קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] משהו מוזר שקרה לי
    על ידי Ace in Race בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 22:43
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 22:03
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-01-2008, 23:44
  4. [בעיה]משהו מוזר שקרה לחבר שלי :S
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 00:24
  5. משהו מוזר שקרה לי
    על ידי ggg בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 00:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

משהו מוזר שקרה לי..

ברירת מחדל משהו מוזר שקרה לי..

אני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב על זה אז אני חייב את העזרה שלכם..

שלשום ישבתי בתחנת אוטובוס חיכיתי לאוטובוס, עכשיו יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים ותמיד אני מנצל את ההזדמנויות כדי להתחיל עם בחורות או לפתוח סתם שיחות עם אנשים, בגדול מה שאני מנסה לאמר זה שיצא לי לפתוח הרבה סטים לאחרונה ופחד גישה זה לא משהו שעוצר אותי אלא אם כן אני ממש תקוע בתוך הראש שלי, בכל מקרה בחזרה לסיפור,

אני יושב לי בתחנת האוטובוס ואני רואה מרחוק hb 9.5 מדהימה בדרך, אני מסתכל לצדדים אני היחיד בתחנה והיא בדרכה אליה, פשוט כל התנאים האידיאלים כדי להתחיל איתה, לוקח לעצמי שניה, למרות שאני לא מאמין באלוהים החלטתי להודות לו על ההזדמנות הנפלאה בזמן שאני מחכה שהיא תגיע לתחנה, עוד לפני שאני מספיק לפתוח את הפה הבחורה פותחת את השיחה איתי, אי אפשר לבקש יותר מזה, תחנה ריקה, בחורה מדהימה ביופי שלה ועוד היא פותחת את השיחה, אין שום דבר שיכול לעצור אותי עכשיו.

אז עד פה הכל נשמע נפלא, לא ככה?
    הנה השיחה:

היא: קו x עבר,
    אני: לא שסמתי לב עם חיוך
    היא: אתה יודע אולי מתי הוא יעבור?
    אני: לא שידוע לי, את נוסעת ל X?
    היא: כן
    אני: את יודעת שעוד המון קווים מגיעים לשם (עם חיוך)
    היא: כן אבל הוא היחיד שעוצר בקניון...
    אני: אה אוקי..

ופה הסתיימה השיחה. עכשיו זה לא שלא היה לי מה לאמר, היה לי המון מה לאמר, היו לי המון רוטינות בכיס שרק חיקו שאני ישלוף אותם, אבל קיבלתי רגליים קרות כל פעם שבאתי לדבר הפה שלי עצר אותי ולא נתן לי, אחרי 2 דקות הגיע האוטובוס והיא הלכה בד"כ אני לא אוכל את עצמי שאני מפספס הזדמנויות אני מתעסק בהווה ולא בעבר אבל אני חייב לדעת מה קרה לי שם כדי שזה לא יקרה לי שוב, הייתי כבר בשיחה כל התנאים היו לטובתי ידעתי מה לעשות אבל פשוט פתאום באמצע לא הצלחתי להוציא מילה, משו בי אמר לי בשביל מה אתה צריך את עכשיו ולא הצלחתי להיאבק בזה.

הדבר היחיד שעולה לי במוח שעצר אותי זה עניין של סטייט, הייתי עייף מאוד באותו היום אבל גם אם זה עניין של סטייט, אני לא יכול להרשות לעצמי לפספס הזדמנויות כאלו כי הם לא חוזרות..

עצות =x?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נדב
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורה שאומרת שהיא באה למועדון רק כדי לרקוד, היא כמו בן שאומר שהוא רואה פורנו רק בגלל העלילה ;)

אחי בדרך כלל הגישה שאני חושב שצריך לבוא איתה היא אני לא מכיר אותה עם לא ילך לא אכפת לי מה היא תחשוב אליי עם יילך רק הרווחתי!
    בהצלחה בהמשך ומקווה שעזרתי

לא ביג דיל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב על זה אז אני חייב את העזרה שלכם..

שלשום ישבתי בתחנת אוטובוס חיכיתי לאוטובוס, עכשיו יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים ותמיד אני מנצל את ההזדמנויות כדי להתחיל עם בחורות או לפתוח סתם שיחות עם אנשים, בגדול מה שאני מנסה לאמר זה שיצא לי לפתוח הרבה סטים לאחרונה ופחד גישה זה לא משהו שעוצר אותי אלא אם כן אני ממש תקוע בתוך הראש שלי, בכל מקרה בחזרה לסיפור,

אני יושב לי בתחנת האוטובוס ואני רואה מרחוק hb 9.5 מדהימה בדרך, אני מסתכל לצדדים אני היחיד בתחנה והיא בדרכה אליה, פשוט כל התנאים האידיאלים כדי להתחיל איתה, לוקח לעצמי שניה, למרות שאני לא מאמין באלוהים החלטתי להודות לו על ההזדמנות הנפלאה בזמן שאני מחכה שהיא תגיע לתחנה, עוד לפני שאני מספיק לפתוח את הפה הבחורה פותחת את השיחה איתי, אי אפשר לבקש יותר מזה, תחנה ריקה, בחורה מדהימה ביופי שלה ועוד היא פותחת את השיחה, אין שום דבר שיכול לעצור אותי עכשיו.

