אני חדש בתחום הזה ורציתי לדעת למה כדי להרשם ואיך מבדילים בין דבר אמין לסקאם
אני חדש בתחום הזה ורציתי לדעת למה כדי להרשם ואיך מבדילים בין דבר אמין לסקאם
|
|
קודם כל ברוך הבא.
שנית אמליץ לך על כמה סוגים של עשיית כסף ברשת.
ראשית באקסים, אם יש לך 5-12 דולר להשקיע בבאקס זה היה טוב כי היו לך רווחים גדולים, ממליץ מאוד על האתר הידוע Neobux הידוע באמינותו, אין צורך לחשוש מהשקעה בו, באקסים זהוא תחום אחד של עשיית כסף אך יש גם העלות, אתה נרשם לאתרי העלות כמו Uploading,Filesonic,Fileshare ועוד ועוד... וכל פעם שאה מעלה ומורידים את הקובץ שלך תתוגמל על כך.
כמו כן יש עוד סוג נחמד של עשיית כסף והוא Vgex, תוכל לצפות בסרטונים ולקבל על כך כסף, כל מספר מסויים של קרדיטים מזכה אותך בדולר.
ישנו אתר ידוע בשם קודוס שבו אתה צריך להרשם, לסיים משימה, להרשים שלושה אנשים וגם הם צריכים לסיים משימה ואז תתוגמל בכ 80 דולר, נשמע הזוי אבל זה אמין. אם אתה צריך עוד מידע על קודוס פנה אליי לפרטי.
ישנו תחום נוסף הנקרא הייפים, משמעותו הוא השקעת כסף מסויים וקבל אותו כסף פלוס רבית כמו בבנק, אך צריך לבחור הייפ אמין....
אשמח לעזור לך אם תזדקק אני פנוי כל הזמן, צור קשר בפרטי.
ובהצלחה בבחירת העיסוק.
אני ממליץ לך ללכת על ההעלאות בפעם הראשונה...
בדרך כלל בהעלאות תעשה בחודש הראשון שלך בסביבות ה15 דולר עד שתבין מי נגד מי וכל זה...
עשית 15 דולר ? יופי ! עכשיו יש לך כסף להשקעה !
השקעות מומלצות :
1)להשכיר מופנים באתרי באקס אמינים.. אני מתכוון להשקיע את כל ה15 דולר ולחכות לתוצאות..
2)להשקיע בקודוס ! יש לך 15 דולר ? יופי תוכל לקנות כרטיסי VCC להשלמת המשימה בשביל המופנים שלך ! VCC עולה בדרך כלל בין 1.5 דולר עד ל 3 דולר... אחרי שתקנה 5VCC אם כל הכסף שלך תלך לבתים של חברים שלך תתנחל אצלהם כמה דקות ותירשם לאתר אם הפרטים האמיתיים שלך .. הייתי ממליץ לך לשים את הלינק המפנה והVCC שלך בINBOX בפייסבוק או משהו.. אחרי שנירשמו דרכך 5 מופנים לפחות אפילו 3 מספיק אבל בדרך כלל יש איזה 1-2 שמקבלים באן בגלל איזה משהו
3) דרך שלישית שהייתי ממליץ לך היא להשקיע כסף בהייפ אבל בשביל זה אתה צריך למצוא הייפ אמין שאתה תוכל להשקיע בו את הכסף..
לעוד דברים תקרא את הלינקיה של הפורום :
נעוץ: לינקיית פורום כסף ברשת
בהצלחה !
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.