מה הבדלים בין הקורסים השונים בחוץ(mapi\mysod\....)
מה הבדלים בין הקורסים השונים בחוץ(mapi\mysod\....)
|
|
האמת שלא הייתי באף אחד מהקורסים האלה.
אבל אני מניח שההבדלים בין הקורסים השונים הם בעיקר בגישה לתחום.
זת'ומרת , המדריכים שמלמדים אותך , כל אחד מהם רואה את התחום בגישה שונה. יש שמעדיפים גישות ישירות יותר , יש שמעדיפים רוטינות.
יש המון "צורות משחק" שונות.
הייתי פה.
חייבת ללכת פעם לאחד הקורסים האלה, רק על מנת לראות כמה זה מצחיק....
לאו דווקא את החומר בפורום , יותר את הקורסים ש"מאמנים" דור שלם של ציידים לצאת ברחבי עזריאלי ולסגור מספרים.
למען האמת , גם לדעתי זה די טיפשי ואפילו מצחיק.
תסתכל על זה מהצד , מהנקודה של הבחורות שהולכות שם.. ורואות גדוד של ילדי בר-מצווה , פותחים בשיטת האקדח
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-10-2011 בשעה 02:12.
הייתי פה.
וואלהה שזה בכלל לא תלוי בקורסים, תאמינו לי שבחלקם עד רובם עושים עבודה מעולה!
הבעיה היא באנשים שמגיעים לשם ומחליטים לקחת את הקורסים...
רק אחד מתוך 100 יוצא ממנו משהו טוב.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
זה לא המצבים הקשים של האנשים, זה שהם חושבים שהם יבואו לקורס ויעשו בשבילם הכל, ויצאו גדולים.
חחח איזו מין טעות זו לחשוב שכל מי ש"לומד" פיתוי, יהפוך לאמן פיתוי מצליח.
תשווה את זה ללימודים, כמה אחוז מהשכבה יקבלו 100 במבחן מסויים? כמה אחוז מהשכבה יצליחו בחיים מבחינה כלכלית ויהיו טחונים מהתחת?...
אותו הדבר בפיקאפ. רק מי שלא עצלן, מתמיד, משקיע, כישרוני, והכי חשוב לא מוותר ולא מקל על עצמו - יצליח באמת.
אבל אל תדאג לגביך, עצם זה שאתה דאגת לכך שלא תצליח ושאלת אותי על זה, אומר שיש לך כוח רצון טוב לעניין.
רוצה לדעת מה זה נקרא "להשקיע" בפיקאפ? - כל מה שאתה עושה וזה לא כייף לך אבל אתה עדיין עושה כי אתה רוצה להצליח בתחום, נכנס לקטגוריית השקעה. כמו לדוגמא, לנתח סטים במחברות, להמציא רוטינות, לרשום פטרונות לכל מני מצבים שנתקעת בהם, להתעניין, לשאול, לפרש ספרים באנגלית בעזרת בבילון רק כי אתה רוצה לדעת עוד...
אם אתה חושב שאתה מתאים לקטגוריית "המשקיעים" אז יש לך עתיד בתחום, אני אישית מכיר אחד שכבר בגיל 17 נתן הרצאות לאנשים שמבוגרים ממנו פי שתיים ועשה ים כסף רק כי הוא היה משקיע ורציני, לא התעסק בקקה וכל הזמן שאף להתקדם.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 10-10-2011 בשעה 23:06.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.