הנה השיחה:

היא: קו x עבר,
    אני: לא שסמתי לב עם חיוך
    היא: אתה יודע אולי מתי הוא יעבור?
    אני: לא שידוע לי, את נוסעת ל X?
    היא: כן
    אני: את יודעת שעוד המון קווים מגיעים לשם (עם חיוך)
    היא: כן אבל הוא היחיד שעוצר בקניון...
    אני: אה אוקי..

ופה הסתיימה השיחה. עכשיו זה לא שלא היה לי מה לאמר, היה לי המון מה לאמר, היו לי המון רוטינות בכיס שרק חיקו שאני ישלוף אותם, אבל קיבלתי רגליים קרות כל פעם שבאתי לדבר הפה שלי עצר אותי ולא נתן לי, אחרי 2 דקות הגיע האוטובוס והיא הלכה בד"כ אני לא אוכל את עצמי שאני מפספס הזדמנויות אני מתעסק בהווה ולא בעבר אבל אני חייב לדעת מה קרה לי שם כדי שזה לא יקרה לי שוב, הייתי כבר בשיחה כל התנאים היו לטובתי ידעתי מה לעשות אבל פשוט פתאום באמצע לא הצלחתי להוציא מילה, משו בי אמר לי בשביל מה אתה צריך את עכשיו ולא הצלחתי להיאבק בזה.

הדבר היחיד שעולה לי במוח שעצר אותי זה עניין של סטייט, הייתי עייף מאוד באותו היום אבל גם אם זה עניין של סטייט, אני לא יכול להרשות לעצמי לפספס הזדמנויות כאלו כי הם לא חוזרות..

עצות =x?
    אל תאשים את העייפות, גם אם אתה היית אחרי שבוע שלם בלי שינה, ולא היה לך פחד כלשהו היית מדבר איתה.
    אז נכון שהתחלת עם מלא בחורות בזמן האחרון, ונכון שהיו לך רוטינות מפה עד להודעה חדשה... אבל זה רק מחזק את מה שכולם אומרים פה בזמן האחרון - הכל עניין של ניסיון וביטחון עצמי.
    אני די בטוח שבתת מודע שלך חשבת שאתה לא בשבילה, והיא אחת ששואפת ליותר ודברים כאלה.
    אז קודם כל תדע שזה לא נכון. אז היא HB9 אז מה?! בסך הכל עוד בחורה.
    היום ראיתי את הסרט HITCH בפעם הראשונה, אחרי שנים שרציתי לראות ולא יצא לי.
    ובסוף היה קטע שממש נגע לליבי שהבלונדה המילונרית באה להיץ' ואמרה לו "אתה אמרת לו לרקוד ככה? וזה שנשפך לו חרדל כאילו בטעות רק כדי שאני לא ארגיש חנונית" וכל זה...
    ובסוף אתה מבין שלכל סיר יש מכסה, כל אחד יפה באופי שלו.
    אני לא זוכר איך קראו לשמנצ'יק אבל תראו איזה PLAYA הוא יצא בסוף, למרות שהיץ' לכאורה לימד אותו את הכל, הוא בעצם לא לימד אותו כלום.

בקיצור, גלשתי פה לנושאים אחרים חחחחח
    כל מה שאתה צריך להפנים זה שהכל קטן עליך וזהו.
    מקווה שעזרתי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

פשוט דבר.
    כשהייתי מתחיל היה לי קטעים שהייתי מדבר על בנות וכולי רועד, הידיים והרגליים רועדות ואני עוד שניה נחנק וזה פשוט עובר אחרי איזה דקה של שיחה חחח

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אל תתרגש מזה.
    לכל אחד קורה שאין כוח לפתח שיחה של ממש עם בחורה. אין לך ראש לזה.
    היא באה , אתה עונה לה , נגמר.
    אתה עייף מדי בשביל להתחיל 'לשחק'.
    נהיה לך בלק-אאוט ושום נושא לא עולה לראש.

אז קורה.. לא נורא. מחר תבוא אחת אחרת
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

נתתה לה ערך גבוה יותר מלך... זה הכל! נקודה!

הייתה בחורה כוסית HB9 וחצי, התרגשת אולי יותר מידי, אז ניתקתע , נחנקת...
    היא סך הכל בחורה, עם ציצים מושלמים, תחת חמוד, עיניים מדהימות, שיער גולש וארוך, ופנים יפות :]]]]

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    פשוט כל התנאים האידיאלים כדי להתחיל איתה, לוקח לעצמי שניה, למרות שאני לא מאמין באלוהים החלטתי להודות לו על ההזדמנות הנפלאה בזמן שאני מחכה שהיא תגיע לתחנה, עוד לפני שאני מספיק לפתוח את הפה הבחורה פותחת את השיחה איתי, אי אפשר לבקש יותר מזה, תחנה ריקה, בחורה מדהימה ביופי שלה ועוד היא פותחת את השיחה, אין שום דבר שיכול לעצור אותי עכשיו.

..

עצות =x?
    הגזמת.. ממש הגזמת
    לדעתי יש פה בעייה שאתה ממש מתרגש יותר מדי מהיופי שלה ומהעובדה שהיא מדברת איתך
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

הערכת יותר מדי את היופי,וראית אותה שונה מאשר כל בת אחרת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect