שלום לכולם,
אני חושב שהגיע הזמן כבר לפתוח דיון כזה
מה אתם חושבים על החברה שלנו? מה היא תהיה בעתיד? מה צריך לשנות?
דיון פורה, מהנה, ללא ספאמים כי כל תגובה לא במקום תטופל בהתאם!
שלום לכולם,
אני חושב שהגיע הזמן כבר לפתוח דיון כזה
מה אתם חושבים על החברה שלנו? מה היא תהיה בעתיד? מה צריך לשנות?
דיון פורה, מהנה, ללא ספאמים כי כל תגובה לא במקום תטופל בהתאם!
|
|
התדרדרה לרמות מתסכלות.
כבר קשה לי עם כל מה שהולך פה.
אני באמת בן אדם ליברלי עם ראש פתוח, אבל אני יותר תומך בערכים מסורתיים של כבוד לעצמך ולאחרים, צניעות מסויימת, עבודה קשה, גאווה לאומית ועוד דברים שכבר אין לדור הזה.
הנוער והילדים של היום לא מכבדים את עצמם ולא מכבדים אחרים.
אין להם טיפת צניעות;אני רואה כל הזמן ילדות קטנות שמסתובבות ברחוב עם תחתונים.
הם לא עובדים קשה, סתם מסתובבים ברחובות ומחפשים איך לקצר את הכל ולא להשקיע בכלום.
אין רבע גאווה לאומית. כל אחד (גם מבוגרים) זורקים הערות כמו "חרא של מדינה" ו"עדיף בכל מקום אחר חוץ מישראל המסריחה".
נערים רק מתבכיינים על כמה שיותר טוב באמריקה והם רוצים לברוח לשם כמה שיותר מהר. המוטיבציה לשירות ירדה, שלא לדבר בכלל על שירות קרבי.
אני ראיתי ילד בכיתה ב' צורח על אמא שלו וקורא לה זונה, והיא לא עשתה כלום.
תגיד לי, אנחנו העזנו להגיד דבר כזה לאמא שלנו? לכל אישה אחרת?
ילד בכיתה א' קרא לי הומו. לא התרגשתי ממנו כמובן, אז שאלתי אותו "אתה יודע בכלל מה זה הומו?" הוא אמר:"אתה!" וברח.
אנחנו העזנו לדבר ככה אל אנשים מבוגרים מאתנו?
ילדים ונערים רק יורקים וצורחים כל היום.
זה קשה לראות את זה.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
פ'סדר הם יכנסו לצבא ויקבלו ת'כאפה של החיים מה קרה...
לדעתי סוג הדיונים האלה מתיימרים להיות עמוקים כשהם בעצם ממש לא.
תמיד יהיה חרא ובתור בני אדם אנחנו לא יכולים להימנע משיפוטיות, אנוכיות ושאר תכונות 'רעות' זה תמיד יצוף מעל פני השטח
u just gotta deal with it וזהו
מה, בעבר לא היו מאפיונרים, סמים, אלכוהול, סקס, מסיבות, רוע לב, רצח וכו'?
תסתכלו על התנ"ך למען השם מה קורה שם... רצח בגידות מזימות התבוללויות בלי סוף
רק שעכשיו אנחנו עם ביטוח בריאות וסמארטפונים D;
נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 01-10-2011 בשעה 14:44.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
החברה של היום? זה דיון מעניין. תשובות שלא יצדיקו את החברה ואת האירוניות והאבסורד שבדיון לא יהיו פה עדיין. שיהיה דיון פורה.
כל מה שאני הולכת לכתוב זה מצד הראייה שלי וכאילו אם ישלכם משו על זה אז תרשמו
אני רואה תחברה שלנו מחולקת לקבוצות
יש המון קבוצות שנות שרובן בריב אחת עם השניה
ממש כמו מלחמה יש את הקבוצות של הגזענים או המעליבים ויש את הקבוצה החלשה יותר אבל אלה רק שני קבוצות מתוך המון ...
החברה שלנו הפכה להיות "מגעילה" השינאת חינם אפשר להרגיש אותה כמעט בכל מקום
המון אנשים אוהבים לזלזל להעמיד פנים שהם מישו אחחר אפילו לעשות רע למישו
ישלי דוגמא וכל השמות בה בדויים
יש איזה ילדה בשם נטלי שהיא לא היילדה הכי מקובלת ויש ילדה בשם מיכל שלא באמת החברה שלה והיא רק "כאילו" היא החברה שלה ומנצלת אותה פוגעת בה ונטלי ממשיכה "לחייך" רק בשביל שהיא תהיה חברה של מיכל כי מיכל היא המקובלת
החברה שלנו פשוט מתחילה להיות מגעילה מרגע לרגע אנשים מאבדים את הצפון חושבים רק על עצמם שונאים אנשים שינאת חינם ופשוט חושבים שהכל שלהם
הם יורקים לכל בן אדם שהם לא אוהבים מקללים מעליבים ואפילו גורמים בסוף לחלק מהם להתאבד
כבר לא בטוח להסתובב אחרי השעה עשר בחוץ
יש אנסים גנבים רוצחים החחברה שלנו משתגעת !
