מה הניק שלך היה קודם?
ומה אתה מתכנן לעשות עם הנקודות אחי? אני מת לעשות תתניק אני חוסך לזה עכשיו...
למה? הניק שלך דיי חמוד אני חושב...
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" * * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח
למה? הניק שלך דיי חמוד אני חושב...
כן אחי אני יודע אני חולה על הניק שלי.. אבל אני רוצה לשנות תת ניק בטעות לא שמתי רווח מקודם
וגם לאבא שלי קוראים אלי אחלה של שם אחי אני אקרא לילד שלי אליהו
אהה אין לך אייפון אחי? היום כל ילד שני עם אייפון... לי יש htc legend.. אתה מבין בזה? חחחח או שסתם רשמת אנדרואיד
מבין אחי ישלי גלקסי S2 רציתי לעלות לניהול שם אז שהיה תשינוי שם חינם גם שינתי תשם לשם בנושא..
ישלי עמוד ביוטוב עם מדריכים למערכת אנדרואיד אבל זה לא הספיק משום מה כדי לעלות לניהול ><"(אני כבר לא עושה מדריכים בנושא.. )
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 10-10-2011 בשעה 01:57.
לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח
מבין אחי ישלי גלקסי S2 רציתי לעלות לניהול שם אז שהיה תשינוי שם חינם גם שינתי תשם לשם בנושא..
ישלי עמוד ביוטוב עם מדריכים למערכת אנדרואיד אבל זה לא הספיק משום מה כדי לעלות לניהול ><"(אני כבר לא עושה מדריכים בנושא.. )
אההה יפה אחי שמעתי שהS2 לא רואה אייפון גם לא S4 הזה... סתם חרא כל האייפון הזה אחי כולה יש לו מגנים מגניבים אבל חרא של דבר... לא שאני מבין בזה או משו ולא שאני אומר את זה רק בגלל שיש לי אנדרואיד אבל דוגרי עשו מאייפון יותר ממה שהוא... קצת הגזימו הייתי אומר
אההה יפה אחי שמעתי שהS2 לא רואה אייפון גם לא S4 הזה... סתם חרא כל האייפון הזה אחי כולה יש לו מגנים מגניבים אבל חרא של דבר... לא שאני מבין בזה או משו ולא שאני אומר את זה רק בגלל שיש לי אנדרואיד אבל דוגרי עשו מאייפון יותר ממה שהוא... קצת הגזימו הייתי אומר
אחי אוהבים אייפון כי זה מותג לא יותר מזה...
בוא נגיד ככה אם אני יראה לילד בגיל 15 שני מכנסיים אחד מכוער רצח אבל כתוב דיזל והשני יפה אחושרמוטה ואין עליו מותג הוא יגיד שהדיזל יותר יפה..
ככה זה שיש מותגים..
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" * * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)