הבעיה היא שהאייפד 2 עכשיו יקח איזה 3 חודשים עד שיצא פריצה אז השאלה מה עדיף לי לקנות אייפד 2 ולחכות 3 חודשיים לפריצה או אייפד 1 פרוץ??
ואם עדיף אייפד 2 מה אני יכול להוריד ממנו אפליקציות טובות חינמיות?
הבעיה היא שהאייפד 2 עכשיו יקח איזה 3 חודשים עד שיצא פריצה אז השאלה מה עדיף לי לקנות אייפד 2 ולחכות 3 חודשיים לפריצה או אייפד 1 פרוץ??
ואם עדיף אייפד 2 מה אני יכול להוריד ממנו אפליקציות טובות חינמיות?
|
|
רק שתדע שיצא פריצה לאייפד 2 לפני כמה שעות!!!!!
בינתיים זה רק בטא וזה ממש לא בטוח לפרוץ עם בטא, מי שרוצה לפרוץ בכל זאת שישלח לי בפרטי ואני אסביר לו
אבל ההאקר קומקס ממש קרוב לסיום והבטא הזאת היא הדלפה של משתמש שלא קיבל אישור מקומקס להדליף את הבטא
מנהל פורום ipad לשעבר
כדי שאני ייתן לכם מענה מהר בבקשה תצטטו אותי בהודעות שלכם
אשמח אם לא תענו על תגובותיי בפורום בשבת ובחג, תודה
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מה מה זה?
לי יש אייפד אחד ולא מזמן עשיתי update לגרסה ועכשיו יש לי 4.3.3 וזה לא שאני מרגיש בהבדל אבל יש שיטה מאד מהירה לפרוץ את האייפד.
אם אתה רוצה אני לא ממליץ כול כך על אייפד 2 לדעתי חבל לבזבז עוד 200 דולר על זה שהוא יהיה קצת יותר קל... או נוח...
החלטה שלך...
מקווה שעזרתי
ראיתי אייפדים 2 שנמכרים באותו מחיר שקניתי את הראשון שלי לפני כמה חודשים. קרוב משפחה שלי קנה אחד בפחות אפילו.
בעיקרון שיחקתי עם החדש ואני לא מרגיש בהבדל בכלל, אולי אפליקציה שנפתחת מהר יותר פה ושם.
ובקשר לאיזה אייפד לקנות, הייתי אומר אייפד 2 כי אני כבר לא רואה ראשונים בחנויות.
כן נכון אתה לא רואה כי כבר זה כאילו פסה וזה...
אבל אתה יכול לקנות ביד שנייה מכאלה שלא השתמשו או שהשתמשו פעם או פעמיים תבדוק באינטרנט...
באייפד החדש הוסיפו מצלמה ואני לא יודע מה איתכם אבל בשבילי זה יותר משמעותי
ובעתיד הלא רחוק אתה תמצא את עצמך עם אייפד ראשון שאי אפשר לעדכן כי הוא ישן מדי (זה הרגל אצל אפל)
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
אייפד 2 כי אחרי זה הכל אצלך יהיה ישן
נערך לאחרונה על ידי יוי; 04-10-2011 בשעה 21:35. סיבה: טעות כתיב
אם אין לך בעיית תקציב לך על 2....למרות שאם שואלים אותי גלאקסי טאב החדש או אייפד 2 אני לוקח קלגסי טאב מכיוון שלאנדרואיד הולכים להיות יותר אפליקציות מלאפל תוך חודשיים בלבד...אז כבר עדייף....
לי יש אייפד 2 והוא מה זה טוב!
נערך לאחרונה על ידי יוי; 04-10-2011 בשעה 21:35.
ברור ש 2 מה השאלה פה בכלל
אייפד 2 והפריצה יצאה ממזמן