קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מי המתאבק השנוא עליכם-ולמה?
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 23:28
  2. מי יודע מדוע ולמה?
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 01:40
  3. ביקורתי כלפי עצמי בצורה מעוררת רחמים.
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:51
  4. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אדישות של הבחורה כלפי על מה ולמה?

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Question אדישות של הבחורה כלפי על מה ולמה?

לפעמים יש את הבנות האלה שמשחקות אותה קשות להשגה אפילו שאתה לא מראה שאתה בקטע שלהן
    או שסתם סנוביות כאלה , אדישות אליך

קחו כמה דוגמאות בולטות מהחיים שלי:

נגיד בעבודה הרבה בנות הראו לי עניין כשרק הכירו אותי הן לא מכוערות אבל אם היא לא גורמת לי לחשוב WOW מה זאת השלמות הזאת כשאני מסתכל עליה אז אני לא חושב על לסגור אפילו אז לא עשיתי איתן כלום חוץ מפלרטוטים סתם לכיף ולשפר את הגיים

אבל יש 2 בנות שפשוט אדישות אלי
    אחת מהן באמת מישהי שמשכה לי את העין גרמה לי לחשוב WOW רזה גוף מושלם פרצוף גם אבל דווקא זאת
    לא הראתה עניין בהתחלה(ועדיין) למרות שהרבה כן הראו היא הייתה רחוקה בואו נגיד ככה גם עכשיו היא לא מראה עניין פשוט מנימוס נראה לי
    אומרת לי שלום לא ממש מצליח לי כשאני מנסה להתחיל איתה אני מדבר איתה והיא לא כזאת מרוכזת...

ויש אחת אחרת שלא הייתי אומר כוסית אבל יש לה עניים יפות (אפורות) גוף בסדר לא שמנה ,לא רזה , באמצע ... אדישה אלי עונה בזלזול אבל לא מתנסה פשוט זלזול

והייתה גם מישהי שהכרתי בקורס קיץ כל הבנות מהכיתה וחברות שלהן שבאו הראו עניין בי וגם היא אפילו בהתחלה ואז פתאום החליטה להיות ביצ'ית ,רחוקה ,אדישה למרות שהיינו צוחקים בייחד לא אויבים או משהו כזה אבל עדיין ..
    למה זה? (לא עשיתי משהו שפגע בא)

יכול להיות שנדלקה עלי אבל בגלל שהייתי מפלרטט בלי סוף עם חברה שלה ובטח חברה שלה גם אמרה לה שבקשתי ממנה את המספר שלה אז היא ידעה שאני לא בקטע שלה אז היא רצתה להיות שונה יעני וכמו שילד קטן מושך לילדה שהו "אוהב" בשיער אז היא עשתה משהו דומה עם ההתנהגות? מה אתה אומרים?

ולמה הבנות בכלל מתנהגות ככה? מאי משיכה או אולי להיפך היא נמשכת אלי ולא יודעת אך לגרום לי "לראות אותה"? או שבגלל שהן רגילות שהרבה מתחילים איתן אז העף שלה למעלה ופשוט צריך לתת לה נגים ולהראות ערך?

מה שבירוק אלה השאלות נראה לי 3
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 06-10-2011 בשעה 03:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    לפעמים יש את הבנות האלה שמשחקות אותה קשות להשגה אפילו שאתה לא מראה שאתה בקטע שלהן
    או שסתם סנוביות כאלה , אדישות אליך

קחו כמה דוגמאות בולטות מהחיים שלי:

נגיד בעבודה הרבה בנות הראו לי עניין כשרק הכירו אותי הן לא מכוערות אבל אם היא לא גורמת לי לחשוב WOW מה זאת השלמות הזאת כשאני מסתכל עליה אז אני לא חושב על לסגור אפילו אז לא עשיתי איתן כלום חוץ מפלרטוטים סתם לכיף ולשפר את הגיים

אבל יש 2 בנות שפשוט אדישות אלי
    אחת מהן באמת מישהי שמשכה לי את העין גרמה לי לחשוב WOW רזה גוף מושלם פרצוף גם אבל דווקא זאת
    לא הראתה עניין בהתחלה(ועדיין) למרות שהרבה כן הראו היא הייתה רחוקה בואו נגיד ככה גם עכשיו היא לא מראה עניין פשוט מנימוס נראה לי
    אומרת לי שלום לא ממש מצליח לי כשאני מנסה להתחיל איתה אני מדבר איתה והיא לא כזאת מרוכזת...

