קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] מהו הסרט הטוב ביותר של ניקולס קייג'?
    על ידי SoL בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 20:27
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 16:33
  3. [דיון]מהו השיר הטוב ביותר של..
    על ידי Balordi בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-01-2008, 21:58
  4. שאלה | מהו המקודד הטוב ביותר?
    על ידי cAnn0N בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 20:24
  5. שאלה | צ'יפסט הטוב ביותר ל socket T ?
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-09-2006, 10:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

שאלה| מהו הקורס הטוב ביותר להכנה לפסיכומטרי?

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

Post שאלה| מהו הקורס הטוב ביותר להכנה לפסיכומטרי?

... ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

בעיקרון, אומרים שיואל גבע, אבל הוא גם הכי יקר.
    אתה לא חייב ללכת להכי טוב, אתה יכול ללכת גם לטוב, זה מספיק, השאלה כמה תלמד ותשקיע, כמה אתה זריז ומה הידע ההתחלתי שלך.
    מקסימום עושים עוד פעם.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-06-2011 בשעה 02:08.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

יש הרבה מכונים טובים, מה שהכי קובע זה שיטות הלימוד וכמובן מדריך.
    שיטות לימוד אתה יכול לבדוק בכל מכון מדריך רק מהמלצות של אנשים שכבר עשו.
    דוגמה לשיטת לימוד: מכון א' מלמד מילים בעזרת כרטיסיות ומכון ב' בעזרת משחקי זיכרון באתר אינטרנט של המכון ומביא לך נקודות בעבור כל תשובה נכונה.
    מכון ג' נותן לך ספר ובו אלפי מילים מסודרים מא' ועד ת' ואומרים לך תתחיל לשנן.

המטרה לכולם משותפת להביא אותך לרמת ידע גבוהה ככל הניתן, אתה בוחר באיזו דרך להגיע לשם.

שלום לך,

ראשית ברצוני להדגיש כי ישנן הרבה חברות בתחום וכולן טוענות כי הן... הטובות ביותר. האמת כולן באמת טובות. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לא "מי החברה הכי טובה?" (והאם באמת ניתן לדעת זאת בצורה אובייקטיבית בכלל?!!) אלא "מי החברה הטובה ביותר
    עבורך?"

הציון בבחינה הפסיכומטרית הוא "ציון יחסי" בשונה מבחינות הבגרות למשל, בהן הציון הוא אבסולוטי (מוחלט). למה הכוונה? בבגרות אם ענית על 80% מהמבחן נכון, תקבל ציון 80, בלי קשר למידת ההצלחה של הנבחנים האחרים בבחינה.

בבחינה הפסיכומטרית אינך מקבל את הציון לפי מידת ההצלחה שלך בבחינה באופן מוחלט אלא באופן
    יחסי לשאר הנבחנים בבחינה (על פי המרכז הארצי עד חמישה מועדי בחינה קודמים). האופן בו מחושב הציון מורכב, אך מה שחשוב להבין הוא שהוא יחסי!

מדוע זה רלוונטי ואיך זה קשור לשאלתך אודות באיזה מכון לבחור?

כיוון שהציון הוא יחסי, וכיוון שלכל תלמיד יש נקודות חוזקה ונקודות תורפה שונות מאלו של תלמיד אחר - עליך לבחור קורס פסיכומטרי שיידע לתת דגש ומענה אליך כתלמיד אינדיבידואלי, מעבר להיותך חלק מכיתה בה יש 25-50 תלמידים (כל מכון וכמות התלמידים שהוא מכניס לכיתה אחת).

הקורס הפסיכומטרי הטוב ביותר עבורך - הוא זה שידע לטפל בך באופן אישי: לחזק את נקודות החולשה שלך ולחדד את נקודות החוזקה שלך. כך תוכל להגדיל את היתרון היחסי שלך על נבחנים אחרים, וכיוון שהציון הוא יחסי, כך גם סיכוייך לציון גבוה יותר גדולים יותר.

זה שלחברה מסויימת קוראים בשם כזה או אחר, או שטוענים שחברה כזו היא הכי טובה או יותר טובה, אלו דברים שאינם מבוססים אלא על תחושות בטן או חוויה פרטית של תלמיד כזה או אחר. ישנן חברות ידועות יותר וחברות ידועות פחות. אם חברה מסויימת ידועה יותר - זה יכול להעיד אך ורק על איכות
    המותג שלה, ולא בהכרח על איכות הקורס או ההכנה בה.

להלן מספר עצות חשובות לבחירת קורס פסיכומטרי טוב – היינו, כזה שייתן לך את הסיכויי הטוב ביותר להצליח בבחינה.

ראשית חשוב לדעת: אם תתחיל היום להתאמן בריצת מאה מטרים, ותשקיע בזה את מיטב זמנך ותקח את מאמנים הכי טובים, תוך שלושה חודשים תשתפר מאוד, אך ספק אם תקבע שיא אולימפי חדש. כך גם בהכנה לבחינה – לכל אחד פוטנציאל משלו, ולכן עליך לבחור את הקורס שיממש יותר מאחרים את הפוטנציאל הטמון בך. האמן – כל אחד יכול להצליח בבחינה ולהגיע לאוניברסיטה.

אם תערוך
    סבב טלפוני קצר בין החברות העוסקות בפסיכומטרי, תשמע דברים, שאתה יכול לבדוק בקלות ויהיו גם דברים שלא תוכלו לאשש לעולם. להלן מספר המלצות שיעזרו לך לערוך השוואה הוגנת בין הקורסים המוצעים ולהחליט בידי מי תפקיד הכנתך לבחינה. להלן "סיסמאות" שתשמע מנציגי טלמרקטינג של החברות השונות והתייחסותי אליהן.

דברים שלא ניתן לבדוק לעולם

וותק מדריכים: "המדריכים הוותיקים ביותר בשוק", "נסיון של חמש שנים לפחות" וכולי...

אין ספק שעדיף ללמוד אצל מורה בעל נסיון רב. אבל אין לך שום כלים, כדי לוודא, שמורה שעומד מולך אכן לימד חמש שנים. או שלוש. או שנתיים. או שזה הקורס הראשון שלו. כל מה שתוכלו לקבל בנדון זה תשובתו של איש טלמרקטינג בעת שיחת הרשמה.אז מה לעשות?

קודם כל - לא להילחץ. ניתן בהחלט להתעלם מהנאמר על-ידי אנשי טלמרקטינג בנושא, במיוחד אם שאר הדברים שיפיעו להלן ("דברים שניתן לבדוק") מתאימים לכם.
    אחוזי הצלחה בבחינה

אחת השאלות הפופולריות של מתעניינים היא "מה הם אחוזי ההצלחה שלכם?". קחו כל תשובה. למשל: "82%". מה זה אומר לכם? לא הרבה. מה זו הצלחה? שיפור בציון? בכמה נקודות? גם 150 נקודות וגם 40 הן הצלחה כבירה. מופתע? ראה לדוגמה שני מצבים: משה הגיע לקורס ובסימולציה הראשונה קיבל 350. מה זה אומר לגביו? ככל הנראה הוא סיים בית ספר מזמן, סביר להניח כי הבגרות שלו במתמטיקה – 3 יחידות והציון נע סביב 80. הבסיס שלו חלש ואיננו שולט בשיטות פסיכומטריות. דווקא לו הרבה יותר קל לשפר בעשרות נקודות אם לא יותר. השיפור שלו יכול להגיע גם ל-150 נקודות.לעומתו, אריק הגיע לקורס וקיבל בסימולציה הראשונה 590. מה נוכל לדעת עליו? ככל הנראה הוא סיים בית ספר לא מכבר, עשה מתמטיקה ואנגלית בבגרות ל-5 יחידות וייתכן ועבר כבר קורס פסיכומטרי ונבחן בבחינה. שיפור של 40-50 נקודות מהציון הראשון ייחשב כהצלחה בעיניו. כמובן, שמקרים אלו נועדו להמחשה, עם זאת המסר ברור.

אז איך למדוד אחוזי הצלחה? לשיטתי – לפי כמות התלמידים שנכנסים לאוניברסיטה, או – לפי כמות התלמידים שמבקשים קורס חוזר. זה אכן משקף את אחוזי ההצלחה של בוגרי הקורס.

