גם וגם אחי נכתב במקור על ידי By The Way למה אתה חופר או ספאמר חחחח? הוא לא ילד ואל תדברי אליו כמו מטומטם לא מתאים לך אז ביי ביי נכתב במקור על ידי Anne-Rose עם כל הכבוד, ואין לי הרבה כבוד אליך, אני בספק אם ילד בגילך ילמד אותי איך להתנהג.
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Anne-Rose עם כל הכבוד, ואין לי הרבה כבוד אליך, אני בספק אם ילד בגילך ילמד אותי איך להתנהג. אני ממש לא מתכוון לקבל באן בגלל אין **** **** ***** *** רוצה לדבר בוא נדבר מחוץ למסך יא אפס נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה ההודעה ה- 1,000 ממשמשת ובאה מי רוצה הקדשה? שיהיה אלף אתה מוזמן חח נכתב במקור על ידי Mr.Guy אתה רציני איתי? אני פה יאללה אשכולילה!! סוף סוף מישהו!!!
נכתב במקור על ידי Mr.Guy גם וגם אחי הוא לא ילד ואל תדברי אליו כמו מטומטם לא מתאים לך אז ביי ביי תסתום את הפה שלך, צוציק.
נכתב במקור על ידי VanGogh אני ממש לא מתכוון לקבל באן בגלל אין **** **** ***** *** רוצה לדבר בוא נדבר מחוץ למסך יא אפס שיהיה אלף אתה מוזמן חח סוף סוף מישהו!!! אתה מתכוון אפסית?
נקנקיה נכתב במקור על ידי VanGogh אני ממש לא מתכוון לקבל באן בגלל אין **** **** ***** *** רוצה לדבר בוא נדבר מחוץ למסך יא אפס שיהיה אלף אתה מוזמן חח סוף סוף מישהו!!!
נכתב במקור על ידי Anne-Rose אתה מתכוון אפסית? את גם בחורה אחרי הכל? או סתם אפס ששם את המין כנקבה? אם את אישה אני יכול לסדר לך דייט עם ה*** רוצה?
נכתב במקור על ידי Mr.Guy נקנקיה חחח יא אח עוד 9 הודעות 4 אלף
נכתב במקור על ידי Anne-Rose אתה מתכוון אפסית? תקשיב/י אני לא חושב שאת/ה צריכים לבוא לפה ולהתחיל לקלל כל אחד למה זה לא יגמר אף פעם... לא מתאים לך האשכולילה שלנו סע/י
נכתב במקור על ידי VanGogh את גם בחורה אחרי הכל? או סתם אפס ששם את המין כנקבה? אם את אישה אני יכול לסדר לך דייט עם ה*** רוצה? אני בספק אם הוא יכול לענג בחורה בכלל.
נכתב במקור על ידי VanGogh חחח יא אח עוד 9 הודעות 4 אלף אני מקבל הקדשה נכון?
לא רוצה למה מי את שתגידי לי נכתב במקור על ידי Anne-Rose תסתום את הפה שלך, צוציק.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ תקשיב/י אני לא חושב שאת/ה צריכים לבוא לפה ולהתחיל לקלל כל אחד למה זה לא יגמר אף פעם... לא מתאים לך האשכולילה שלנו סע/י תשתוק גם אתה.
נכתב במקור על ידי Anne-Rose אני בספק אם הוא יכול לענג בחורה בכלל. עד שלא תנסי לא תדעי יאללה את מכירה את האיקס הלבן בחלון האדום הקטן בצד ימין הכי למעלה במסך? תלחצי ועופי מפה חח
חזרתי
נכתב במקור על ידי Mr.Guy לא רוצה למה מי את שתגידי לי האלוהים שלך.
חוקי הפורום