|
|
חבל שרוב האתאיסטים בפורום הזה לוקחים על עצמם את המטרה של להסיט אנשים מהדת ולשנות את דעתם במקום לקחת את הדיונים האלה בצורה פרקטית הם לוקחים את זה בצורה אישית וזה הורס כמעט כל דיון מעניין שמתחיל פה וד"א, התנהגות כזאת של סגירת הראש לרעיונות אחרים היא מנוגדת למדע שתמיד מסתכל על תאוריות ורעיונות אחרים אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם אוטמים את הראש שלכם ומקובעים על כך שאין קיום אלוהי שהרי ייתכן שביום מין הימים המדע עצמו יגיע למסקנה שאין אפשרות אחרת אלה קיום אלוהי [כמו שד"א מדענים רבים שהמדע לא ענה על השאלות שלהם פנו לדת] ייתכן למרות זאת שאתם צודקים והמדע באמת יפתור לנו את כל השאלות אבל עד היום שזה יקרה, אסור לכם לאטום את הראש לרעיון שיתכן שהעולם שלנו נברא בהתערבות של יצור תבוני שהסיכוי שכך קרה הוא הרבה יותר גבוה מאשר הסיכוי שהיווצרות הקיום שלנו היא רנדומלית.
נערך לאחרונה על ידי SirToT; 29-09-2011 בשעה 18:50.
אני מאמין שכל אחד נולד מסיבה מסוימת, גם אני ולכן אני לא מאמין שהיצירה שלי רנדומלית אבל הנקודה שלי בהודעה למעלה היא שגם אם היקום נוצר באופן רנדומלי, אתאיסטים לא יכולים לסגור את הראש לרעיון של הדת לפחות עד שזה יוכח באופן גורף דבר שלעולם לא יקרה לדעתי.