ויש אחת אחרת שלא הייתי אומר כוסית אבל יש לה עניים יפות (אפורות) גוף בסדר לא שמנה ,לא רזה , באמצע ... אדישה אלי עונה בזלזול אבל לא מתנסה פשוט זלזול

והייתה גם מישהי שהכרתי בקורס קיץ כל הבנות מהכיתה וחברות שלהן שבאו הראו עניין בי וגם היא אפילו בהתחלה ואז פתאום החליטה להיות ביצ'ית ,רחוקה ,אדישה למרות שהיינו צוחקים בייחד לא אויבים או משהו כזה אבל עדיין ..
    למה זה? (לא עשיתי משהו שפגע בא)

יכול להיות שנדלקה עלי אבל בגלל שהייתי מפלרטט בלי סוף עם חברה שלה ובטח חברה שלה גם אמרה לה שבקשתי ממנה את המספר שלה אז היא ידעה שאני לא בקטע שלה אז היא רצתה להיות שונה יעני וכמו שילד קטן מושך לילדה שהו "אוהב" בשיער אז היא עשתה משהו דומה עם ההתנהגות? מה אתה אומרים?

ולמה הבנות בכלל מתנהגות ככה? מאי משיכה או אולי להיפך היא נמשכת אלי ולא יודעת אך לגרום לי "לראות אותה"? או שבגלל שהן רגילות שהרבה מתחילים איתן אז העף שלה למעלה ופשוט צריך לתת לה נגים ולהראות ערך?

מה שבירוק אלה השאלות נראה לי 3
    אדישות של הבחורה יכולה לנבוע מ3 סיבות עיקריות :
    1. לא הרשמת אותה. התחילו איתה הרבה היום. לא היית שונה , בולט , מיוחד מכל השאר. אז היא אדישה כלפיך.
    2. הרשמת אותה , והיא משחקת אותה קשה להשגה.
    3. יש לה מחזור ולא בזין שלה גברים עכשיו (סליחה על ההתבטאות)

איך תבדיל בין המקרים? שתף איתה פעולה במשחק.
    אם היא משחקת אותה קשה להשגה , זרום איתה. כמה הערות , קצת טיזינג ותראה איך המחסומים האלו נשברים.
    אם היא משחקת אותה קשה להשגה , בעצם , בשפה שלכם - היא מציבה לך שיטסט. בוחנת אותך. איך תגיב ומה תעשה.
    אם אתה לא מצליח 'לפצח את האגוז' מה שנקרא , כנראה שהיא לא בעניין.

בכל אופן , אל תרד לקטנות - הצלחת הצלחת , לא הצלחת עבור הלאה.
    זה מצויין לנסות להבין מה הבעיה , ולמה היא מתנהגת ככה - כי רק ככה תלמד מה לעשות בפעם הבאה.
    אבל יש מקרים שפשוט עדיף לא לנתח ולעבור הלאה. המוח הנשי מלא תעלות ומבוכים...

נ"ב - עיניים אפורות? WTF ?!
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 06-10-2011 בשעה 04:21.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Dins8 צפיה בהודעה
    אדישות של הבחורה יכולה לנבוע מ2 סיבות עיקריות :
    1. לא הרשמת אותה. התחילו איתה הרבה היום. לא היית שונה , בולט , מיוחד מכל השאר. אז היא אדישה כלפיך.
    2. הרשמת אותה , והיא משחקת אותה קשה להשגה.
    3. יש לה מחזור ולה בזין שלה גברים עכשיו (סליחה על ההתבטאות)

איך תבדיל בין המקרים? שתף איתה פעולה במשחק.
    אם היא משחקת אותה קשה להשגה , זרום איתה. כמה הערות , קצת טיזינג ותראה איך המחסומים האלו נשברים.
    אם היא משחקת אותה קשה להשגה , בעצם , בשפה שלכם - היא מציבה לך שיטסט. בוחנת אותך. איך תגיב ומה תעשה.
    אם אתה לא מצליח 'לפצח את האגוז' מה שנקרא , כנראה שהיא לא בעניין.

בכל אופן , אל תרד לקטנות - הצלחת הצלחת , לא הצלחת עבור הלאה.
    זה מצויין לנסות להבין מה הבעיה , ולמה היא מתנהגת ככה - כי רק ככה תלמד מה לעשות בפעם הבאה.
    אבל יש מקרים שפשוט עדיף לא לנתח ולעבור הלאה. המוח הנשי מלא תעלות ומבוכים...

נ"ב - עיניים אפורות? WTF ?!
    מאה אחוז תודה אחי
    ועניים אפורות זה העניים אולי הכי יפות שיש קח תמונה מגוגל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect