קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] לא מבין מה קרה לה.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-08-2011, 15:26
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 04:13
  3. משהו שאני לא מבין בלשון
    על ידי TheKingMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לא מבין מה קרה

ברירת מחדל לא מבין מה קרה

שמעו אני בדיכאון של החיים. אני לא מבין מה קרה. יצאתי עם בחורה לדייט ראשון היה מושלם זרם הכל , נגים הכל וההוכחה לזה שבסוף היה לילה סוער , התנשקנו התמזמזנו בלי סוף באמת .. וגם אחרי הדייט המשכנו בסמסים , טלפונים , פייסבוק . עוד לא היה דייט שני . ביומיים האחרונים הייתה רגיעה לא דיברתי ממש הרבה כמו תמיד אבל עדיין , הדייט היה לפני שבוע וחצי בערך . קיצר היום היא באה לי ביציאה בפייסבוק , אני שואל אותה מה חדש וזה .. היא עונה לי:|יש חדשות,נכון הידיד ההוא שספרתי לך שנסעתי איתו על אופנוע וזה?..אז קורה שם משו וזה­­" אני שואל אותה לא הבנתי , נכנסתי להלם טוטאלי , היא עושהל י מה לא הבנת .. אז אני עושה לה חבל.. הפסד שלך ;] . עכשיו אני לא מאמין לסיפור שלה , יותר נכון מתקשה להאמין , ואני יוצא מנקודת הנחה שזה שקר ובלבולי מוח , איך אני מגיב לה על הסיפור שלה בדרך יצירתית נקרא לזה ?

סליחה על החפירה , ותודה מראש
    אוהב אותכם אנשים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי NadavKr11 צפיה בהודעה
    שמעו אני בדיכאון של החיים. אני לא מבין מה קרה. יצאתי עם בחורה לדייט ראשון היה מושלם זרם הכל , נגים הכל וההוכחה לזה שבסוף היה לילה סוער , התנשקנו התמזמזנו בלי סוף באמת .. וגם אחרי הדייט המשכנו בסמסים , טלפונים , פייסבוק . עוד לא היה דייט שני . ביומיים האחרונים הייתה רגיעה לא דיברתי ממש הרבה כמו תמיד אבל עדיין , הדייט היה לפני שבוע וחצי בערך . קיצר היום היא באה לי ביציאה בפייסבוק , אני שואל אותה מה חדש וזה .. היא עונה לי:|יש חדשות,נכון הידיד ההוא שספרתי לך שנסעתי איתו על אופנוע וזה?..אז קורה שם משו וזה­­" אני שואל אותה לא הבנתי , נכנסתי להלם טוטאלי , היא עושהל י מה לא הבנת .. אז אני עושה לה חבל.. הפסד שלך ;] . עכשיו אני לא מאמין לסיפור שלה , יותר נכון מתקשה להאמין , ואני יוצא מנקודת הנחה שזה שקר ובלבולי מוח , איך אני מגיב לה על הסיפור שלה בדרך יצירתית נקרא לזה ?

סליחה על החפירה , ותודה מראש
    אוהב אותכם אנשים
    איך מגיבים לה לסיפור שכזה?
    תפוס מרחק.

אני לא מאמין שאחרי שהיה לכם 'לילה כלכך סוער' כמו שאתה מתאר , היא תתחיל להמציא סיפורים בשביל לגרום לך להמשך אליה.
    אם כבר - הסיפורים האלו היו אמורים לבוא לפני.

בכל מקרה , אמיתי או לא - תפוס מרחק.
    אם הסיפור אמיתי - והיא נכנסת עכשיו למערכת יחסים עם איזה ידיד שלה , אין לך מה לחפש אצלה יותר.
    אם הסיפור הוא בלוף אחד גדול - אז הסיבה היחידה שאני מוצא לשקר הזה היא שהיא מתגעגעת אליך. והיא מנסה לגרום לך לרדוף אחריה.
    גם במקרה הזה , קצת מרחק יגרום לה להבין שלא נולדת אתמול , ושאם היא רוצה אותך לידה , שתעשה צעד.

(תתפלא , נכון שאתה גבר אבל אתה לא צריך לעשות את כל הצעדים במערכת היחסים)
    עשית צעד אחד (דייט ראשון) , הלך מושלם.
    מכאן והלאה - בהנחה שעשית הכל כמו שצריך - זה התפקיד שלה לרדוף אחריך. התפקיד שלך זה להוביל את העגלה קדימה.
    הייתי פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dins8 צפיה בהודעה
    איך מגיבים לה לסיפור שכזה?
    תפוס מרחק.

אני לא מאמין שאחרי שהיה לכם 'לילה כלכך סוער' כמו שאתה מתאר , היא תתחיל להמציא סיפורים בשביל לגרום לך להמשך אליה.
    אם כבר - הסיפורים האלו היו אמורים לבוא לפני.

בכל מקרה , אמיתי או לא - תפוס מרחק.
    אם הסיפור אמיתי - והיא נכנסת עכשיו למערכת יחסים עם איזה ידיד שלה , אין לך מה לחפש אצלה יותר.
    אם הסיפור הוא בלוף אחד גדול - אז הסיבה היחידה שאני מוצא לשקר הזה היא שהיא מתגעגעת אליך. והיא מנסה לגרום לך לרדוף אחריה.
    גם במקרה הזה , קצת מרחק יגרום לה להבין שלא נולדת אתמול , ושאם היא רוצה אותך לידה , שתעשה צעד.

(תתפלא , נכון שאתה גבר אבל אתה לא צריך לעשות את כל הצעדים במערכת היחסים)
    עשית צעד אחד (דייט ראשון) , הלך מושלם.
    מכאן והלאה - בהנחה שעשית הכל כמו שצריך - זה התפקיד שלה לרדוף אחריך. התפקיד שלך זה להוביל את העגלה קדימה.
    זה מה שאני חשבתי אחי , היא מספרת ת'סיפור הזה בשביל שאני יבוא אליה שוב או לא יודע מה , יעני אומרת לי תתעורר. אבל נגיד והסיפור שלה אמיתי , לא עדיף לנסות להחזיר אותה ?

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי NadavKr11 צפיה בהודעה
    זה מה שאני חשבתי אחי , היא מספרת ת'סיפור הזה בשביל שאני יבוא אליה שוב או לא יודע מה , יעני אומרת לי תתעורר. אבל נגיד והסיפור שלה אמיתי , לא עדיף לנסות להחזיר אותה ?
    אם היא ממש ממש חשובה לך , אז כן.
    לא מאמין שייצא מזה משהו , אבל לפחות תדע שעשית הכל ולא ויתרת ככה בקלות
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני חושב שאם היא ממתציאה את הסיפור אז זה דוקא שלא תבוא עליה שוב, והיא מנסה להרחיק אותך (שזה עוד סיבה טובה לתוס מרחק)
    לדעתי עם היה אחלה דייט, חבל לחכות הרבה זמן לפני שנפגשים שוב, כי כל המשיכה יכולה לרדת (כמו שקרה פה)
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect