אני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב על זה אז אני חייב את העזרה שלכם..
שלשום ישבתי בתחנת אוטובוס חיכיתי לאוטובוס, עכשיו יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים ותמיד אני מנצל את ההזדמנויות כדי להתחיל עם בחורות או לפתוח סתם שיחות עם אנשים, בגדול מה שאני מנסה לאמר זה שיצא לי לפתוח הרבה סטים לאחרונה ופחד גישה זה לא משהו שעוצר אותי אלא אם כן אני ממש תקוע בתוך הראש שלי, בכל מקרה בחזרה לסיפור,
אני יושב לי בתחנת האוטובוס ואני רואה מרחוק hb 9.5 מדהימה בדרך, אני מסתכל לצדדים אני היחיד בתחנה והיא בדרכה אליה, פשוט כל התנאים האידיאלים כדי להתחיל איתה, לוקח לעצמי שניה, למרות שאני לא מאמין באלוהים החלטתי להודות לו על ההזדמנות הנפלאה בזמן שאני מחכה שהיא תגיע לתחנה, עוד לפני שאני מספיק לפתוח את הפה הבחורה פותחת את השיחה איתי, אי אפשר לבקש יותר מזה, תחנה ריקה, בחורה מדהימה ביופי שלה ועוד היא פותחת את השיחה, אין שום דבר שיכול לעצור אותי עכשיו.
אז עד פה הכל נשמע נפלא, לא ככה?
הנה השיחה:
היא: קו x עבר,
אני: לא שסמתי לב עם חיוך
היא: אתה יודע אולי מתי הוא יעבור?
אני: לא שידוע לי, את נוסעת ל X?
היא: כן
אני: את יודעת שעוד המון קווים מגיעים לשם (עם חיוך)
היא: כן אבל הוא היחיד שעוצר בקניון...
אני: אה אוקי..
ופה הסתיימה השיחה. עכשיו זה לא שלא היה לי מה לאמר, היה לי המון מה לאמר, היו לי המון רוטינות בכיס שרק חיקו שאני ישלוף אותם, אבל קיבלתי רגליים קרות כל פעם שבאתי לדבר הפה שלי עצר אותי ולא נתן לי, אחרי 2 דקות הגיע האוטובוס והיא הלכה בד"כ אני לא אוכל את עצמי שאני מפספס הזדמנויות אני מתעסק בהווה ולא בעבר אבל אני חייב לדעת מה קרה לי שם כדי שזה לא יקרה לי שוב, הייתי כבר בשיחה כל התנאים היו לטובתי ידעתי מה לעשות אבל פשוט פתאום באמצע לא הצלחתי להוציא מילה, משו בי אמר לי בשביל מה אתה צריך את עכשיו ולא הצלחתי להיאבק בזה.
הדבר היחיד שעולה לי במוח שעצר אותי זה עניין של סטייט, הייתי עייף מאוד באותו היום אבל גם אם זה עניין של סטייט, אני לא יכול להרשות לעצמי לפספס הזדמנויות כאלו כי הם לא חוזרות..
עצות =x?

ציטוט ההודעה