קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 12-09-2009, 18:08
  2. שואת כלבים אפשר לקרוא לזה
    על ידי v_nimrod בפורום סרטונים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-05-2008, 20:53
  3. [עזרה] איך אפשר לקרוא קוקיז?
    על ידי baSS4 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 02:15
  4. עבודה חדשה אם אפשר לקרוא לזה עבודה
    על ידי black tear בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אי אפשר לקרוא את הבחורה - מי משחק במי? שיטסט? הצבת עובדה?

משתמש מתחיל האוואטר של Himura
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אי אפשר לקרוא את הבחורה - מי משחק במי? שיטסט? הצבת עובדה?

יש מישהי שאני איתה בסוג של קשר כבר כמה זמן (קרוב לחצי שנה) ועדיין לא ברור אם יצא מזה משהו.
    השתמשתי בכל סוגי הכלים של משיכה שאני מכיר (נגים, מצחיק חצוף וכדומה) מה שכנראה הכי עבד בשבילי זה קרוב-רחוק
    שעד עכשיו אני משתמש בו.

אז ככה, מדובר במישהי בת 17 פחות או יותר, שהיא נפרדה מחבר שלה אבל עדיין בקשר טוב איתו.
    היא משדרת אליי סימני עניין מטורפים: מבטים, משחקת בשיער או נוגעת בעצמה, נוגעת בי בלי כוונה או שאם כוונה וזה נראה שקוף, נושכת את השפתיים בצורה עדינה, צוחקת מדברים שאני אומר (אפילו אם הם לא מצחיקים), ממשיכה שיחה כשהיא דועכת, מחייכת והכי חשוב נמצאת בטווח הראייה שלי בדר"כ או משדלת להיות לידי...
    היה שלב שבו המצאנו אחד לשנייה שמות חיבה... היא הייתה קוראת לי המפקד.... אני רואה בזה סוג של סימן עניין...
    לפני כחודש, היינו לבד, ורמזתי לה כמעט אמרתי ישירות שאני מרגיש אליה משהו. היא אמרה שהיא יודעת, וזהו ולא הגיבה יותר ומשם הכל המשיך כרגיל... היא אפילו לא שלחה אותי לאזור הידידים... היא פשוט לא הגיבה ולא אמרה שום דבר נוסף.

יש כמה אירועים שמבחינתי מאוד מבלבלים בבחורה הזו שאני לא מצליח להבין.
    - היינו בים עם כמה חברים ועשינו על האש. לקראת סוף היום, ישבנו אני והיא צמוד לחוף די מבודד משאר האנשים ודיברו על כל מיני נושאים, איכשהו הגענו לנושא של אהבה וכדומה והיא פלטה את המשפט הבא: "כשאני נדלקת על מישהו אני ישר מתחילה איתו, אני לא מחכה אני ישר תוקפת". לא ידעתי איך להגיב למשפט הזה ועד כמה הוא נכון, אז פשוט חייכתי והמשכנו לדבר כאילו היא לא אמרה את זה.
    - ברוב הפעמים לאחרונה שאני נפגש עם עוד חברים והיא נמצאת, קשה להתבודד איתה כי החבר הקודם שלה נמצא איתה. כאילו היא מנסה
    לגרום לי לקנא או למשוך את התשומת לב שלי. בכלל לא ברור, אם הם נפרדו אז למה היא מסתובבת איתו עדיין? ולמה להראות את זה לי?
    - ואחד הדברים הכי מוזרים, היא שלחה לי משום מקום הודעה שבגדול אומרת: "השתניתי, אני כבר לא XYZ שאתה מכיר".
    הגבתי בסוג של לולאה, שאלתי אותה "זה לטובה או לרעה?" והיא לא הגיבה...

אני ממש מבולבל, אני נמצא בשלב שבו כמעט ואני אחלה באחתיתיס... אני לא רוצה שזה יקרה.
    אודה מראש אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי פחות או יותר מה אתם מצליחים לקרוא, וכיצד להמשיך הלאה.

חבר שלי, ייעץ לי לנטוש את הבחורה ולא לדבר איתה ופשוט לעבור הלאה ... והוא לא מתחום הפיקאפ או משהו..
    נערך לאחרונה על ידי Himura; 30-09-2011 בשעה 14:27.

2. קישורים ממומנים

זה הכול איך שאתה תופס את העניין.
    אתה צריך להסתכל על הדברים מנקודת ראיה אחרת: היא לא משחקת בך, היא חושבת שהיא משחקת בך.
    ברגע שאתה מתחיל לתפוס את הדברים ככה, השליטה במושכות בעצם עוברת אליך, כי לא משנה מה היא תעשה זה לא אמור להשפיע עליך.
    אתה יכול לשפוט את המצב יותר באובייקטיביות, כי המשחקים שלה כבר פחות משפיעים לך על הרגשות.
    אחרי כל מה שלמדת מהפיקאפ, לא אמורה לך להיות שום בעיה עם בחורה כזאת, מה שאומר שזה באמת שהיא רק חושבת שהיא משחקת בך.

בנימה יותר ספציפית:
    אני חושב שעוד יש משהו בינה ובין האקס שלה. תחליט אתה אם יש לך כוח לטפל בזה, כי זה דורש טיפול לדעתי. תחליט אם אתה רוצה אותה עד כדי כך.
    אגב, לבודד כמעט תמיד אפשר, אפילו עם אנשים מסביב. תתעלם מהמבוכה, תפוס ביצים וקח אותה לאן שאתה רוצה בלי קשר לאף אחד אחר.

לאנשים שלא מתחום הפיקאפ יש לפעמים פרספקטיבה ממש טובה

בשביל מה אתה צריך את הכאב ראש הזה
    שים עליה פס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני חושב שהבעייה היא שאתה מחכה שהיא תעשה משהו.
    תנשק אותה, אם נגמר בטוב - הכל טוב, אם נגמר ברע, מה הפסדת כבר? גם ככה אתה חושב לחתוך את העניין הזה.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Himura צפיה בהודעה
    יש מישהי שאני איתה בסוג של קשר כבר כמה זמן (קרוב לחצי שנה) ועדיין לא ברור אם יצא מזה משהו.
    השתמשתי בכל סוגי הכלים של משיכה שאני מכיר (נגים, מצחיק חצוף וכדומה) מה שכנראה הכי עבד בשבילי זה קרוב-רחוק
    שעד עכשיו אני משתמש בו.

אז ככה, מדובר במישהי בת 17 פחות או יותר, שהיא נפרדה מחבר שלה אבל עדיין בקשר טוב איתו.
    היא משדרת אליי סימני עניין מטורפים: מבטים, משחקת בשיער או נוגעת בעצמה, נוגעת בי בלי כוונה או שאם כוונה וזה נראה שקוף, נושכת את השפתיים בצורה עדינה, צוחקת מדברים שאני אומר (אפילו אם הם לא מצחיקים), ממשיכה שיחה כשהיא דועכת, מחייכת והכי חשוב נמצאת בטווח הראייה שלי בדר"כ או משדלת להיות לידי...
    היה שלב שבו המצאנו אחד לשנייה שמות חיבה... היא הייתה קוראת לי המפקד.... אני רואה בזה סוג של סימן עניין...
    לפני כחודש, היינו לבד, ורמזתי לה כמעט אמרתי ישירות שאני מרגיש אליה משהו. היא אמרה שהיא יודעת, וזהו ולא הגיבה יותר ומשם הכל המשיך כרגיל... היא אפילו לא שלחה אותי לאזור הידידים... היא פשוט לא הגיבה ולא אמרה שום דבר נוסף.
    אתה מתאר הרבה 'סימני עניין' שאתה מזהה אצל הבחורה...אז למה אתה לא עושה עם זה כלום ?
    סימני עניין = אור ירוק להזיז את התחת ולפעול ! זהו. שומדבר מעבר לזה.
    אם ראית כלכך הרבה סימנים , הגיע הזמן לעשות עם זה משהו !
    יש כמה אירועים שמבחינתי מאוד מבלבלים בבחורה הזו שאני לא מצליח להבין.
    - היינו בים עם כמה חברים ועשינו על האש. לקראת סוף היום, ישבנו אני והיא צמוד לחוף די מבודד משאר האנשים ודיברו על כל מיני נושאים, איכשהו הגענו לנושא של אהבה וכדומה והיא פלטה את המשפט הבא: "כשאני נדלקת על מישהו אני ישר מתחילה איתו, אני לא מחכה אני ישר תוקפת". לא ידעתי איך להגיב למשפט הזה ועד כמה הוא נכון, אז פשוט חייכתי והמשכנו לדבר כאילו היא לא אמרה את זה.
    "האמת? גם אני ככה "
    זורק חיוך ודופק לה נשיקה
    - ברוב הפעמים לאחרונה שאני נפגש עם עוד חברים והיא נמצאת, קשה להתבודד איתה כי החבר הקודם שלה נמצא איתה. כאילו היא מנסה
    לגרום לי לקנא או למשוך את התשומת לב שלי. בכלל לא ברור, אם הם נפרדו אז למה היא מסתובבת איתו עדיין? ולמה להראות את זה לי?
    - ואחד הדברים הכי מוזרים, היא שלחה לי משום מקום הודעה שבגדול אומרת: "השתניתי, אני כבר לא XYZ שאתה מכיר".
    הגבתי בסוג של לולאה, שאלתי אותה "זה לטובה או לרעה?" והיא לא הגיבה...
    היא לא הגיבה , לא כי עשית משהו לא בסדר , או משהו כזה.
    פשוט כי אין מה להמשיך משם. היא זרקה לך הערה.
    היא מסמנת לך בכל דרך אפשרית ש..יאללה תעשה משהו !
    אני ממש מבולבל, אני נמצא בשלב שבו כמעט ואני אחלה באחתיתיס... אני לא רוצה שזה יקרה.
    אודה מראש אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי פחות או יותר מה אתם מצליחים לקרוא, וכיצד להמשיך הלאה.

חבר שלי, ייעץ לי לנטוש את הבחורה ולא לדבר איתה ופשוט לעבור הלאה ... והוא לא מתחום הפיקאפ או משהו..
    כמו שאני מייעץ לכל אחד שמגיע לדד-אנד (מבוי סתום , לבורי האנגלית שבינינו )
    תפוס דיסטנס.
    קח טיפה מרחק. היא - תתגעגע , אתה-קח זמן לסדר ת'ראש.
    המרחק הזה נותן לך גם הזדמנות נוספת 'להתחיל מחדש'. להתחיל את זה שוב , שונה יותר.

אתה לוקח טיפה מרחק , נאמר שבוע - שבועיים.. כמה שתרגיש שנכון.
    תן לה להתגעגע. שהיא לא תחשוב שהיא הכל בשבילך.
    אחרי הפסק זמן הזה - תצטרך להכות בברזל בכל הכוח. לפעול.
    אין לך אין סוף הזדמנויות. זה או הכל או כלום.

הבחורה שלחה לך (לדבריך) אין סוף סימני עניין.
    עד שלא תפעל - לא תדע אם אלו היו באמת סימני עניין , או סתם כינים בשיער.

לסיום , נקנח במשפט שבחורה פעם אמרה לי - "גבר צריך להיות זה שמתחיל עם בחורה. נדלקת על מישהי , איך אתה מראה לה את זה? תפוס ביצים ותגיד לה !"

לאו דווקא בקטע נשי ורגשי וקיצי מיצי
    בשיא הבטחון , וכשנראה לך שנכון להגיד , מדבר איתי רציני , באסרטיביות ובקול נחוש. מסתכל לה בעיניים ומדבר איתה תכלס. דוגרי. בלי משחקים ושטויות.

בהצלחה בחור , מחזיק לך אצבעות
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחתטיס .. זו דוגמא מעולה ללמה יש מילים שלא מתרגמים מאנגלית

"אני מרגיש אלייך משו" - זה ידידי , משפט שלא אומרים , מניסיון .
    הוא מתפרש אצל הבחורה ב- "אוקיי הוא רוצה אותי , אבל הוא כוסית מידי כדי לבוא ולקחת את זה לצעד הבא "

ואז יורד לה ממך , גם זה .. מניסיון .
    אז עכשיו , אתה השמלה המדהימה שהיא קנתה לפני שבוע ולבשה אותה , וכבר לא בא לה עליה - אתה עוד אופציה ..

תכלס , עזוב אותה , לך תמצא לך בחורות אחרות ,בפעם הבאה תדע לנצל הזדמנויות ולקדם עניינים .
    נערך לאחרונה על ידי no_ego; 01-10-2011 בשעה 02:31.

