קונה: ContRaSt מוכר: vcnda8 מוצרים: הוא קונה 600 אלף בפוקר ונותן לי 0.5 דולר בפאיפל עמלה עליו .. תנאי התחייבות של המוכר: לקבל 0.5 דולר לפאיפל שלי תנאי התחייבות של הקונה: לקבל 600 אלף בפוקר
נכתב במקור על ידי vcnda8 קונה: ContRaSt מוכר: vcnda8 מוצרים: הוא קונה 600 אלף בפוקר ונותן לי 0.5 דולר בפאיפל עמלה עליו .. תנאי התחייבות של המוכר: לקבל 0.5 דולר לפאיפל שלי תנאי התחייבות של הקונה: לקבל 600 אלף בפוקר מאשר
נכתב במקור על ידי ContRaSt מאשר נכתב במקור על ידי vcnda8 קונה: ContRaSt מוכר: vcnda8 מוצרים: הוא קונה 600 אלף בפוקר ונותן לי 0.5 דולר בפאיפל עמלה עליו .. תנאי התחייבות של המוכר: לקבל 0.5 דולר לפאיפל שלי תנאי התחייבות של הקונה: לקבל 600 אלף בפוקר תשלח לי את הפרטים של הפייסבוק שאני אבדוק שיש את הכסף ואת החשבון PP שלך שלשם יועברו הדולרים
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי ExcluSive תשלח לי את הפרטים של הפייסבוק שאני אבדוק שיש את הכסף ואת החשבון PP שלך שלשם יועברו הדולרים שלחתי לך בפרטי ..
נכתב במקור על ידי vcnda8 שלחתי לך בפרטי .. נכתב במקור על ידי ExcluSive תשלח לי את הפרטים של הפייסבוק שאני אבדוק שיש את הכסף ואת החשבון PP שלך שלשם יועברו הדולרים שלחתי לו תדולרים..
נכתב במקור על ידי ContRaSt שלחתי לו תדולרים.. שלח לי הודעה בפייסבוק אני ישלח לך את ה600 אלף ...
נכתב במקור על ידי ExcluSive תשלח לי את הפרטים של הפייסבוק שאני אבדוק שיש את הכסף ואת החשבון PP שלך שלשם יועברו הדולרים שלחתי לו תדולרים עדיין לא קיבלתי תכסף בפוקר.. אני רוצה החזר של הדולרים
נכתב במקור על ידי ContRaSt שלחתי לו תדולרים עדיין לא קיבלתי תכסף בפוקר.. אני רוצה החזר של הדולרים תעבירו ביניכם פרטים, תהיו שניכם מחוברים והוא ישלח לך את הכסף
נכתב במקור על ידי ExcluSive תעבירו ביניכם פרטים, תהיו שניכם מחוברים והוא ישלח לך את הכסף בעיה! שהוא לא מיתחבר מאז ששלחתי לו תחצי דולר !!
זה בסדר , שלחתי לו עכשיו , אפשר לנעול
ננעל :]
חוקי הפורום