דברים שתוכל לבדוק, אך לא תוכל להעריך

"הספרים שלנו הם העבים ביותר בשוק"

גם אם הטענה נכונה, "אז מה?". ניתן לשווק לך כל כמות עמודים בספרים. למשל, "הקורס שלנו הוא הטוב ביותר, כי יש לנו 6,000 עמודים בספרים שתקבל. לעולם לא יחסר לך חומר לפתור". או "הספרים שלנו כוללים את התרגילים הרלוונטיים ביותר, שמופיעים בחמש הבחינות האחרונות והוצאנו את כל החומר שהתיישן, כדי שלא תבזבזו זמן על סוגי שאלות שכבר לא מופיעות בבחינה ולא תהיו מתוסכלים מכמות החומר". אין כל אפשרות בקורס כל כך קצר – שלושה חודשים – להספיק לעבור על 6,000 עמודים, וזה בזבוז של הרבה זמן ואנרגיה. אתה הרי לא סבל, ולסחוב 5-6 קילוגרמים לכיתה, זה מיותר.

אז מה לעשות? הממוצע של חומרי לימוד היום בתחום הפסיכומטרי עומד על כ-3,000 עמודים וגם זה 30%-40% אחוז יותר מהמינימום הדרוש להכנה יסודית. נכון, תמיד טוב שיהיה עוד קצת חומר ללמוד, אך הכמות שמניתי לעיל בהחלט מספיקה גם לתרגול מעמיק.
    "החברה הוותיקה בשוק"

זה שוב מידע מהסוג "אז מה?", שורה תחתונה – עם כל הצער שבדבר, וותק חברה איננו גורם חשוב בבחירתכם ובתנאי שיהיה וותק של כמה שנים לפחות. למה לצערנו? כי וותק זה הדבר היחידי שנרכש בלאו הכי, אם החברה רוצה בזה או לאו. וותק נוצר ללא קשר לרמה המקצועית או לאחוזי ההצלחה. וותק הוא פונקציה של שנים שעוברות ותו לאו.
    "יש לנו את כמות שיעורים הגדולה ביותר בשוק" (תסמונת "הקורס המקיף ביותר")

כמה שלא יהיה מקיף הקורס, הוא יכול להימשך בסביבות עשרה שבועות עד שלושה חודשים. בספירה פשוטה, אם הלימודים מתקיימים פעמיים-שלוש בשבוע, ניתן להגיע ל-150-220 שעות בכל קורס. כל חריגה חדה מזה לכאן או לכאן צריכה לעורר חשד שמשהו לא כשורה.

דברים שתוכל לבדוק ולהעריך

עזרה מעבר לשעות רגילות

בהמשך לדבריי אודות היות הציון יחסי והיתרונות והחסרונות שלך יחסית לאחרים, עליך לבדוק האם החברה מאפשרת לך לקבל עזרה ממדריך מעבר לשעות ההוראה הפרונטליות. זה יכול להתבטא בשיעורי תגבור למיניהם בקבוצות קטנות או בשיעורים פרטיים ממש. בכל מקרה, פסיכומטרי הוא מבחן קשה ועדיף לדעת מראש, שבמקומות בהם תצטרך עזרה תקבל אותה. אישית. זה חשוב מאוד להצלחתך.
    כמות תלמידים בכיתה

כמות תלמידים ממוצעת המאפשרת לימודים אפקטיביים היא 20-25 תלמידים בכיתה. קבוצות קטנות בצורה קיצונית (5-7) פוגעות באווירה הלימודית. נניח, אחד התלמידים לא הגיע לשיעור, השני איחר ויושבים בכיתה שלושה אנשים – מביך קצת, לא?...יתרה מזו, חברות שמראש מתחייבות לקבוצות קטנות במיוחד, לעתים עושות זאת לא כבחירה, אלא כיוון שהן פשוט לא מצליחות לגייס קבוצה גדולה יותר.
    לכל חברה אינטרס כלכלי מובהק, לכן שביל הזהב נמצא בין הרצון של החברה להשיא את רווחיה לבין רצונה להכין את תלמידיה לבחינה בצורה הטובה ביותר. כאשר מופר האיזון, אנו עדים לתופעה הפוכה, כיתות ענקיות עם 40-50 תלמידים, מעין "בית חרושת לתלמידים". החברה בטוח מרוויחה מזה, התלמידים – בספק רב. המלצה: חפש חברות עם כמות תלמידים סבירה בכיתה.

