שלום חברים,
בלי חפירות מיותרות -
על מה הייתם רוצים לקרוא? איפה אתם מרגישים שיש יותר מידי תאוריה ופחות מידי פרקטיקה?
תרגישו חופשי לזרוק תכנים שתרצו לראות מאמרים יותר מקיפים עליהם.
שיהיה המשך ערב מצויין,
|
|
חחחח ואוו, אתה לוקח פה סיכון...
אבל תודה בכל מקרה, הייתי מאוד רוצה לשמוע יותר על:
משיכה עצמה - *הבסיס* מה הן אבני היסוד של המשיכה, ואיך לגרום למשיכה גדולה יותר ממה שעשינו בדרך כלל - לדוגמא: אם מה שאני עושה עכשיו זה לגרום לה לא להתנגד לסגירה פיזית, אז הייתי מעוניין לשמוע מאמר שיעזור לי לגרום לה לרצות לסגור אותי פיזית.
(אני יודע שהרוב זה עניין של ניסיון, אבל עדיין, אם יש משהו, אז זה מאוד נחוץ ויעזור פה לכולם).
ונושא נוסף שחשוב לכולם הוא בעצם: קידום עניינים, הכל על קידום עניינים וטריקים פסיכולוגיים שיעזרו בקידום עניינים, איך, כמה, מה, וכ''ו...
נ.ב: מי שחשובים לו אותם נושאים שאני כתבתי שפשוט ילחץ "אהבתי" במקום לעשות פלוס אחד או לרשום שוב תגובה דומה...
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אינרגיים- אין מדריך אחד נורמאלי ברשת על שיפור אינרגיים, והכוונה שלי לאינרגיים זה איך לחשוב בעצם, איך לדרבן את עצמך וכולי.
והייתי שמח לדוגמה לקרוא פה מהלכים שמתחילים יישמו ממש בתחילת דרכם, רב המתחילים פה מאבדים את עצמם ומגיעים למצב שהם טובעים בחומר שיש פה, ולא יודע מה לעשות.
אז הייתי רוצה לראות פה כל מיני דברים מידיים שמתחילים יעשו (מתחילים, מתקדמים שרק קראו , לא באמת משנה)
הייתי שמח לקרוא הרחבה על איך אני נכנס ליחסים פתוחים עם מישהי בלי שהיא תרגיש כמו SLUT.
דינמיקה חברתית ופיתוח יכולות חברתיות. כי להגיד לי תמצא תחומי עניין ותהיה חברותי לא עוזר במיוחד, זה כמו להגיד לAFC הכי גדול בעולם תהיה עם ביטחון. זה לא בא ברגע.
אפשר לכתוב על זה,
קצת ארוך - ייקח קצת זמן. בגדול זה טכניקות של קינו. יותר קל להראות פיזית מאשר לכתוב.
אני לא בטוח שזה משהו שאפשר לקרוא עליו במאמר, כי כל בחורה היא שונה - אבל בגדול, אם תשמור על כנות ולא תעשה מזה ביג דיל יהיה טוב.הייתי שמח לקרוא הרחבה על איך אני נכנס ליחסים פתוחים עם מישהי בלי שהיא תרגיש כמו SLUT.
בגדול יש דברים שאפשר לעשות כמו לא להכנס למעגל של דייטים , ושטויות כאלה שנותנות קונוטציות של קשר, אבל לא משהו מיוחד שאפשר לכתוב עליו מאמר.
לא כל כך הבנתי מה בדיוק אתה מחפש, דינימיקה חברתית זה תחום יותר רחב מפיקאפ. זה כמו שתגיד לי שאתה רוצה שאני אכתוב מאמר על מכוניות ספורט כשאני שואל על מה בBMW אתה רוצה שאני אפרט.דינמיקה חברתית ופיתוח יכולות חברתיות. כי להגיד לי תמצא תחומי עניין ותהיה חברותי לא עוזר במיוחד, זה כמו להגיד לAFC הכי גדול בעולם תהיה עם ביטחון. זה לא בא ברגע.
סקס אפיל.
לא מצאתי מאמר שמדבר על זה בהרחבה, רק כמה שורות פה ושם.
טיפים להיות יותר דומיננטי
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תגדיר סקס אפיל.
לפי דעתי לרוב אמני הפיתוי המפורסמים היום בעולם (שלא לדבר על אמני פיתוי בארץ), הם חסרי סקס אפיל לחלוטין.
אני מאמין שזה מה שהביא אותם לצד היותר חברתי של הפיקאפ - להגיע לפיקאפ מתוך איזשהו חברותיות כללית, שגורמת
לעניין, ועם ההשקעה והקינו באה משיכה מינית, אבל לא סקס אפיל.
אבל קטנתי פה, אני לא באמת יודע להגדיר סקס אפיל, אז אני באמת לא יודע ללמד אותו.
פרסי, אתה מדבר על אנשים בכלליות או יותר ספיציפי לפיקאפ?
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 20-09-2011 בשעה 23:38.
טיפים איך להשיג חברים וידידות שעושים את העבודה בשבילך (מעמד גבוה).
כשיש קשרים יש הכל.
NLP, גם אני הייתי שמח לשמוע יותר על זה..