נכתב במקור על ידי פראגער ערב טוב חברים, הלילה אכיפת ספאם מוגברת... תהנו ברוגע איפה החתימה שהייתה לך בחתימה, הייתה ממש יפה! אני רוצה קצת לשנות.. ואינלי עוד אחת.
נכתב במקור על ידי פראגער עדיין כאן, רק שהאשכולילה הייתה בפגרה... אה,שוטר שומר הגיע.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי פראגער עדיין כאן, רק שהאשכולילה הייתה בפגרה... או שאתה היית בפגרה? נכתב במקור על ידי Display אני הולך לאמא. אני לא הייתי בשלך,- אתה לא תהיה בשלי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles או שאתה היית בפגרה? אני לא הייתי בשלך,- אתה לא תהיה בשלי אני בכל זאת הולך לאמא.
נכתב במקור על ידי Display אני בכל זאת הולך לאמא. טוב..
טוב הלכתי, אין לי כוח היום לאשכולילה..
פורום דאבסטפ[DUBSTEP] מת לנו קצת, אם תוכלו לעזור לי להרים אותו קצת אני מאוד אשמח DUBSTEP-דאבסטפ
נכתב במקור על ידי Mr.Young טוב הלכתי, אין לי כוח היום לאשכולילה.. בעי..
לילה טוב אנשים
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי Heracles טוב..
נכתב במקור על ידי -Flame- לילה טוב אנשים הי נכתב במקור על ידי Display אבא יהיה בבית ומקס
נכתב במקור על ידי Display אתה יודע שזה מוריד לי בטורנט 70 KB\S
נכתב במקור על ידי -Flame- לילה טוב אנשים לילה טוב אדם
נכתב במקור על ידי Heracles או שאתה היית בפגרה? פגרה זה כ"כ לא אני...
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" * * * מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל. בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות גלישה נעימה ומטורפת :-)
חוקי הפורום