בס"ד
שלום.
אני חייב עזרה.
אני עובד כללי אחרי שפסלתי מקצוע,ואני פשוט לא יכול להישאר במקום שאני נמצא,משום שמאוד קשה לי ולא טוב לי.
ראשית,אני מרגיש שמנצלים אותי,נותנים לי לעשות גם עבודות רס"ר וגם עבודות משרדיות,וגם אני סוגר בבסיס.
יש לי רק קה"ס 43,אבל אני פשוט קשה לי לסגור בבסיס מסיבות אישיות וחברתיות.
מילאתי פעמיים טופס 55,ושניהם נשללו בגלל צורכי מערכת.המשק"ית ת"ש אמרה שאי אפשר לשלוח יותר...
דיברתי עם המפקדים שלי על הבעיות שלי,ביקשתי מהם להעביר אותי להיות עובד כללי בבסיס שיותר קרוב לי לבית,
משום שחייל השתחרר שם לפני שבוע.אני רוצה לעבור לשם כי שם יותר קרוב לי לבית וגם שם המפקדים לא יתנו לי
לסגור (יש שם פקידה ומנהלת רשת שגם להן יש ת"ש 3 והן לא סוגרות)..המפקדים אמרו לי שכרגע אני נשאר איפה
שאני,שצריכים יותר עובד כללי איפה שאני,ואיפה שביקשתי כרגע לא צריכים,ואולי בהמשך אם אני לא אסתדר ויצטרכו
חייל איפה שביקשתי הם יחשבו על זה.
ביקשתי מהם להיות עובד רס"ר באותו בסיס רק עם במקום אחר כי שם אני יודע שגם לא סוגרים בכלל,ועוד כשבועיים
שלוש משתחרר שם חייל.הם שוב אמרו לי שצריכים בינתיים אותי איפה שאני ופשוט לא מוכנים לוותר ולעזור לי...
מה אני יכול לעשות?אם המפקדים שלי לא מבינים אותי ולא מוכנים לעזור לי,למי אני כן יכול לפנות?
לא הגיוני שרק בגללם אני לא אעבור בסיס,ואני עוד אסבול בגללם...אני פשוט לא יכול יותר..!זה כבר יותר מחודשיים ככה..
בבקשה,תעזרו לי.תקראו את זה טוב ותציעו לי מה לעשות!
תודה ולילה טוב

ציטוט ההודעה