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני חושב שהבעייה היא שאתה מחכה שהיא תעשה משהו.
    תנשק אותה, אם נגמר בטוב - הכל טוב, אם נגמר ברע, מה הפסדת כבר? גם ככה אתה חושב לחתוך את העניין הזה.
    האמת שחשבתי לעשות את הסגירת נשיקה של מיסטרי, אבל לא הייתי בטוח אם זה הרגע המתאים. (ודווקא נאמר שברגע שבו יש התלבטות, זה סימן שזה הרגע המתאים...)

Dins8,
    לא מאוחר מדי...? פשוט סימני עניין ומשיכה אלה לא דברים שנשארים קבוע.. הם זמניים ועם הזמן הם חולפים... זה מכניס אותי לעוד התלבטות..

ובכל אופן תשובות מעולות מכולכם, תודה!

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ואייי! מה נהיה עם הדור הזה?! סחתין עליך שאתה מחזיק קשר עם מישהי חצי שנה, ללא כל קידום מיני, והיא עדיין נמשכת אליך.

כשאמרת לה שאתה נמשך אליה או מה שזה לא יהיה והיא אמרה לך "אני יודעת" אז היא בעצם התכוונה: "נו לעזעזל, תנשק אותי כבר!! אתה זה שאמור להוביל ת'סיטואציה לא אני! ואם נראה לך שאני אקדם אותנו מינית אז טעית! אני תחומה בגבולות שהחברה המזורגגת הכתיבה לי".
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 02-10-2011 בשעה 22:55.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

האמת שחשבתי לעשות את הסגירת נשיקה של מיסטרי, אבל לא הייתי בטוח אם זה הרגע המתאים. (ודווקא נאמר שברגע שבו יש התלבטות, זה סימן שזה הרגע המתאים...)

Dins8,
    לא מאוחר מדי...? פשוט סימני עניין ומשיכה אלה לא דברים שנשארים קבוע.. הם זמניים ועם הזמן הם חולפים... זה מכניס אותי לעוד התלבטות..

ובכל אופן תשובות מעולות מכולכם, תודה!
    אף פעם לא מאוחר מדי.
    אתה פשוט מפחד לעשות את הצעד אחינו..
    שום זמני ושום בטיח - מה שכן , ברגע שיש סימנים ואתה לא עושה איתם כלום , ושוב יש סימנים ואתה שוב לא עושה כלום..
    זה מוריד לבחורה ממך לגמרי !
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

.
    תעצור שם.... כנראה שסימני המשיכה האלו לא יועלו לאף אחד
    אתה עושה לעצמך יותר מדי כאב ראש כבר יותר מדי זמן
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לייקים
    0
    נקודות
    0

StreetLight,
    במילים 'עדיין לא ברור' התכוונתי שעדיין לא ברור לי לאן היא מכוונת... היא טוענת שהיא נוהגת לבצע את הצעד הראשון עם גברים (יכול להיות שזה שיטסט) ומכאן ההתלבטות שלי אם להמשיך להנסות או להתרחק כמו שהציעו פה כבר...

בגלל כל סימני העניין האלה אני לא בטוח אם כדאי לי לוותר.. ולשם הפרוטוקול כבר שבוע שאני לא בקשר איתה... התרחקתי או שנרפאתי מהאחתטיס הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

איך זה שיטסט? זה לא בחורה שהרגע הכרת או משהו כזה.
    כמו שאמרו, פשוט קח את המושכות לידיים שלך ותפעל. בין אם זה אומר נשיקה ובין אם זה אומר לנפנף אותה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

StreetLight,
    במילים 'עדיין לא ברור' התכוונתי שעדיין לא ברור לי לאן היא מכוונת... היא טוענת שהיא נוהגת לבצע את הצעד הראשון עם גברים (יכול להיות שזה שיטסט) ומכאן ההתלבטות שלי אם להמשיך להנסות או להתרחק כמו שהציעו פה כבר...

בגלל כל סימני העניין האלה אני לא בטוח אם כדאי לי לוותר.. ולשם הפרוטוקול כבר שבוע שאני לא בקשר איתה... התרחקתי או שנרפאתי מהאחתטיס הזה
    לא משנה למי לא ברור מה... חצי שנה????
    זה המווון זמן, הקשר בינכים כבר התייצב על מצב מסויים שהוא לא זוגיות ולא מיניות, אז מאד קשה לצאת מהמצב הזה
    את אמור לבסס את המטרה של הקשר הרבה הרבה (ממש הרבה) לפני המצב שבו אתה נמצא עכשיו
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,670 | הודעות: 8,150,252 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect