קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הקשר עם חברה שלי מתחיל לשעמם אותי ,עזרה !
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 14:24
  2. חברה שלי..היום אצלי
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 21:48
  3. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 00:19
  4. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 16:11
  5. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

המון גברים מתחילים עם חברה שלי וזה משגעעע אותי!!

ברירת מחדל המון גברים מתחילים עם חברה שלי וזה משגעעע אותי!!

ישלי חברה כבר חודש וחצי והיחסים בנינו אחלה, לא כל היום בתחת אחד של השני אבל גם לא רחוקים יותר מידי, איפשהוא באמצע כזה.
    בקיצור כל הזמן מתחילים איתה, אני לא אומר שזה לא פסדר הרי לא יודעים שיש לה חבר אבל זה מטריףףףף אותי!! והיא בכוונה מספרת לי על זה כדי שאני אקנא כי זה יאנייי עושה לה את זהה או משהו לא יודע מה הבעיה שלה.
    בקיצור אנחנו בני 16 ואתמול זה בכלל שיגע אותי, ישבתי עם חברים אצל חבר בבית והיא יצאה עם חברה לעיר וחבורה של ערסים התיישבו לידן והתחילו איתן וזה ואני יודע כי חבר אמר לי וגם היא סיפרה לי שהתחילו איתה מלא גברים אתמול..
    בקיצור היא אמרה לי שהיא לא זרמה שם עם אפחד שהיא אוהבת אותי ושהיא לא תבגוד בי ושאני חייב לסמוך עליה כי אתמול התעצבנתי עליה שהיא יוצאת עם חברה ועם עוד חבורה של ערסים כי זה מטריףף לי ת'שכל והיא יודעת את זה.
    גם כשאני איתה מתחילים איתה בלי בושה, גם דפקתי לילד אחד אגרוף לסנטר שהוא זרק מילה לא במקום, אשכרה הלכתי איתה מחובק ומישהו עושה לה "אני מקווה שאת לא לובשת תחתונים מתחתת למה אנלא בקטע הזה" דפקתי לו בוקס לסנטר ואז בא איזה מבוגר והפריד.

חברים שלי וגם היא אומרים לי קח את זה בטוב, חברה שלך כוסית תגיד תודה וסתום ת'פה, מתחילים איתה אבל היא שלך אז תפסיק עם זה.
    זה בערך מה שכל העולם אומר לי אבל זה מטריף אותי בכל זאתת יש משהו שאפשר לעשות ?!
    אתמול רבנו על זה בגלל שאנלא סומך עליה ואני כן סומך אבל שאומרים לך שחברה שלך נימרחת על גברים זה מעיר נורה אדומה לא ?

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    לדעתי תדבר איתה אבל כך הכל בפרופורציות.
    תסביר לה מה אתה חושב, בלי עצבים, בלי תנאים.
    ככה לדעתי היא תבין הכי טוב.
    ומאוד יכול להיות שיקרה בעתיד משהו. בכל מקרה תישאר מפוקס כי הכל יכול להיות.
    בצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ישלי חברה כבר חודש וחצי והיחסים בנינו אחלה, לא כל היום בתחת אחד של השני אבל גם לא רחוקים יותר מידי, איפשהוא באמצע כזה.
    בקיצור כל הזמן מתחילים איתה, אני לא אומר שזה לא פסדר הרי לא יודעים שיש לה חבר אבל זה מטריףףףף אותי!! והיא בכוונה מספרת לי על זה כדי שאני אקנא כי זה יאנייי עושה לה את זהה או משהו לא יודע מה הבעיה שלה.
    בקיצור אנחנו בני 16 ואתמול זה בכלל שיגע אותי, ישבתי עם חברים אצל חבר בבית והיא יצאה עם חברה לעיר וחבורה של ערסים התיישבו לידן והתחילו איתן וזה ואני יודע כי חבר אמר לי וגם היא סיפרה לי שהתחילו איתה מלא גברים אתמול..
    בקיצור היא אמרה לי שהיא לא זרמה שם עם אפחד שהיא אוהבת אותי ושהיא לא תבגוד בי ושאני חייב לסמוך עליה כי אתמול התעצבנתי עליה שהיא יוצאת עם חברה ועם עוד חבורה של ערסים כי זה מטריףף לי ת'שכל והיא יודעת את זה.
    גם כשאני איתה מתחילים איתה בלי בושה, גם דפקתי לילד אחד אגרוף לסנטר שהוא זרק מילה לא במקום, אשכרה הלכתי איתה מחובק ומישהו עושה לה "אני מקווה שאת לא לובשת תחתונים מתחתת למה אנלא בקטע הזה" דפקתי לו בוקס לסנטר ואז בא איזה מבוגר והפריד.

חברים שלי וגם היא אומרים לי קח את זה בטוב, חברה שלך כוסית תגיד תודה וסתום ת'פה, מתחילים איתה אבל היא שלך אז תפסיק עם זה.
    אתמול רבנו על זה בגלל שאנלא סומך עליה ואני כן סומך אבל שאומרים לך שחברה שלך נימרחת על גברים זה מעיר נורה אדומה לא ?
    זרוק אותה ותעבור לכונפה
    מה אתה רוצה שנגיד לך?

יש לך חברה כוסית אז תלמד להתחכם. מה הכוונה?
    נגיד אתה הולך איתה ומישהו בא להתחיל איתה אז תקח את המושכות לידיים. אני לא מתכוון ללכת איתו מכות
    אבל נגיד הוא אומר אני מקווה שאין לך תחתונים מתחת
    אז תענה לו כאילו הוא דיבר אליך (דווקא כן בוקסר אתה בקטע?)
    זה סתם דוגמה

תלמד להתחכם ולצאת הבוגר

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

השאלה מה קורה, אם רק מתחילים איתה והיא לא זורמת קח את זה בתור מחמאה, לא להפך.
    אבל אם מישהו חצוף מספיק בשביל להתחיל איתה מול הפנים שלך אז זה באמת כבר מוגזם.
    בכל מקרה, היא אמרה לך שהיא נאמנה לך ולא תבגוד והיא איתך, כמו שאתה רואה יש לה מבחר די גדול, אבל היא בחרה להיות איתך.
    אין לך מה להרגיש מאויים, רק תעבוד על זה ותוכיח לה למה כדאי לה להיות איתך, תראה לה שאתה יותר שווה מכל הזבל בחוץ =)

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

המון גברים מתחילים עם חברה שלי וזה משגעעע אותי!!
    3 אפשרויות יש לך , בחור יקר :
    1. לחייך חיוך גדול , וללכת בגאווה לצד חברה שלך , כשאתה יודע שתפסת בחורה טובה (הרבה היו מוכנים להתחלף איתך)
    2. להחליט שזה מפריע לך , ואתה בצורה בוגרת (לא בעצבים או צעקות) , בצורה הגיונית - מסביר לחברה שלך מאיפה עלה הנושא הזה , ולמה
    זה כל כך מפריע לך (ואם היא אומרת לך שאתה צריך לסמוך עליה - סמוך עליה !)
    3. להמשיך להתעצבן ולאגור עצבים שלא יובילו לשום מקום.

לימדו אותי פעם שאנשים תמיד ירצו את מה שיש לאחר.
    אם בחורה ש"לא היית נוגע בה" הייתה מתחילה איתך ואתה היית מסרב.. ואז אחרי כמה ימים חבר טוב שלך נהיה חבר שלה..
    אתה פתאום תסתכל על אותה בחורה בצורה שונה.
    פתאום , משהו בך כן מתחרט וכן רוצה אותה.
    מכירים את זה ?

אם אתה אוהב אותה , והיא אוהבת אותך - אין סיבה שהיא תבגוד בך. קצת אמון ידידי , מערכות יחסים בנויות על זה..

ואם זה עדיין כל כך מפריע לך , דבר איתה בהיגיון !
    (וכשאני אומר היגיון - אל תאסור עליה להתראות עם ידידים.. קח דברים בפרופורציה)
    תציב לה גבולות , אבל אל תבוא בגישה של 'אני לא סומך עלייך'.
    תדבר איתה מהלב ותסביר לה שהיא חשובה לך ואתה מפחד לאבד אותה. תאמין לי שהיא תראה בזה משהו טוב.

הכל תלוי איך אתה מציג את הדברים חבר יקר..
    בהצלחה עם החברה !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-10-2011 בשעה 05:08.
    הייתי פה.

תודה לכולם קודם כל.
    היא אמרה לי תסמוך עליי שאני לא עושה כלום וזה ושאני נאמנה לך ורק איתך ואנלי אפחד אחר.
    אבל הקטע שאם כל כך הרבה מתחילים איתה בסוף יבוא איזה אחד שהיא תימשך אליו יותר מאליי ואז מה ?
    דיברתי איתה על זה, הגענו למצב של ריב, לא דיברנו כל היום עד שבאתי וביקשתי סליחה על זה שיצאתי כזה אידיוט ובלה בלה בלה..
    בקיצור קשה לי לתת אמון באנשים ממיקרים שכבר היו לי.

הייתה לי חברה קרוב לחצי שנה, זה היה ה-דבר המושלם אמרתי וואלה מפה זה ישר לחתונה.
    יום אחד היא באה אליי ועשתה לי תקשיב ישלי מישהו אחר כבר כמעט שבועיים, אני מצטערת שרק עכשיו אני אומרת לך, קיצוררר לא יצא מצב נעים.
    את זאת שאני עכשיו איתה אני מכיר חודש - חודשיים עוד לא מספיק זמן בשביל לתת אמון בבנאדם ואני מפחד שהיא תעזוב אותי לטובת מישהו אחר כי אני באמת מרגיש כלפייה משהו.

אומרים שקנאות זאת לא תכונה טובה, אני אומר להיפך, אם לא היית קנאי לחברה שלך היא כבר מזמן לא הייתה איתך אלא עם מישהו אחר.
    אני כל הזמן שואל אותה איפה את, מה את עושה, עם מי את כי כל הזמן עוברת לי המחשבה שאולי ישלה מישהו אחר, הרי כל כך הרבה מתחילים איתה! באמת שבלי סוף זה כבר מגיע למצב שלא נעים לי שאני עוצר אותה מפני כולם ושהיא יאנייי תקועה איתי.

באמת שדיברתי על זה עם ידידה שהיא כמו אחות בשבילי ופרקתי לה הכל בטלפון ואני מתחיל לחשוב על להיפרד ממנה לפני שהיא תיפרד ממני שזה בעצם הדבר הכי דפוק שאפשר לעשות עכשיו אבל ניראלי שזה מה שיקרה.

ולא אני עדיין לא מכיר אותה מספיק בשביל לסמוך עליה אין מה לעשות.

לייקים
    258
    נקודות
    108

תודה לכולם קודם כל.
    היא אמרה לי תסמוך עליי שאני לא עושה כלום וזה ושאני נאמנה לך ורק איתך ואנלי אפחד אחר.
    אבל הקטע שאם כל כך הרבה מתחילים איתה בסוף יבוא איזה אחד שהיא תימשך אליו יותר מאליי ואז מה ?
    דיברתי איתה על זה, הגענו למצב של ריב, לא דיברנו כל היום עד שבאתי וביקשתי סליחה על זה שיצאתי כזה אידיוט ובלה בלה בלה..
    בקיצור קשה לי לתת אמון באנשים ממיקרים שכבר היו לי.

הייתה לי חברה קרוב לחצי שנה, זה היה ה-דבר המושלם אמרתי וואלה מפה זה ישר לחתונה.
    יום אחד היא באה אליי ועשתה לי תקשיב ישלי מישהו אחר כבר כמעט שבועיים, אני מצטערת שרק עכשיו אני אומרת לך, קיצוררר לא יצא מצב נעים.
    את זאת שאני עכשיו איתה אני מכיר חודש - חודשיים עוד לא מספיק זמן בשביל לתת אמון בבנאדם ואני מפחד שהיא תעזוב אותי לטובת מישהו אחר כי אני באמת מרגיש כלפייה משהו.

אומרים שקנאות זאת לא תכונה טובה, אני אומר להיפך, אם לא היית קנאי לחברה שלך היא כבר מזמן לא הייתה איתך אלא עם מישהו אחר.
    אני כל הזמן שואל אותה איפה את, מה את עושה, עם מי את כי כל הזמן עוברת לי המחשבה שאולי ישלה מישהו אחר, הרי כל כך הרבה מתחילים איתה! באמת שבלי סוף זה כבר מגיע למצב שלא נעים לי שאני עוצר אותה מפני כולם ושהיא יאנייי תקועה איתי.

באמת שדיברתי על זה עם ידידה שהיא כמו אחות בשבילי ופרקתי לה הכל בטלפון ואני מתחיל לחשוב על להיפרד ממנה לפני שהיא תיפרד ממני שזה בעצם הדבר הכי דפוק שאפשר לעשות עכשיו אבל ניראלי שזה מה שיקרה.

ולא אני עדיין לא מכיר אותה מספיק בשביל לסמוך עליה אין מה לעשות.
    אחי , זאת חברה שלך.. אם לא תסמוך עליה.. על מי כן ?
    אתה חייב לתת בה אמון.
    אם לא , הפרידה שתגיע - תהיה על רקע אמון. לא בגידה ולא בטיח

תקרא שוב את כל האיזורים שהדגשתי. אתה ממש לא בוטח בחברה שלך !
    קשה לי להבין מה אתם עושים ביחד , אם אתה כל כך לא סומך עליה... להכנס איתה למיטה (או לאן שכבר הגעתם) אין לך בעיה.. ואתה סומך עליה.. אבל לסמוך עליה שהיא לא תבגוד , לא תסמוך ?