אמא שלי אמרה שפעם שהיא הייתה קטנה הם לא פחדו להשאיר תדלת לא נעולה בלילה
עכשו אנשים שמים מיליון מנעולים כדי שאיזה פורץ לא יפרוץ להם לביית
נערים שותים משקאות חריפים מעשנים ובכללי מושפעים מלחץ חברתי !
אני אישית לא מתחברת לחברה של היום תנו לי מכונת זמן ואני עוברת לזמן אחחר לזמן שילדים היו יכולים לשחק בחוץ עד מאוחר ילדים היו יכולים לישון בשקט בלילה בלי לדאוג שאיזה מישו יבוא להם בלילה הבייתה
החברה שלנו משתנה מרגע לרגע והופכת להיות יותר גרועה אני מתה לשנות את זה אבל אי אפשר לשנות ת'דבר הזה ><
סליחה על החפירה אם יש איזה בעיה אז תרשמו או משו
נערך לאחרונה על ידי pupi; 05-10-2011 בשעה 19:18.
עוד אנשים?
לא קראת פה את התגובות אז סלחו לי אם אני חוזר פה על דברים של אחרים
אני חושב שכל הדור של הילדים היום התפתח לכיוונים לא נכונים והידרדר מכל מני סיבות.
קודם כל ברוך בורא המחשב האישי... זה פשוט נוראי מה שקורה היום, זה מצבים שאשכרה חיים מסביב למחשב. נשארים עד מאוחר, חוזרים מבצפר למחשב, מדברים במחשב עושים שיעורי בית במחשב, יש אפילו בתי ספר שלא משתמשים במחברות! ילדים ביסודי! .
והכי נורא זה הפייסבוק. זה נושא שנוגע לכל הגילאים, אפילו אמא שלי מתמכרת לאתר האדיוטי הזה.
אני יכול להשתגע מהדור המפונק הזה, ואני מודה שגם אני לא צדיק גדול אבל מה קרה לימים ששיחקנו כדורגל אחרי בית ספר, נפגשים בחוץ עם חבר בשביל ליסוע על אופניים, לבנות מחנה עם כמה ילדים באיזה יער או לפוצץ "קפצונים" ולהרגיש מגניב עם עצמך. זאתי ילדות לדעתי, לא לשחק על מייפל סטורי 6 שעות ביום. (פאק זה משחק כל כך ממכרמזל שנגמלתי חחח)
והנה הנושא המרכזי של החברה הישראלית- אוכלסיית הערסים הבינלאומית בישראל.
תגידו לי, מי שמע על ילד בכיתה ד' שלובש כובע נייק וחושב שהוא הפך לאיזה ברוך אסולין? נשבע שרק לפני כמה ימים קראתי על זה אשכול פה באטרף. כל ילד שאכל כמה כאפות ביסודי פתאום עולה לי על מדים, מתחבר ל"כנופיה מסוכנת" ויאללה להסתובב ברחובות מחפשים אנשים לעשות עליהם פוזות. אני בתור ילד בן 17 נשבר לי הזין כבר מהשטויות האלה. כל אחד במדינה הזאתי הופך לי ל"שורד" בשביל לחיות עם בטחון עצמי. למה אני צריך ללכת ברחוב ובגלל שהסתכלתי על מישהו אני צריך להיכנס למריבה? ושלא תבינו לא נכון, אני לא פראייר אבל למה זה צריך להיות ככה?
ערסים, צאו מהסרט שאתן חיים בו שאתם שולטים ברחובות.
יש משהו אחד שאני לא מסכים איתך.
צריך שיהיה מחשב, כי זה חשוב וזה העתיד שלנו.
ממה שאני יודע ילדים שלומדים עם מחשב מצליחים יותר ונהנים יותר מהלימודים.
אין ספק שהמצאת הפייסבוק הרסה את הדור שלנו במובן מסוים.
הכי מרגיז אותי כמו שאמרת שילדים קטנים מתנהגים כמו ערסים וחושבים את עצמם גיבורים גדולים.
נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 09-10-2011 בשעה 21:17.
הנוער של היום,אני חושב שצריך להרגיע עם הונדליסם.
פשוט,התקופה הזאת אמורה להיות הכי טובה בחיים שלך ואתה רוצה להשתחרר מההורים שלך לעשות כיף,לצעוק,להשתגע וכו'.
אני מרגיש את ההרגשה הזאת בעצמי אז אני יודע על מה אני מדבר.
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 10-10-2011 בשעה 01:09.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot