תשיג אותם מהר גם כמו שאלירן אמר או שתביא שני דולר עכשיו או משהוא ששוווה שני דולר שאני רוצה
יש לך עד ה 16.10 להשיג 2 דולר. אם לא תביא לו משהו אחר שווה 2 דולר. בהצלחה.
נכתב במקור על ידי .Eliran יש לך עד ה 16.10 להשיג 2 דולר. אם לא תביא לו משהו אחר שווה 2 דולר. בהצלחה. אני מסכים תביא לי את שני הדולר או משהוא אחר ששווה שני דולר
נכתב במקור על ידי Galbarami123 שיהיה לי 2 דולר אני מבטיחח שזה יגיע אלייך נשארו לך 6 ימים. נתנתי לך מספיק זמן, אם לא תביא לי ב 16.10, אתה תקבל באן לצמיתות.
נכתב במקור על ידי .Eliran נשארו לך 6 ימים. נתנתי לך מספיק זמן, אם לא תביא לי ב 16.10, אתה תקבל באן לצמיתות. נגיד שהוא יקבל באן לצמיתות אני לא יקבל שום דבר ? אתם לא יכול להביא לי נקודות ?
נכתב במקור על ידי gadosh6 נגיד שהוא יקבל באן לצמיתות אני לא יקבל שום דבר ? אתם לא יכול להביא לי נקודות ? לא. והעניין יסודר.
אם תוכל להעריך את הזמן הודה לך אני מצטער אבל constart לקח לי 29 דולר זה בתהליך תביעה...
לא אין כזה דבר
נכתב במקור על ידי Galbarami123 אם תוכל להעריך את הזמן הודה לך אני מצטער אבל constart לקח לי 29 דולר זה בתהליך תביעה... נכתב במקור על ידי gadosh6 לא אין כזה דבר את העניין הזה תסגרו ביניכם. אם אין הכרעה עד ה16.10 , גד יפתח תלונה עליך ותקבל באן, חד וחלק. נעול למניעת ספאם.
חוקי הפורום