אם הקשר ביניכם באמת טוב , היא לא תבגוד. ואתה יודע את זה. להיפרד ממנה בשביל שהיא לא תיפרד ממך .. ?
    ענייני כבוד? נו באמת אחי.

אני מבין שקרו מקרים. וחברות קודמות בגדו. אבל אין מה לעשות , אם תבוא בגישה של 'אם אני לא אלחץ עליה , היא תברח' - אתה עושה בדיוק את ההפך ממה שאתה רוצה. אתה יוצר כל כך הרבה לחצים , שכמו סיר לחץ - הכל מתפוצץ בפנים.
    אתה גורם לה להפרד ממך !

אתה אוהב אותך , נראה שהיא אוהבת אותך. למה להיות פרנואיד ?
    אם תגלה שהיא בוגדת בך , פוצץ לה ת'עניינים בפנים. עד אז - אם בכלל זה יקרה , למה להצית להבות ?

הצעה שלי , קח אותה לשיחה , תסביר לה שנרגעת ושהבנת שאתה יכול לסמוך עליה , חבק אותה ותחייך לעולם.
    שיש בידיים שלך אוצר. אוצר שהרבה אנשים אחרים היו רוצים שיהיה להם.
    תחייך כי תדע שלך יש אותו , ולאחרים לא.
    במקום להסתכל על הכל בשליליות , סתכל על הצד החיובי של העניין.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-10-2011 בשעה 13:21.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אז ככה אחשלי, אני אגיד את זה קצת ולעניין.
    1. החברים שלך צודקים, אתה צריך להיות מוחמא מהעובדה שמתחילים עם חברה שלך.
    2. אתה כן צודק בעובדה שאם מישהו זורק יציאה כזאתי לאוויר שמוציאה את חברה שלך זונה אתה צריך להרוג אותו.
    3. לא הבנתי בדיוק את השורה האחרונה, אבל לפי מה שכן הבנתי אומרים לך שהיא נמרחת על אחרים- אם זה נכון יש לך סיבה לכעוס ואפילו לזרוק אותה, אם זה לא נכון אתה צריך ללכת לבקש ממנה סליחה ולפצות אותה על זה שרבת איתה על זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dins8 צפיה בהודעה
    אחי , זאת חברה שלך.. אם לא תסמוך עליה.. על מי כן ?
    אתה חייב לתת בה אמון.
    אם לא , הפרידה שתגיע - תהיה על רקע אמון. לא בגידה ולא בטיח

תקרא שוב את כל האיזורים שהדגשתי. אתה ממש לא בוטח בחברה שלך !
    קשה לי להבין מה אתם עושים ביחד , אם אתה כל כך לא סומך עליה... להכנס איתה למיטה (או לאן שכבר הגעתם) אין לך בעיה.. ואתה סומך עליה.. אבל לסמוך עליה שהיא לא תבגוד , לא תסמוך ?

אם הקשר ביניכם באמת טוב , היא לא תבגוד. ואתה יודע את זה. להיפרד ממנה בשביל שהיא לא תיפרד ממך .. ?
    ענייני כבוד? נו באמת אחי.

אני מבין שקרו מקרים. וחברות קודמות בגדו. אבל אין מה לעשות , אם תבוא בגישה של 'אם אני לא אלחץ עליה , היא תברח' - אתה עושה בדיוק את ההפך ממה שאתה רוצה. אתה יוצר כל כך הרבה לחצים , שכמו סיר לחץ - הכל מתפוצץ בפנים.
    אתה גורם לה להפרד ממך !

אתה אוהב אותך , נראה שהיא אוהבת אותך. למה להיות פרנואיד ?
    אם תגלה שהיא בוגדת בך , פוצץ לה ת'עניינים בפנים. עד אז - אם בכלל זה יקרה , למה להצית להבות ?

הצעה שלי , קח אותה לשיחה , תסביר לה שנרגעת ושהבנת שאתה יכול לסמוך עליה , חבק אותה ותחייך לעולם.
    שיש בידיים שלך אוצר. אוצר שהרבה אנשים אחרים היו רוצים שיהיה להם.
    תחייך כי תדע שלך יש אותו , ולאחרים לא.
    במקום להסתכל על הכל בשליליות , סתכל על הצד החיובי של העניין.
    באמת שהרגעת אותי בנאדם, תודה רבה אינלך מושג כמה עזרת לי!

לייקים
    374
    נקודות
    1

באמת שהרגעת אותי בנאדם, תודה רבה אינלך מושג כמה עזרת לי!
    אני אגיד לך משהו על לסמוך על אנשים.
    מה שהוא אומר, זה יותר מידי להיות בטוח שזה נכון.
    אני לא אומר שמה שהוא אמר לא נכון אבל זה מה שנקרא להיות 100 סומך עליה, ואפעם אי אפשר לסמוך 100 ועוד במצב כזה.
    לא צריך להיות פרנואיד אבל לשים לב לדברים.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    אני אגיד לך משהו על לסמוך על אנשים.
    מה שהוא אומר, זה יותר מידי להיות בטוח שזה נכון.
    אני לא אומר שמה שהוא אמר לא נכון אבל זה מה שנקרא להיות 100 סומך עליה, ואפעם אי אפשר לסמוך 100 ועוד במצב כזה.
    לא צריך להיות פרנואיד אבל לשים לב לדברים.
    ברור שאסור לסמוך על אף אחד ב100 אחוז...
    100 אחוז זה מספר לא ריאלי , לא אמיתי. בשום דבר אין 100 אחוז. לא בלימודים , לא בעבודה , ובטח שלא באהבה..

סמוך עליה ב99 אחוז..

מכל האנשים בעולם , על חברה שלך לא לסמוך? די אבסורדי לדעתי.
    אם אתה איתה , סימן שיש ביניכם משהו.. מערכת יחסים מושתת על אמון. אם אין את זה , אין בעצם כלום.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 12-10-2011 בשעה 17:01.
    הייתי פה.

לייקים
    374
    נקודות
    1

100 אחוז זה מספר לא ריאלי , לא אמיתי. בשום דבר אין 100 אחוז. לא בלימודים , לא בעבודה , ובטח שלא באהבה..

סמוך עליה ב99 אחוז..

אם אתה איתה , סימן שיש ביניכם משהו.. מערכת יחסים מושתת על אמון. אם אין את זה , אין בעצם כלום.
    גם לא.
    עם המצב שהיא נמצאת, הוא צריך להזהר, כי יכול לקרות משהו.
    רצוי שהוא ידבר איתה על הנושא.

סמוך עליה ב99 אחוז..

אז מתי שהוא היא תלך למסיבה תשתכר ו......הופ

אז הפיתרון הכי טוב הוא לשדרג את עצמך
    להראות שהכי טוב איתך

ככה היא בכלל לא תחשוב על "לסטות מהמסלול"

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    גם לא.
    עם המצב שהיא נמצאת, הוא צריך להזהר, כי יכול לקרות משהו.
    רצוי שהוא ידבר איתה על הנושא.
    בחורה יפה , מתחילים איתה הרבה גברים.
    מה אתה רוצה , שהיא תלך עם שלט על המצח "תפוסה" ?
    כל עוד היא באמת אוהבת אותו , היא תישאר איתו.

אם זה כלכך מפריע לו , שידבר איתה. אבל לבוא אליה בקטע של "אל תדברי יותר עם גברים , נתקי כל קשר עם כל הידידים והחברים שלך. את חברה שלי עכשיו" ממש לא יתרום למערכת היחסים ביניהם. מסכים איתי?

אז מתי שהוא היא תלך למסיבה תשתכר ו......הופ

אז הפיתרון הכי טוב הוא לשדרג את עצמך
    להראות שהכי טוב איתך

ככה היא בכלל לא תחשוב על "לסטות מהמסלול"
    לא.
    הפתרון הכי טוב הוא להסביר לה שזה מפריע לך שגברים אחרים מתחילים איתה כי אתה אוהב אותה ואתה רוצה להיות איתה , אבל להסביר לה גם שאתה יודע שהיא לא תבגוד בך ואתה סומך עליה.

ואם היא הולכת למסיבה.. תלך איתה. מה הבעיה ?
    הייתי פה.

משתמש מתחיל האוואטר של stream_music
    שם פרטי
    ♪ אביב ♪
    לייקים
    35
    נקודות
    1

תתנהג בוגר , תסביר לה את כל זה ותגיד לה שלא תספר לך על זה ושאתה לא רוצה לדעת , תעשה איתה שיחה רצינית וזהו ניגמר הסיפור

אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.
    FAIL_NAME לשעבר .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect