אני לא מאושר .
|
|
מהזה הסקר הדפוק הזה?
שאלתי אתמול שני אנשים הם אמרו לי שהמצב על הפנים, לפי המדגם המייצג שלי אנחנו במקום 136 בעולם.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יש לך כסף ונרגילה?אתה מאושר.
אין לך כסף ונרגילה?אתה עצוב ומדוכה.
במדינה שלנו טוב לחיות לעשירים ולאנשים
פשוטי העם חרא כאן,זאת העובדה.
אבל אני לא מאושרת O:
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אנשים מערבבים פה עושר עם שמחה. מה קשור ?????
פינלנד ושבדיה פי כמה יותר עשירות מאיתנו, רק מה? המדינה שלהם דיכאונית. תלכו לשמה ותבינו שטיפת שמש אין שמה.
וזה גורם לאנשים לדיכאונות. עובדה שמספר המתאבדים בפינלנד הכי גבוה בעולם... זאת עובדה.
עושר לא קשור לאושר, וכמובן זה הכל סטטיסטיקה וזה לא מדויק, ברמה העקרונית אנשים כאן חיים טוב ויש להם כסף, חשמל, בית, מים, אוכל. ישראלים זה עם יותר פעיל ושמח (יכול להיות גם שלילי- עושה רעש וכאלה) ובגלל זה אנחנו מעל מדינות אחרות באירופה.
מדברים כאן "שמחה" לא איכות חיים
נערך לאחרונה על ידי tal.surfer; 03-10-2011 בשעה 16:09.
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
זה סקר יא טמבל... שואלים אנשים מכל מיני אוכלוסיות ומעמדים סוציו-אקונומיים שונים וכך יוצרים מדגם מייצג של החברה.. לא עוברים אחד אחד בכל סקר...
וחוץ מזה בסין יש משטר טוטאליטרי שמדכאים אנשים והורגים אותם כשהם יוצאים נגד השלטון.. ונראה לך שכולם רואים מהעושר של המדינה הזאת? הרוב המכריע שם עניים מרודים... קצת קשה להיות מאושר ככה לא?
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
יאללה יאללה די עם השטויות האלה אני לא מאושר מהמדינה ואני לא חושב שיש מישהו כזה...
למה אנחנו עושים הפגנות?כי אנחנו שמחים במדינה שלנו? לא!!!
אני לא רואה את היופי במדינה....לך למדינה אחרת,אנגליה למשל מה לא יפה שם כמו מוזאון?גרמניה?אני שונא אותם אבל עדיין הכל יפה שם ולעזאזל מה יש לנו כאן? את שחמון באילת? את עזריאלי? את נתיבות?באר שבע? אני לא רואה מקום יפה כאן חוץ מהטבע המועט שיש כאן (וזה לא אנחנו עשינו נכון?)
אז איך אנחנו בכלל בטבלה מישהו יכול להסביר לי?!!!?
איך הולנד לא ראשונים ? עם כל הגראס שהם לוקחים כל יום , רוב היום הם מרגישים מאושרים .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
שטויות , עם כל מה שקורה כאן לא נראה לי שאנחנו צריכים להיות כל כך מאושרים...