דברים, שעולים לך כסף, אך לא קשורים לסיכויי ההצלחה שלך בבחינה

פרסום אגרסיבי

שאלו את עצמכם, אם חברה כל כך טובה, למה היא צריכה להשקיע כל כך הרבה בפרסום? הרי תלמידים צריכים לבוא אליה גם ללא פרסום מאסיבי, מה שנקרא, "מפה לאוזן". על כל פנים, מישהו בסופו של דבר צריך לשלם על הפרסום, והעלויות האלה בסופו של דבר מגולגלות על התלמיד - במחיר הקורס. בשביל קורס פסיכומטרי לא צריך לקחת משכנתא..
    משרדי פאר

מאוד נחמד ללמוד בכיתות נקיות וגדולות, אין ספק. ככה זה צריך להיות. השאלה היא למה התלמידים צריכים לממן את שכירות משרדי פאר במגדלים ובקניונים, שעלותה פי כמה וכמה ממשרדים קצת פחות מפוארים, שאינם ממוקמים בקניונים או מגדלים, אלא בסביבתם. חשוב על זה בביקורך הראשון בחברה – כל הפאר שמסביב לא קשור לסיכויי ההצלחה שלך בבחינה, אך בהחלט אתה ותלמידים נוספים הם אלו שמממנים אותו.

"הטריקים" של ענף פסיכומטרי

"מבצעים של רגע אחרון"

כן-כן. "עכשיו יש לי מבצע שאני יכול לתת לך, זה מסתיים היום", "היום זה יום הפסיכומטרי הבינלאומי, מי שנרשם – זוכה", "אדבר עם המנהל ואחזור אליך לגבי ההנחה". מוכר לכם? מוכר וגם מוכר? השאלה היא איך עושים הנחות.
    כנראה ליועץ יש טווח מחירים, מהם הוא מקבל עמלה, איתה הוא יכול לשחק ו"להתחלק" איתנו. וזה אומר שאותו היועץ נמצא בניגוד אינטרסים חריף איתנו. הוא ינסה ל"דחוף" לנו קורסים רק על בסיס האינטרס שלו למכור כמה שיותר יקר, ואילו אתה רוצה לקבל קורס איכותי בעיתוי המתאים לך, ועדיף – כמה שיותר זול. בחלק מן המקרים עדיף לך לעשות פסיכומטרי בעיתוי מאוחר יותר או אולי – כלל לא – אך היועץ מונע על-ידי אינטרס כלכלי גרידא.
    תהיה חכם – עמוד בלחץ, ערוך סבב טלפונים קצר בין כמה חברות לפני שאתה מתחייב בפני חברה זאת או אחרת. כך תוכל לקבל החלטה מושכלת ונבונה יותר.

"אתה תלמיד תיכון, לא צריך קורס ארוך, אתה זוכר טוב את החומר!"

ואם לא, אם אני לא זוכר או שאתקשה בחומר – אני יכול לקבל קורס נורמלי של 200 שעות לא "סדנת היכרות" של 80 שעות?... אתה יודע את התשובה, אז אל תיפול במלכודת – רוב קורסי התיכון קצרים מקורסים רגילים בעיקר מסיבה אחת – הם הרבה יותר זולים מקורסים רגילים. בהתאם לכך גם רמת המוכנות של הבוגרים, היינו – רמת המוכנות שלך.

"קורס חיילים זה קורס מקוצר"

"קורס חיילים זה קורס מקוצר, אתה משלם בעזרת וואוצ'ר צבאי, ברור שאתה לא מקבל את מה שמקבל זה שמשלם 7,000 ש"ח! אם אתה רוצה קורס חיילים, קבל קורס פחות טוב, אם אתה רוצה קורס נורמלי, תוסיף." אין חיה כזו. אם נתקלת בדבר כזה - פנה ישר למשרד הביטחון. ל

פי תנאי ההסכם עם חברות פסיכומטריות, עליך לקבל קורס זהה לחלוטין בתכנים לזה, שמקבל תלמיד שמשלם מחיר מלא. גם אם השובר הצבאי שלך מקנה לך זכות ללמוד בקורס פסיכומטרי חינם, אף אחד לא רשאי להפלות אותך. דע זאת!

לסיכום דבריי, גם אתה מבולבל, אל תהיה. אם הכניסה לאוניבסיטה אכן חשובה לך, לפני שתבחר בקורס המתאים לך, ערוך טבלת השוואות קצרה בין כל החברות. השווה רק את הדברים הרלוונטיים, כגון:
    1. מחיר קורס
    2. אפשרות לקבל עזרה נוספת מעבר לשיעורים פרונטליים
    3. זמינות מדריך מעבר לשעות ההוראה
    4. כמות שיעורים
    5. כמות תלמידים בקבוצה
    6. אפשרות לקורס חוזר
    השתדלתי לפרט ככל הניתן. אני מקווה שנתתי לך כלים מקצועיים לבחירת קורס פסיכומטרי טוב – וכפי שציינו בתחילת הרשימה – קורס פסיכומטרי טוב הוא זה שמכניס אותך לאוניברסיטה. שאר הדברים חשובים פחות, אתם יודע.
    שיהיה בהצלחה בבחינה!
    נערך לאחרונה על ידי OK פסיכומטרי; 29-06-2011 בשעה 15:38.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

מתוקף עבודתי כמדריך פסיכומטרי בכיר כבר 3 שנים, המון צעירים ומבוגרים שואלים אותי "איזה קורס פסיכומטרי הכי טוב?" הורים שואלים בעבור הילדים שלהם, חברים שואלים בשביל חבר של חבר.

אני עונה לכולם את אותה התשובה. כשמדובר בקורס פסיכומטרי אין דבר כזה "הכי טוב" יש "הכי טוב בשבילי". אין לי תשובה אובייקטיבית. אני אפילו מדגיש ואומר שאפילו הקורס שאני מדריך ב"קידום" לאו דווקא מתאים לכולם.

אז מה בעצם צריך לעשות תלמיד שמחפש להירשם לקורס פסיכומטרי? איך הוא יכול לאבחן איזה קורס פסיכומטרי הכי טוב עבורו?

ובכן, פיתחתי היום תיאוריה מקיפה אשר תעזור לך לקבל החלטה. בעזרת בחינה קצרה של מספר פרמטרים תוכל לבחור את קורס הפסיכומטרי המתאים ביותר עבורך. אין קורס פסיכומטרי שהוא באופן אבסולוטי הכי טוב בעבור כולם, אם בית ספר כלשהו אומר לכם שקיים קורס כזה הם משקרים, תברחו משם מהר! זה כנראה בית ספר לפסיכומטרי שרק רוצה את הכסף שלכם ולא אכפת להם מההצלחה שלכם בפסיכומטרי.

ישנם בישראל מספר גדול של בתי ספר המציעים קורסי הכנה למבחן הפסיכומטרי, כל אחד מבתי הספר הללו מציע תנאים שונים, שיטות לימוד שונות, בשעות שונות, באזורים מסוימים ועוד...בתי הספר מציעים מגוון של קורסים היות והם יודעים שאין שיטת לימוד או קורס אחד שמתאים לכולם. בתי הספר לפסיכומטרי רוצים שאתה תצליח בקורס שלהם. אם אתה תצליח בקורס שלהם אתה תמליץ לחברים שלך להירשם גם. אם לא תצליח ותתאכזב מהקורס רוב הסיכויים שאתה תספר לכולם על החוויה הגרועה שלך.

לדוגמא : חלק מהאוכלוסייה יעדיף קורס פסיכומטרי שמסתמך על למידה עצמית יותר מלמידה בשיעורים .לחלק אחר של האוכלוסייה יכול להתאים לימוד בימי שישי, לעומת זאת אנשים מסוימים יעדיפו לימודים באמצע השבוע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

אני הייתי ביואל גבע, קורס של 3 חודשים ממש מומלץ! קיבלתי ציון לא רע בכלל (מעל 650) ואני יכול לומר לך שלא ידעתי כלום כלום כלום כשהתחלתי את הקורס! (לא ידעתי לעשות שבר חלקי שבר!!).
    ניגשתי במועד אפריל 10 וניגשתי פעם שניה לשפר ביולי 11 האחרון, ועדיין נשארו לי מלא מלא תרגילים לתרגל מהספרים שלהם, פתחו לי את הלומדה באינטרנט בחינם! ואפילו שיפרתי את הציון הראשון! (ולמדתי רק שבועיים לפני המבחן!) כל הטכניקות וכל מה שמלמדים אותך שם נשאר איתך להרבה זמן! בהצלחה!

