רציתי להוסיף 5 דולר כדי לקנות 25 מופנים אבל לפני שבכלל שילמתי כתוב שהם מקבלים רק PP מאושר ואין לי מאושר מה עושים??
נכתב במקור על ידי yuvals123 רציתי להוסיף 5 דולר כדי לקנות 25 מופנים אבל לפני שבכלל שילמתי כתוב שהם מקבלים רק PP מאושר ואין לי מאושר מה עושים?? זה היתה בדיוק הבעיה שלי אתה צריך לאשר תפייפל עם vcc או עם כרטיס אשראי או עם ויזה נטענת ורק אז תוכל לקנות מופנים...!
נכתב במקור על ידי as1998 זה היתה בדיוק הבעיה שלי אתה צריך לאשר תפייפל עם vcc או עם כרטיס אשראי או עם ויזה נטענת ורק אז תוכל לקנות מופנים...! ראיתי שמוכרים VCC ריקים ב2 דולר הבעיה היא שיש לי 6 דולר בPP ואני רוצה לקנות 25 מופנים..
נכתב במקור על ידי yuvals123 ראיתי שמוכרים VCC ריקים ב2 דולר הבעיה היא שיש לי 6 דולר בPP ואני רוצה לקנות 25 מופנים.. אחי אתה צריך לקנות vcc שיש בוא 8 שקלים כדי לאשר תפייפל vcc ריק זה לא טוב vcc לאישור הפייפל עולה בין 6-12 דולר אז זה בעיה אתה צריך להשיג עוד כסף...!
נכתב במקור על ידי as1998 אחי אתה צריך לקנות vcc שיש בוא 8 שקלים כדי לאשר תפייפל vcc ריק זה לא טוב vcc לאישור הפייפל עולה בין 6-12 דולר אז זה בעיה אתה צריך להשיג עוד כסף...! זאת אומרת שאני צריך להרוויח עוד 6 דולר בערך יש רעיונות?
נכתב במקור על ידי yuvals123 זאת אומרת שאני צריך להרוויח עוד 6 דולר בערך יש רעיונות? אתה צריך להשיג אפילו עוד 9 דולר זה בעיה גם לי יש את זה אבל היום אני קונה vcc אין עוד פתרונות פשוט תנסה להשיג עוד כסף...!
נכתב במקור על ידי as1998 אתה צריך להשיג אפילו עוד 9 דולר זה בעיה גם לי יש את זה אבל היום אני קונה vcc אין עוד פתרונות פשוט תנסה להשיג עוד כסף...! באתר vccheap יש VCC לאישור הPP ב6 דולר...
נכתב במקור על ידי yuvals123 באתר vccheap יש VCC לאישור הPP ב6 דולר... כן אחי עם עמלה זה יוצא 7 דולר ואפשר לשלם רק ל-alertpay...!
רעיונות? תמכור איזה משהו בעשינו עסק
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
תנסה לחפש מדריך הוא תמיכה ממשהו שיש לו את זה
חוקי הפורום