יש מישהי שאני איתה בסוג של קשר כבר כמה זמן (קרוב לחצי שנה) ועדיין לא ברור אם יצא מזה משהו.
השתמשתי בכל סוגי הכלים של משיכה שאני מכיר (נגים, מצחיק חצוף וכדומה) מה שכנראה הכי עבד בשבילי זה קרוב-רחוק
שעד עכשיו אני משתמש בו.
אז ככה, מדובר במישהי בת 17 פחות או יותר, שהיא נפרדה מחבר שלה אבל עדיין בקשר טוב איתו.
היא משדרת אליי סימני עניין מטורפים: מבטים, משחקת בשיער או נוגעת בעצמה, נוגעת בי בלי כוונה או שאם כוונה וזה נראה שקוף, נושכת את השפתיים בצורה עדינה, צוחקת מדברים שאני אומר (אפילו אם הם לא מצחיקים), ממשיכה שיחה כשהיא דועכת, מחייכת והכי חשוב נמצאת בטווח הראייה שלי בדר"כ או משדלת להיות לידי...
היה שלב שבו המצאנו אחד לשנייה שמות חיבה... היא הייתה קוראת לי המפקד.... אני רואה בזה סוג של סימן עניין...
לפני כחודש, היינו לבד, ורמזתי לה כמעט אמרתי ישירות שאני מרגיש אליה משהו. היא אמרה שהיא יודעת, וזהו ולא הגיבה יותר ומשם הכל המשיך כרגיל... היא אפילו לא שלחה אותי לאזור הידידים... היא פשוט לא הגיבה ולא אמרה שום דבר נוסף.
יש כמה אירועים שמבחינתי מאוד מבלבלים בבחורה הזו שאני לא מצליח להבין.
- היינו בים עם כמה חברים ועשינו על האש. לקראת סוף היום, ישבנו אני והיא צמוד לחוף די מבודד משאר האנשים ודיברו על כל מיני נושאים, איכשהו הגענו לנושא של אהבה וכדומה והיא פלטה את המשפט הבא: "כשאני נדלקת על מישהו אני ישר מתחילה איתו, אני לא מחכה אני ישר תוקפת". לא ידעתי איך להגיב למשפט הזה ועד כמה הוא נכון, אז פשוט חייכתי והמשכנו לדבר כאילו היא לא אמרה את זה.
- ברוב הפעמים לאחרונה שאני נפגש עם עוד חברים והיא נמצאת, קשה להתבודד איתה כי החבר הקודם שלה נמצא איתה. כאילו היא מנסה
לגרום לי לקנא או למשוך את התשומת לב שלי. בכלל לא ברור, אם הם נפרדו אז למה היא מסתובבת איתו עדיין? ולמה להראות את זה לי?
- ואחד הדברים הכי מוזרים, היא שלחה לי משום מקום הודעה שבגדול אומרת: "השתניתי, אני כבר לא XYZ שאתה מכיר".
הגבתי בסוג של לולאה, שאלתי אותה "זה לטובה או לרעה?" והיא לא הגיבה...
אני ממש מבולבל, אני נמצא בשלב שבו כמעט ואני אחלה באחתיתיס... אני לא רוצה שזה יקרה.
אודה מראש אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי פחות או יותר מה אתם מצליחים לקרוא, וכיצד להמשיך הלאה.
חבר שלי, ייעץ לי לנטוש את הבחורה ולא לדבר איתה ופשוט לעבור הלאה ... והוא לא מתחום הפיקאפ או משהו..

ציטוט ההודעה

"
)