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

אני אהבתי את המורה שלי ביואל גבע והוא השפיע מאוד על הציון שלי (735)
    אבל הם נורא יקרים אז זה מאוד תלוי בך ובמוכנות השקעה שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הקורס הטוב ביותר בשבילך הוא הקורס הטוב ביותר. בנוגע ליואל גבע הוא הכי יקר בשוק אבל זה כי הוא כבר מותג פסיכומטרי, הוא תעשייה כבר. יש כל כך הרבה חברות טובות בשוק שנותנות אותו דבר ואף יותר ומנסות להוכיח את עצמן גם בתכנים, גם בשיטות וגם במחיר.
    תנסה לבדוק קודם כל מה קרוב לך לבית, נוחות חשובה כאן מאוד, תעשה סקר טלפוני קצר יש עכשיו הרבה חברות שמציעות הנחות ברישום מוקדם. אני אישית דיברתי אתמול עם 3 מכונים ברחובות ב"חכימא", מכון פסיכומטרי בפריסה ארצית, מאוד אהבתי את השירות, נתנו גם מחיר מיוחד למשוחררים עם הנחה נוספת למהירי החלטה.
    עוד נקודה חשובה זה שהמכון לא מסיק שהתלמידים שלו מגיעים עם רמת ידע כלשהי, ומכין את התלמידים מרמת 0, או דואג לתת שיעורי בית לתגבור עד יישור קו.
    מציעה לך לפנות 3 חודשים טוב טוב מכל מחויבות ולהתמסר לחלוטין, כדאי תיגש בתחושה שעשית הכול- אבל הכול בשביל להצליח, זה סיוט שכדאי לחזור עליו כמה שפחות פעמים. ואם בכל זאת תחליט לחזור על הקורס, בחכימא הציעו קורס חינם נוסף במידה ולא אהיה מרוצה מהציון שלי ולא משנה מהו.
    שיהיה בהצלחה, תהיה לקוח חכם ותעשה סקר שוק בין המכונים (אפילו מציעה לך לנסות להוריד במחיר, הם צריכים אותך לא פחות ממה שאתה אותם)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יואל גבע

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק דגים מתים זורמים עם הזרם..

את האמת שזה נורא אישי.. הכל דיי דומה וחוזר על עצמו וזה תלוי בך ומה מתאים לך.
    אני גם בהתחלה התלבטתי ואז פשוט הלכתי להיי קיו כי יש לי שם הנחה של איזה 30% מהבנק שלי...טפחות..
    אז תבדוק גם אתה אם יש לך מהבנק שלך, לכל מקרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היי,
    מסכים עם מה שחלק מהאנשים אמרו פה.
    בסופו של דבר זה תלוי בך ורמת ההשקעה והרצון שלך.
    כמובן שרמת המכון והמורים מאוד חשובה , לכן כן הייתי ממליץ לך לעשות סקר שוק קטן ולבדוק איפה אתה מרגיש הכי נוח, הכי טוב, הכי אמין, ממש תלך אל המקוות ותראה את האווירה ואת הכיתות.
    עכשיו, לגבי טוב יותר ופחות... זה באמת עניין אישי. אני למשל לומד בחכימא, לא הרבה מכירים את המקום, אבל אני מאוד מרוצה. גם מהרמת לימוד ומהיחס האישי וגם מהמחיר הסביר לגמרי. אני בטוח שיואל גבע מצויין, אבל אני מאמין בעצמי ולא רואה סיבה לשלם מחיר כזה גבוה כשאפשר לקבל כל מה שצריך גם במחיר שפוי יותר כמו בחכימא.

יאללה, שיהיה בהצלחה לכולנו!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,741 | הודעות: 8,151,323 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect